BDSM soba za najem
Zdravo,
Z zeno sva se vrnila iz dopusta kjer sva si najela BDSM sobo. Blo je super, ampak predaleč za reden obisk. A imamo kaj takega tudi v Sloveniji ali ob meji (Italija, Hrvaška, Avstrija?)
Ne iščeva navadne sobe za dnevni najem, iščeva nekaj, kjer je že kaka gugalnica, križ na steni, koplce in podobno.
PggMAss, 26.11.2023 ob 15:53
Zdravo,
Z zeno sva se vrnila iz dopusta kjer sva si najela BDSM sobo. Blo je super, ampak predaleč za reden obisk. A imamo kaj takega tudi v Sloveniji ali ob meji (Italija, Hrvaška, Avstrija?)
Ne iščeva navadne sobe za dnevni najem, iščeva nekaj, kjer je že kaka gugalnica, križ na steni, koplce in podobno.
V Avstriji. V Tirolah. Tu pri meni v Tuxu imaš. Gugalnco imam zunaj na vrtu, sem jo sam naredu. Gumo pa ketne pa še fajn notr obložu tko da če bi re rad gujsal… Križ ne vem, mamo cerku v Vorderlanersbachu če rabiš križ gledat. Ampak sej a v Sloveniji nimaš cerkva? Koplce ne vem kva sploh so…
Prizadet si uglavnem a veš
vagabundtirolski, 26.11.2023 ob 15:58
V Avstriji. V Tirolah. Tu pri meni v Tuxu imaš. Gugalnco imam zunaj na vrtu, sem jo sam naredu. Gumo pa ketne pa še fajn notr obložu tko da če bi re rad gujsal… Križ ne vem, mamo cerku v Vorderlanersbachu če rabiš križ gledat. Ampak sej a v Sloveniji nimaš cerkva? Koplce ne vem kva sploh so…
Prizadet si uglavnem a veš
Pred časom si se hvalil, da imaš doma BDSM sobo in take pripomočke v spalnici in zato otroci niti slučajno ne smejo k vama v spalnico se zjutraj pocrkljat.
CrazY FroG
Ja men je pa tk neki mal bl na soft čist ok.. tk za igro. Vzburja me. Sam postla cote dol, je mal monotono. Evo ta z žogo je čist fajn ideja gungelca je zanimiva, fajn oblazinjeno in mehko.. seveda ni treba zmer tk, sam vmes za presekat.
Je tako. Samo na monu o tem žgečkljivo pisat je tako kot bi dregnil v osje gnezdo.