Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BDSM soba za najem

BDSM soba za najem

Zdravo,

Z zeno sva se vrnila iz dopusta kjer sva si najela BDSM sobo. Blo je super, ampak predaleč za reden obisk. A imamo kaj takega tudi v Sloveniji ali ob meji (Italija, Hrvaška, Avstrija?)

Ne iščeva navadne sobe za dnevni najem, iščeva nekaj, kjer je že kaka gugalnica, križ na steni, koplce in podobno.

Odgovor na objavo uporabnika
PggMAss, 26.11.2023 ob 15:53

Zdravo,

Z zeno sva se vrnila iz dopusta kjer sva si najela BDSM sobo. Blo je super, ampak predaleč za reden obisk. A imamo kaj takega tudi v Sloveniji ali ob meji (Italija, Hrvaška, Avstrija?)

Ne iščeva navadne sobe za dnevni najem, iščeva nekaj, kjer je že kaka gugalnica, križ na steni, koplce in podobno.

V Avstriji. V Tirolah. Tu pri meni v Tuxu imaš. Gugalnco imam zunaj na vrtu, sem jo sam naredu. Gumo pa ketne pa še fajn notr obložu tko da če bi re rad gujsal… Križ ne vem, mamo cerku v Vorderlanersbachu če rabiš križ gledat. Ampak sej a v Sloveniji nimaš cerkva? Koplce ne vem kva sploh so…

Prizadet si uglavnem a veš

vagabundtirolski, 26.11.2023 ob 15:58

V Avstriji. V Tirolah. Tu pri meni v Tuxu imaš. Gugalnco imam zunaj na vrtu, sem jo sam naredu. Gumo pa ketne pa še fajn notr obložu tko da če bi re rad gujsal… Križ ne vem, mamo cerku v Vorderlanersbachu če rabiš križ gledat. Ampak sej a v Sloveniji nimaš cerkva? Koplce ne vem kva sploh so…

Prizadet si uglavnem a veš

Pred časom si se hvalil, da imaš doma BDSM sobo in take pripomočke v spalnici in zato otroci niti slučajno ne smejo k vama v spalnico se zjutraj pocrkljat.

Kaj pa si to delate? Še en bolan fetiš. Če vas tako matra nasilje, puško na rame, pa v Gazo ali Ukrajino. Jaz takim kot ste vi bolniki, ne bi dala niti kos kruha na dan. Norišnica ej.

Si pa ja pisal, 26.11.2023 ob 16:03

Pred časom si se hvalil, da imaš doma BDSM sobo in take pripomočke v spalnici in zato otroci niti slučajno ne smejo k vama v spalnico se zjutraj pocrkljat.

koza BDSM niso gugalnice pa Križ! Tip ima zgrešene pojme totalno!

Opice se morajo nekje zgoniti in se pretepati, zato so take sobe za njih nuja 🤣

vagabundtirolski, 26.11.2023 ob 16:08

koza BDSM niso gugalnice pa Križ! Tip ima zgrešene pojme totalno!

Ti že veš, midva z možem nimava želja po BDSM, ti se ukvarjaš in hvališ s tem.

Ja avtorše, oglase poglej, ne mon, ce te to zanima. Seveda je tega tudi pri nas, ne samo sobe. Tudi cele hiše tako opremljene so.

A ti vežeš njo ali ona tebe?

Vaga in viharc glavna v temi o bdsm. Verjetno sta si sama odprla temo in zdaj pričakujeta odziv.

Čakamo še Fredo in janezka z rdečim vinom.

Ja fak no.. kaj je pa z gungelco narobe??!

Mah. Jaz ne maram bdsm opreme, mi deluje precej bolno. Mal po nagi ritki katero  to je pa drugo.☝️😜 Pa recimo žvauco poležeš s trebuhom na tisto veliko mehko žogo za pilates, da ima ritko v luft.☝️🤩

Teh pisanj se pa spomnim, je večkrat pisal o tem, res.

Ja men je pa tk neki mal bl na soft čist ok.. tk za igro. Vzburja me. Sam postla cote dol, je mal monotono. Evo ta z žogo je čist fajn ideja😉 gungelca je zanimiva, fajn oblazinjeno in mehko.. seveda ni treba zmer tk, sam vmes za presekat.

CrazY FroG 🍀, 26.11.2023 ob 17:17

Ja men je pa tk neki mal bl na soft čist ok.. tk za igro. Vzburja me. Sam postla cote dol, je mal monotono. Evo ta z žogo je čist fajn ideja😉 gungelca je zanimiva, fajn oblazinjeno in mehko.. seveda ni treba zmer tk, sam vmes za presekat.

Je tako. Samo na monu o tem žgečkljivo pisat je tako kot bi dregnil v osje gnezdo.😁

modrivrag, 26.11.2023 ob 17:24

Je tako. Samo na monu o tem žgečkljivo pisat je tako kot bi dregnil v osje gnezdo.😁

Js se tu vsak dan zaletavam v sršenje in to sam zato, ker si mi ti všeč!

CrazY FroG 🍀, 26.11.2023 ob 17:31

Js se tu vsak dan zaletavam v sršenje in to sam zato, ker si mi ti všeč!

Saj so samo dobri v duši in te hočejo zaščitit pred mano.🤣🤣🤣

😳😳 lih še to nam manjka ja…

soft, 26.11.2023 ob 17:41

😳😳 lih še to nam manjka ja…

Kaj točno?

Pol si postavna, ker vsaka ne gre v gungelco… Mora biti ženska ravno pravšnja.

Jebač, 26.11.2023 ob 17:53

Pol si postavna, ker vsaka ne gre v gungelco… Mora biti ženska ravno pravšnja.

Si dvomil v to? Moja žvauca je fukiš, zato pa je na monu tako hudo.☝️😁

A kar tvoja je… Ne da bi dvomil, le redke so, ki jim je spolnost tudi užitek, večinoma te obsodijo, da je nimaš dovolj rad, če želiš malo popestriti. Ali pa jaz nimam sreče.

Itak da obstaja takšna soba. Hotel Rinka – Celje.

modrivrag, 26.11.2023 ob 17:36

Saj so samo dobri v duši in te hočejo zaščitit pred mano.🤣🤣🤣

😆🙏Aleluja..

Nočko😉

modrivrag, 26.11.2023 ob 17:02

Mah. Jaz ne maram bdsm opreme, mi deluje precej bolno. Mal po nagi ritki katero  to je pa drugo.☝️😜 Pa recimo žvauco poležeš s trebuhom na tisto veliko mehko žogo za pilates, da ima ritko v luft.☝️🤩

Soft, da te kap…

New Report

Close