Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BDSM soba za najem

BDSM soba za najem

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 26.11.2023 ob 17:47

soft, 26.11.2023 ob 17:41

😳😳 lih še to nam manjka ja…

Kaj točno?

Pravim, da bi lahko ustvarili kaj bolj koristnega kot neke take sobe za bolnike. Vsaj jaz bi. Če ima kdo kakšne bolne ideje, jih lahko v kleti ali na podstrešju ustvari, ni pa treba javno tega promovirati in odpirati take sobe. Halo.. a ne bi kaj bolj koristnega odprli?

modrivrag, 26.11.2023 ob 17:24

CrazY FroG 🍀, 26.11.2023 ob 17:17

Ja men je pa tk neki mal bl na soft čist ok.. tk za igro. Vzburja me. Sam postla cote dol, je mal monotono. Evo ta z žogo je čist fajn ideja😉 gungelca je zanimiva, fajn oblazinjeno in mehko.. seveda ni treba zmer tk, sam vmes za presekat.

Je tako. Samo na monu o tem žgečkljivo pisat je tako kot bi dregnil v osje gnezdo.😁

Ma kakšno osje gnezdo, BDSM je kul, midva imava posebno sobo v kleti za to. Ob steni visita dve zadevi za roki zvezat gor v luft. Imava tudi eno mizo kot ginekološka, noge v luft, privezana gor. Pa gugalnico imava. vanjo se gre z razširjenimi nogami, z lufta visi. Ne vem, če imate vsi isto zadevo v mislih. Mene noro vzburja, mojega pa tudi. Ko mulčka zaspita, greva midva v klet. Zabava zagotovljena.

Ni čudno, da se zakoni krhajo, ko leto za letom nažigate misionarca al pa v najboljšem primeru orala al pa od zadaj. Pol vam pa zmanjka idej.

soft, 26.11.2023 ob 20:05

Pravim, da bi lahko ustvarili kaj bolj koristnega kot neke take sobe za bolnike. Vsaj jaz bi. Če ima kdo kakšne bolne ideje, jih lahko v kleti ali na podstrešju ustvari, ni pa treba javno tega promovirati in odpirati take sobe. Halo.. a ne bi kaj bolj koristnega odprli?

Ja, ja, ti še naprej moli pa misionarca v temi špilaj, po možnosti z luknjo v spalni srajci, nas ostale pa lepo pri miru pusti. Nimajo vsi kleti v bajti, da bi si to lahko omislili. Sem pa že razmišljala o tem, da bi oddajala to sobo določene dneve, hehehe.

ulala541, 26.11.2023 ob 20:07

Ma kakšno osje gnezdo, BDSM je kul, midva imava posebno sobo v kleti za to. Ob steni visita dve zadevi za roki zvezat gor v luft. Imava tudi eno mizo kot ginekološka, noge v luft, privezana gor. Pa gugalnico imava. vanjo se gre z razširjenimi nogami, z lufta visi. Ne vem, če imate vsi isto zadevo v mislih. Mene noro vzburja, mojega pa tudi. Ko mulčka zaspita, greva midva v klet. Zabava zagotovljena.

Ni čudno, da se zakoni krhajo, ko leto za letom nažigate misionarca al pa v najboljšem primeru orala al pa od zadaj. Pol vam pa zmanjka idej.

Drugič pejta v hlev med živali.. Gnus babja. Slovenkam ne bi bil dovolj še nilski konj!!

Jebač, 26.11.2023 ob 18:05

A kar tvoja je… Ne da bi dvomil, le redke so, ki jim je spolnost tudi užitek, večinoma te obsodijo, da je nimaš dovolj rad, če želiš malo popestriti. Ali pa jaz nimam sreče.

Ne gre za srečo. Niti ne za znanje (moškega). Tepst in bičat zna vsak, ampak tu vendar NE GRE za tepež. Ne bi smelo iti!

Taktika: treba se jim je javljat, pazit, kako komuniciraš, jim dat vedet, da obvladaš.

In potem se, mogoče, kakšna, sicer vsa presrana od strahu kaj bo (ampak zvedava), javi.

So pa dosti primernejše mlajše. Ker so zvedave. In bi rade “vse vedele”, tudi o BDSM.

So tudi precej “učljive”. Za razliko od starih/starejših, ki se obnašajo do moških, kot da so delale 30 let v domina studiu, javljajo pa se kot “zvedave subice”.

Take nimaš kaj učit, še manj naučit, ker taka ni pripravljena sestopit s svojega obzidja, ki ga je postavila napram moškim.

Mogoče je taka primerna za domino, čeprav mislim, da pravzaprav ni…

Ja, zapleteno je to. In zraven je veliko psihologije.

V Nemčiji, manj v Avstriji, celo v Srbiji, mlado subico lahko najameš. V Srbiji celo napol zastonj.

Čeprav sem dominanten, nisem žival, da bom ubogo Srbkinjo tepel, ker rabi denar.

Torej sem dom s srcem… Ha. ha, ha, tega pa še nisem slišal…. 🙂

Mogoče sem pa res…

Kakorkoli, opozarjam pred navezanostjo eden na drugega.

Tukaj praviloma ne gre za enourno ali trourno izkušnjo. Se zna zgoditi, in to ne redko, da se “taka” dva, izjemno navežeta eden na drugega. Psiha je nedvomno … težka kurba.

Upam, da bo od mojega pogleda in izkušenj za koga/kakšno, kaj koristnega…

ulala541, 26.11.2023 ob 20:09

Ja, ja, ti še naprej moli pa misionarca v temi špilaj, po možnosti z luknjo v spalni srajci, nas ostale pa lepo pri miru pusti. Nimajo vsi kleti v bajti, da bi si to lahko omislili. Sem pa že razmišljala o tem, da bi oddajala to sobo določene dneve, hehehe.

Komot lahko, najprej sobo ponudi vajinim staršem, sorodnikom, otrokom… Saj je to nekaj normalnega.

soft, 26.11.2023 ob 20:19

Komot lahko, najprej sobo ponudi vajinim staršem, sorodnikom, otrokom… Saj je to nekaj normalnega.

Te popravljam. To ni nekaj normalnega, je pa nekaj nič posebnega…

V bistvu bi jo najprej ponudila tebi, pa enega korenjaka ti plačam, da te tam obdela. Se znajo odpret novi svetovi, po moje bi v ekstazi klicala svojega Kristusa. In na koncu bi mi bila hvaležna. Tole tvoje, molitev, tuširanje, misionarc na hitro (ob torkih in sobotah) in spat ni ničemur podobno, veš.

CrazY FroG 🍀, 26.11.2023 ob 19:28

modrivrag, 26.11.2023 ob 17:36

CrazY FroG 🍀, 26.11.2023 ob 17:31

Js se tu vsak dan zaletavam v sršenje in to sam zato, ker si mi ti všeč!

Saj so samo dobri v duši in te hočejo zaščitit pred mano.🤣🤣🤣

😆🙏Aleluja..

Nočko😉

Noč zverca.🙃

Pokličita PB Vojnik. Nekje sem slišala, da pri njih imajo takšne sobe.

Soft in hard, 26.11.2023 ob 20:19

Ne gre za srečo. Niti ne za znanje (moškega). Tepst in bičat zna vsak, ampak tu vendar NE GRE za tepež. Ne bi smelo iti!

Taktika: treba se jim je javljat, pazit, kako komuniciraš, jim dat vedet, da obvladaš.

In potem se, mogoče, kakšna, sicer vsa presrana od strahu kaj bo (ampak zvedava), javi.

So pa dosti primernejše mlajše. Ker so zvedave. In bi rade “vse vedele”, tudi o BDSM.

So tudi precej “učljive”. Za razliko od starih/starejših, ki se obnašajo do moških, kot da so delale 30 let v domina studiu, javljajo pa se kot “zvedave subice”.

Take nimaš kaj učit, še manj naučit, ker taka ni pripravljena sestopit s svojega obzidja, ki ga je postavila napram moškim.

Mogoče je taka primerna za domino, čeprav mislim, da pravzaprav ni…

Ja, zapleteno je to. In zraven je veliko psihologije.

V Nemčiji, manj v Avstriji, celo v Srbiji, mlado subico lahko najameš. V Srbiji celo napol zastonj.

Čeprav sem dominanten, nisem žival, da bom ubogo Srbkinjo tepel, ker rabi denar.

Torej sem dom s srcem… Ha. ha, ha, tega pa še nisem slišal…. 🙂

Mogoče sem pa res…

Kakorkoli, opozarjam pred navezanostjo eden na drugega.

Tukaj praviloma ne gre za enourno ali trourno izkušnjo. Se zna zgoditi, in to ne redko, da se “taka” dva, izjemno navežeta eden na drugega. Psiha je nedvomno … težka kurba.

Upam, da bo od mojega pogleda in izkušenj za koga/kakšno, kaj koristnega…

Ti pa si en umski bolnik. Katera koli že gre s tabo, ji mora bit res hud, ker je lačna in nima za hrano ali pa je tudi psiho motenka. V teh bolanih stvareh ni uživancije.

ulala541, 26.11.2023 ob 20:24

V bistvu bi jo najprej ponudila tebi, pa enega korenjaka ti plačam, da te tam obdela. Se znajo odpret novi svetovi, po moje bi v ekstazi klicala svojega Kristusa. In na koncu bi mi bila hvaležna. Tole tvoje, molitev, tuširanje, misionarc na hitro (ob torkih in sobotah) in spat ni ničemur podobno, veš.

Ni treba, hvala. Ponudi raje svoji mami.

soft, 26.11.2023 ob 20:30

Ni treba, hvala. Ponudi raje svoji mami.

Moja mama je svoje tovrstne zadeve že zapečatila. Si pa upam trditi, da je bila veliko bolj poskočne sorte v postelji z mojim očetom kot ti s svojim pobožnim možekom.

ulala541, 26.11.2023 ob 20:33

Moja mama je svoje tovrstne zadeve že zapečatila. Si pa upam trditi, da je bila veliko bolj poskočne sorte v postelji z mojim očetom kot ti s svojim pobožnim možekom.

Raje se zanimaj za svoje mentalno zdravje kot za tuje posteljne aktivnosti. Ti bo bolj prišlo prav..

Hvala vsem, ki ste dejansko odgovorili na vprašanje.

Za ostale pa :  z ženo sva skupaj več kot 15 let in v zadnjih letih sva se še bolj zbližala in začela eksperimentirani. Sva odrasla in drug drugemu počneva samo, kar dovoliva in si želiva. Nisva svingerja, ne seksava z drugimi ampak se ljubiva in rada vidiva svojega partnerja, ki se popolnoma preda užitku.

Gugalnica pomaga, imava oba kako kilo preveč.

Križ ni za cerkev ampak na steno, kjer potem partnerja lahko privežeš.

Koplce pa je typo in je bilo mišljeno klopce, ki tudi pomagajo pri bolj udoben seksu in menjavi položaja.

Res me ni sram, da ljubim svojo ženo in ona mene in da se zabavava kot dva odgovorna odrasla. Ob prenovi hiše si bova sobo za zabavo tudi naredila do takrat pa bi rada za par ur koristila kako tako sobo.

Za tiste, ki ste me pa oklicali za opico, pa nimam besed. Oziroma mi je žal, da ste tako spolno basic, da me raje žalite, kot verjamete, da je seks nekaj zabavnega in lepega.

PggMAss, 27.11.2023 ob 11:48

Hvala vsem, ki ste dejansko odgovorili na vprašanje.

Za ostale pa :  z ženo sva skupaj več kot 15 let in v zadnjih letih sva se še bolj zbližala in začela eksperimentirani. Sva odrasla in drug drugemu počneva samo, kar dovoliva in si želiva. Nisva svingerja, ne seksava z drugimi ampak se ljubiva in rada vidiva svojega partnerja, ki se popolnoma preda užitku.

Gugalnica pomaga, imava oba kako kilo preveč.

Križ ni za cerkev ampak na steno, kjer potem partnerja lahko privežeš.

Koplce pa je typo in je bilo mišljeno klopce, ki tudi pomagajo pri bolj udoben seksu in menjavi položaja.

Res me ni sram, da ljubim svojo ženo in ona mene in da se zabavava kot dva odgovorna odrasla. Ob prenovi hiše si bova sobo za zabavo tudi naredila do takrat pa bi rada za par ur koristila kako tako sobo.

Za tiste, ki ste me pa oklicali za opico, pa nimam besed. Oziroma mi je žal, da ste tako spolno basic, da me raje žalite, kot verjamete, da je seks nekaj zabavnega in lepega.

Srečnež. Upam, da bom tudi jaz kdaj imel tako priliko in bom s svojo užival brez sramu. Mene rajca tudi public.

Umski bolniki, 26.11.2023 ob 20:28

Ti pa si en umski bolnik. Katera koli že gre s tabo, ji mora bit res hud, ker je lačna in nima za hrano ali pa je tudi psiho motenka. V teh bolanih stvareh ni uživancije.

Pusti živeti tudi drugim.

Celo uradna madicina (psihiatrija) nima nič proti taki zvezi…

Če je konsenz, če sta oba za

In če eden  ali oba nista z BDSM-jem obsedena.

Obsedenosti pa je seveda potrebno zdraviti. Je smiselno.  da Zato  da ni neljubih posledic.

Jebač, 27.11.2023 ob 11:55

Srečnež. Upam, da bom tudi jaz kdaj imel tako priliko in bom s svojo užival brez sramu. Mene rajca tudi public.

Najbrž večina ne ve, da so “naši  slovenski fantje in punce” že 15 ali 20 let nazaj posneli public fuk pred, pod in na stolpu lj. Gradu.

Stedi belega dne. In to ne slabo posneli.

Bom poskusil dobiti čimkvalitetnejši posnetek, ga nekam uploadat in v tej temi objaviti link…

Nekatere bo to verjetno zanimalo.

Kajti praktično vsi smo voajerji. Praktično vsi..

Public fuk, 27.11.2023 ob 12:16

Najbrž večina ne ve, da so “naši  slovenski fantje in punce” že 15 ali 20 let nazaj posneli public fuk pred, pod in na stolpu lj. Gradu.

Stedi belega dne. In to ne slabo posneli.

Bom poskusil dobiti čimkvalitetnejši posnetek, ga nekam uploadat in v tej temi objaviti link…

Nekatere bo to verjetno zanimalo.

Kajti praktično vsi smo voajerji. Praktično vsi..

Sem sišal, a žal nikol videl. Če boš našel bom vesel.

Nekateri pravite, da bi imeli te sobe doma. Ampak kako to skrijete pred otroci ali obiskovalci!

Kako to izvedete, 27.11.2023 ob 12:40

Nekateri pravite, da bi imeli te sobe doma. Ampak kako to skrijete pred otroci ali obiskovalci!

Nihče pri nas ne ve, da imava z ženo za veliko omaro še ena vrata…

@ PggMAss

Vprašaj na ministrsvo za kulturo. Levica se ukvarja s tem. Imajo izkušnje s Fotopubom.

Midva si delava plan, ker imava otroke je pomembna zasebnost.

Zaenkrat prva investicija bo zelo dobra masivna postelja z okvirom, ki ima zavese gor, okvir se pa potem lahko uporabi za podporo, privezovanje itd.

Na steni bo nekaj iz kovine, kar bo izgledalo kot okras, bo pa namenjeno pripenjanju. Iz stropa pa verige za gugalnico, kjer bo gor nek viseč sedež, ki so ga bo odstranilo in namestilo gugalnico.

Kavč bo tisti za seks, ki zgleda estetsko in je gor lahko perilo (imajo na Svetužitka od luxi).

Vse igrače imava v kovinskem kovčku, ki ima gor ključavnico na prstni odtis (dobil na Amazonu za 15eur).

To je zaenkrat to, za najin kink bo dovolj.

MK, 27.11.2023 ob 12:44

@ PggMAss

Vprašaj na ministrsvo za kulturo. Levica se ukvarja s tem. Imajo izkušnje s Fotopubom.

Povej mi, da si zafrustriran desničar brez da mi poveš, da si zafrustriran desničar…

Kako neustvarjalno se sliši ta tvoj spis, avtor. A nimaš toplega doma, kjer bi si ustvaril svoj fetisisticni oltarcek s pripomočki? Ah, nekaj sem zanemarila, sem zdaj spregledala. Tvoj fetiš je tudi najem sobe, ne le pripomočki v njej. Svojo patologijo seksualne zabave želiš izolirati od vsakdanjega življenja in jo prakticirati kot something special. 

Ah, vse preveč praktično še vedno razmisljam(-o), ko je govora o fantazijski spolnosti, ali kako naj temu rečem  😉

Vem pa, ‘strici so mi povedali’ 😉 da so fetiši lahko udodni za človeka.  Da ga popolnoma okupirajo. Da fetisisti svoj vsakdan prilagodijo dinamiki užitka s fetišem.  In po navadi se (samo-)zadovoljujejo na dnevni bazi, on daily basis, pa ne le enkrat.

Mogoče je res boljše, če nisi preveč kreativen in ostaneš pri občasnim najemu bdsm sobe, da te stvar ne posesa 😉.

Sem pa slišala, da je naš ginekolog najel neko stanovanje v Graz Umgebung in ga tam trži na račun swingerjev, saj je tudi sam pristaš tega ‘stila zivljenja’. To je kao javna tajna v tem mestu. Sicer pa ne obiskujem zravnikov. Z razlogom 😉

Vsaka človekova sprijenost se nekomu blazno splača. Oziroma jo zna jo velekapitalizem vnovčiti. Vi pa ste naivni konzumenti, ki ga podpirate. Če bi bili naravni, vas užitek ne bi stal nič. Tako pa ste odvisni od nečesa, za kar z veseljem plačujete.  No … saj vsak je pač teslo (na žalost ne Tesla)  svojega kova 😉 including myself. 

New Report

Close