BDSM soba za najem
KrEna2023, 27.11.2023 ob 13:05
Kako neustvarjalno se sliši ta tvoj spis, avtor. A nimaš toplega doma, kjer bi si ustvaril svoj fetisisticni oltarcek s pripomočki? Ah, nekaj sem zanemarila, sem zdaj spregledala. Tvoj fetiš je tudi najem sobe, ne le pripomočki v njej. Svojo patologijo seksualne zabave želiš izolirati od vsakdanjega življenja in jo prakticirati kot something special.
Ah, vse preveč praktično še vedno razmisljam(-o), ko je govora o fantazijski spolnosti, ali kako naj temu rečem
Vem pa, ‘strici so mi povedali’ da so fetiši lahko udodni za človeka. Da ga popolnoma okupirajo. Da fetisisti svoj vsakdan prilagodijo dinamiki užitka s fetišem. In po navadi se (samo-)zadovoljujejo na dnevni bazi, on daily basis, pa ne le enkrat.
Mogoče je res boljše, če nisi preveč kreativen in ostaneš pri občasnim najemu bdsm sobe, da te stvar ne posesa .
Sem pa slišala, da je naš ginekolog najel neko stanovanje v Graz Umgebung in ga tam trži na račun swingerjev, saj je tudi sam pristaš tega ‘stila zivljenja’. To je kao javna tajna v tem mestu. Sicer pa ne obiskujem zravnikov. Z razlogom
Vsaka človekova sprijenost se nekomu blazno splača. Oziroma jo zna jo velekapitalizem vnovčiti. Vi pa ste naivni konzumenti, ki ga podpirate. Če bi bili naravni, vas užitek ne bi stal nič. Tako pa ste odvisni od nečesa, za kar z veseljem plačujete. No … saj vsak je pač teslo (na žalost ne Tesla) svojega kova including myself.
Hvala za tvojo psihoanalizo, ki je pa popolnoma zgrešena.
Seveda se večinoma z ženo zabavava doma, je pa prevzela iniciativo in nama prvič najela eno tako sobo. In sva zelo uživala, ker sva imela na razpolago neke stvari, ki jih doma (še) nimava. Sva starša in kdaj je lepo tudi zapustit dom, in si vzeti kako noč zase, daleč od bodijev, plenic in kupov perila, da sva oba lahko popolnoma sproščena.
Tvoje sojenje mi me pomaga rešit problema. Je pa žalostno, da nekdo, ki se ima za tako pametnega, je tako ozkogled.
Še enkrat – ni me sram in ne bom se opravičeval za to, da ljubim svojo ženo in rad vidim, da ji pride 5x na seks, ker ji počnem kar jo rajca in za kar me prosi. Pa mogoče malo manj poslušaj kaj ti govorijo ljudje brez izkušenj, sprobaj in potem pametuj.
Anonimno 5337, 27.11.2023 ob 12:42
Kako to izvedete, 27.11.2023 ob 12:40
Nekateri pravite, da bi imeli te sobe doma. Ampak kako to skrijete pred otroci ali obiskovalci!
Nihče pri nas ne ve, da imava z ženo za veliko omaro še ena vrata…
Pa prideta v Narnijo bolnika
Vidim, da se v temo usaja tudi taka kot je krena – pehta – katarina. Ona še seksa ne rabi, kaj šele kak bdsm. Orgazme doživlja v teorijah zarot in verovanju v ravno zemljo. Da je pa še bolj intenzivno, si da pa odklopit elektriko in s prenosnikom leta v knjižnico na brezplačen internet.…..jaooooooo, zemlja odpri se.
PggMAss, 27.11.2023 ob 16:34
Se priporočam za link/kontakt. Trst bi bil super!
vagabundtirolski, 26.11.2023 ob 15:58
PggMAss, 26.11.2023 ob 15:53
Zdravo,
Z zeno sva se vrnila iz dopusta kjer sva si najela BDSM sobo. Blo je super, ampak predaleč za reden obisk. A imamo kaj takega tudi v Sloveniji ali ob meji (Italija, Hrvaška, Avstrija?)
Ne iščeva navadne sobe za dnevni najem, iščeva nekaj, kjer je že kaka gugalnica, križ na steni, koplce in podobno.
V Avstriji. V Tirolah. Tu pri meni v Tuxu imaš. Gugalnco imam zunaj na vrtu, sem jo sam naredu. Gumo pa ketne pa še fajn notr obložu tko da če bi re rad gujsal… Križ ne vem, mamo cerku v Vorderlanersbachu če rabiš križ gledat. Ampak sej a v Sloveniji nimaš cerkva? Koplce ne vem kva sploh so…
Prizadet si uglavnem a veš
dej bolnik omejeni vrži se na tla in pognoji zemljo, da ima ta svet vsaj kako korist od tebe
PggMAss, 27.11.2023 ob 13:51
Hvala za tvojo psihoanalizo, ki je pa popolnoma zgrešena.
Seveda se večinoma z ženo zabavava doma, je pa prevzela iniciativo in nama prvič najela eno tako sobo. In sva zelo uživala, ker sva imela na razpolago neke stvari, ki jih doma (še) nimava. Sva starša in kdaj je lepo tudi zapustit dom, in si vzeti kako noč zase, daleč od bodijev, plenic in kupov perila, da sva oba lahko popolnoma sproščena.
Tvoje sojenje mi me pomaga rešit problema. Je pa žalostno, da nekdo, ki se ima za tako pametnega, je tako ozkogled.
Še enkrat – ni me sram in ne bom se opravičeval za to, da ljubim svojo ženo in rad vidim, da ji pride 5x na seks, ker ji počnem kar jo rajca in za kar me prosi. Pa mogoče malo manj poslušaj kaj ti govorijo ljudje brez izkušenj, sprobaj in potem pametuj.
Model, sam spreglej take in podobne omejence in zafrustrirance, ki projecirajo svoje težave na druge. Tudi mi2 s parterico redno prakticirava dom / sub, sam sem to prvič prakticiral v daljši vezi na začetku 20ih, in še vsaka, s katero sem se zapletal, in karkoli omenu o tem, je želela probat. 4/4 ratio ni naključje. Ni verjetno idealen vzorec današnje družbe, ampak vedno večji % je žensk ki po tem hrepenijo (govorimo med 60 in 80% vseh žensk mlajših od 50 let. Za starejše ne vem. Nekatere za to plačujejo celo neznance. Sam te čisto razumem in verjamem, da je tvoja žena neizmerno srečna in vajino spolno življenje, intima, ter posledično celotno razmerje, veliko boljše špila, kot vsem s takimi in podobnimi komentarji. In ravo tako razumem, zakaj sprašuješ za najem. Ker lahko imaš doma za cel sex shop stvari, težko pa imaš doma skrito sobo, v katero otroci nimajo vstopa, ne vedo da obstaja, ki bi bila polno opremljena, z vsem kar mora biti. Improvizirati se da sicer vse, ampak če oba uživata v tem, vem zakaj sprašuješ glede tega, in kot si sam napisal, res se ne rabiš prav nič opravičevat, ali sramovat, ker si glede tega le ena redkih pozitivnih izjem, v času ko jih večina sploh ni več prisebnih, pristnih med spolnimi odnosi, ali so tej v razmerju povsem zamrli, in tudi če pride do njih, je večinoma en prtner, ki samo čaka, da vse skupaj konča.
Keep it up and enjoy.
sibila262, 26.11.2023 ob 16:05
Kaj pa si to delate? Še en bolan fetiš. Če vas tako matra nasilje, puško na rame, pa v Gazo ali Ukrajino. Jaz takim kot ste vi bolniki, ne bi dala niti kos kruha na dan. Norišnica ej.
komentirat stvari, o katerih nič ne veš, ali po domače povedano pojma nimaš, je primitivno. ŠE bolj primitiven pa je tvoj pogled na neznano, kar je samo odraz tebe in ne drugih, ali tebi neznanega.
Bondage, D/S,.. ni nobeno nasilje. Nasilje s konsenzom je le v SadoMazo (SM od BDSM). Pa še to zato, ker si podrejena/ni to želi. Če pa tvoja spolnost ni nikoli vključevala spoznavanja ali uresničevanja fetišov, skritih želj, eksperimentiranja, ipd, se raje zazri vase. Verjamem pa da tako bogo in prazno spolno življenje, kot ga imaš očitno sama, res ne more ustvariti pozitivnega predznaka v človeku.
ulala541, 26.11.2023 ob 20:24
soft, 26.11.2023 ob 20:19
ulala541, 26.11.2023 ob 20:09
soft, 26.11.2023 ob 20:05
modrivrag, 26.11.2023 ob 17:47
soft, 26.11.2023 ob 17:41
lih še to nam manjka ja…
Pravim, da bi lahko ustvarili kaj bolj koristnega kot neke take sobe za bolnike. Vsaj jaz bi. Če ima kdo kakšne bolne ideje, jih lahko v kleti ali na podstrešju ustvari, ni pa treba javno tega promovirati in odpirati take sobe. Halo.. a ne bi kaj bolj koristnega odprli?
Ja, ja, ti še naprej moli pa misionarca v temi špilaj, po možnosti z luknjo v spalni srajci, nas ostale pa lepo pri miru pusti. Nimajo vsi kleti v bajti, da bi si to lahko omislili. Sem pa že razmišljala o tem, da bi oddajala to sobo določene dneve, hehehe.
Komot lahko, najprej sobo ponudi vajinim staršem, sorodnikom, otrokom… Saj je to nekaj normalnega.
V bistvu bi jo najprej ponudila tebi, pa enega korenjaka ti plačam, da te tam obdela. Se znajo odpret novi svetovi, po moje bi v ekstazi klicala svojega Kristusa. In na koncu bi mi bila hvaležna. Tole tvoje, molitev, tuširanje, misionarc na hitro (ob torkih in sobotah) in spat ni ničemur podobno, veš.
ne, ne ve, če bi vedela nebi take klobasala.
Še čudno, da katera čistunka ni vn 50 Shades privlekla. Vse prebrala pa si jo na to drkala, ampak na skrivaj, ker to je fuj. Pa neke bedne teorije zarote, da če je moški Dom, je ženska ogrožena. Sigurno je bolj ogrožena ned misionarcem, ker dvomim, da jo njen vpraša, če ji paše, ampak sam nardi. Sam to je sprejemljivo, ker je to “normalno”, vse, kar pa odstopa, je pa fuj. Hvalabogu za drugačne moške.
Seks Zmenki – https://track.toprevenue.org/tiny/xTUXj Preko 100.000 registriranih uporabnikov.