Bedaki slovenski, kaj vam je dal Tito, da ga častite?
Danes ti pa ne perejo možganov? Še bolj kot takrat, pa se sploh ne zavedaš!
V Sloveniji ne bo boljše, dokler se cepci ne boste zavedali, da moramo stopiti skupaj, skupaj držat, da nas ne kradejo na vsakem koraku! Pa naj bodo to levi ali desni!!!!
Pa še enkrat, brez dela ne more bit nič! Ne moreš delit, če nič ne ustvariš! Od zraka pa se ne da živet! To bi vsak polnoleten že moral vedet….
bedak domobranski, kaj mi je dal janša pa kanfgler hahahahahahahaha nič, sam pokradli so me, tito me vsak kradel ni, veliki govornik ki v bosni krade in pere denar pred 1500 glavo množico vselovenskega protesta hahahahahha tok jih je skor v naši vasi
[/quote]
Ne, tebe ni ubil, da bi te pokradel, janičarčkek, si bil pač prereven, tako umsko kot materialno. Tvoje bogate sosede je pobil, pa velike kmete je pobil in pokradel. Tako neumen pa res ni bil, da bi šel janičarke brez pameti in denarja pobijate, take je rabil da ideologijo širijo… Ampak sej je jasno, kdor ni bil tiho je dobil pa metek v glavo.
Pobijat je šel samo tiste, ki jim je lahko nekaj ukradellllll, UKRADEL, ŠTEKAŠ UKRAAAADDDDEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL, isto kot turki, srbi so bili turki v srednjem veku…. in bosanci….
Ne, tebe ni ubil, da bi te pokradel, janičarčkek, si bil pač prereven, tako umsko kot materialno. Tvoje bogate sosede je pobil, pa velike kmete je pobil in pokradel. Tako neumen pa res ni bil, da bi šel janičarke brez pameti in denarja pobijate, take je rabil da ideologijo širijo… Ampak sej je jasno, kdor ni bil tiho je dobil pa metek v glavo.
Pobijat je šel samo tiste, ki jim je lahko nekaj ukradellllll, UKRADEL, ŠTEKAŠ UKRAAAADDDDEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL, isto kot turki, srbi so bili turki v srednjem veku…. in bosanci….
[/quote]
UKRAAAAADEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL, je LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. TAKO KOT ROBIN HOOD V SREDNJEM VEKU!
Kaj so imeli pred tem? A je tebi jasno, da so celo Ljublano, center zgradili v Avstro Ogrski? Komunisti so gradili škatlaste bloke za čefu.rje.
Vse tovarne kar jih je bilo prej so komunisti pokradli, večina jih je obstajala že tedaj. Npr. Gradis G, Šumi itd.
Vse kar so zgradili so zgradili s plenom in pokraden denarjem. Pobijali so samo bogate kmete in bogateše in višji sloj. Zakaj? Zato, da so lahko vse pokradli. Delavcev niso pobijali, bogatih kmetov tudi ne. Te so rabili, da koljejo druge, da delajo in revne kmete za hrano.
Bedakom res ni pomoči, da ne bi spregledali, da je vse, kar se je dogajlao po letau 1945 izključno plenjenje in ropanje. To potrdi dejstvo, da ko so komjnisti imeli sestanek v Italiji so tam pili iz zlatih čas, jedli iz zlatih krožnikov, srali na zletem wc-ju, jahte, helikopterji in ko je tovarišica govori o enakosti… jo jo tovariš komunist utišal, ker debilkkka ni dojela.
Vam so pravljice prodajali, v resnici se pa ni šlo za nič drugega kot plenjenje in ropanje po celi EU.
Najbolj zanimivo je, da danes slovenski levičarski srednji sloj, poln privat bajt, vikendov in novih avtov, dr.ka na Tita. Kot da niso seznanjeni, da je Tito takim jemal. O kako bi vam privoščil eno komunistično revolucijo, da ebdaki levakarski salonski na lastni koži izkusite ideje, ki jih kakor širite. V vaš nopvi audi bo letela molotovka, ne v mojega ha ha, ker jaz ga nimam.
Zastonj vam vsa izobraževanja, kapital, uspeh, premoženje, jakne za 500 eurov, smai v sebi ste še vedno samo seljaki, ki s ezavedajo, da jim je vse dal komunizem.
bedak domobranski, kaj mi je dal janša pa kanfgler hahahahahahahaha nič, sam pokradli so me, tito me vsak kradel ni, veliki govornik ki v bosni krade in pere denar pred 1500 glavo množico vselovenskega protesta hahahahahha tok jih je skor v naši vasi
[/quote]
Ni tema o tem, bedak levakarski salonski, kdo sploh tu govori , da bi morali Kanglerju in janši kakšne spomenike postavljati. tema je Tito. Si sposoben sodelovati v debati?
Iz službe so te vrgli pa kapitalisti in še danes si nezaposlen, koliko let že, cca 8 je tako, v času starega si pa afne guncal v Mavrici.
[/quote]
Kdor misli, da mu mora službo dati država, je BUTL. Poznam nekaj povsem navadnih ljudi, brez zvez, ki pogosto menjajo službe. Vsakič na bolje. DELO SI MORAŠ NAJTI SAM!!!!
Lahko te je sram, ker resnično nimaš pojma. Ni bilo idile, ki jo opisuješ. Sram te je lahko tudi zaradi tega, ker sploh ne poznaš zgodovine. Goli otok je bil predvsem ustvarjen za komuniste, tudi za take, ki so vladali, recimo v Črni gori.
Predno kaj o tem pišeš, te lepo prosim, da kaj prebereš, ne pa kvasiti take neumnosti, da si ti celo krave smejejo!
Sem mislila, da si manjši imbecil.
[/quote]
Ker si nerazgledana, ni težko pisati o imbecilih. Ko boš prebrala eno tono knjig o titovini, boš spoznala, kako si krivična in kako si trenutno prava trapa!
Ne samo, da sem o Jugi prebral ogromno knjig, tudi doživljal sem. Kompletno trajanje titovine od prvega do zadnjega dne. Mene je namreč dajala strašanska lakota po znanju v kakšni državi in v kakšnem režimu sem živel. Hotel sem ga spoznati in razumeti do obisti.
Lahko te je sram, ker resnično nimaš pojma. Ni bilo idile, ki jo opisuješ. Sram te je lahko tudi zaradi tega, ker sploh ne poznaš zgodovine. Goli otok je bil predvsem ustvarjen za komuniste, tudi za take, ki so vladali, recimo v Črni gori.
Predno kaj o tem pišeš, te lepo prosim, da kaj prebereš, ne pa kvasiti take neumnosti, da si ti celo krave smejejo!
[/quote]
Goli otok so zgradili, da so nanj zaprli informbirojevce. To se je zgodilo, ko je na romonski in madžarsko jugoslovanski jugoslovanski meji 30 ruskih tankovskih divizij čakalo ukaz Stalina, da napadejo. Kaj pa misliš, da bi se zgodilo z ruskimi si.patizerji v ZDA, če bi Rusija poslala 300 divizij na ameriško mejo? Bi jih povabli na sladoled? Zlorabe, ki so se potem dogajale
so pa druga žalostna zgodba, ki pa kaze naravo ljudi.
Tito mi je dal možnost izobraževanja in izobrazbo.
Tito mi je omogočil 40 let mirnega življenja in 20 let službe s stalnim napredovanjem, izobraževanjem in plačanimi storitvami v zvezi s spoznavanjem novih tehnologij.
Tito mi je dokaj hitro dak stanovanje, ki sem ga kasneje ugodno odkupil.
Ker sem to dobil od TITA sem se odločil
da pomagam otrokoma pri gradnji hiše.
Kupil sem jima parcelo s priključki in postavil hise pod streho in plačal nekaj obrtniških del.
Tito mi Dal mi je dal zaradi takratnega višjega povprečja tudi dosti boljsi del pokojnine.
Hvala mu in v zdravstvu nisem niloli čakal v vrstah.
Lahko sem ga tudi v svoji družbi kritiziral
In NI mi bilo potrebno biti v njegovi stranki.
Tito mi je dal možnost izobraževanja in izobrazbo.
Tito mi je omogočil 40 let mirnega življenja in 20 let službe s stalnim napredovanjem, izobraževanjem in plačanimi storitvami v zvezi s spoznavanjem novih tehnologij.
Tito mi je dokaj hitro dak stanovanje, ki sem ga kasneje ugodno odkupil.
Ker sem to dobil od TITA sem se odločil
da pomagam otrokoma pri gradnji hiše.
Kupil sem jima parcelo s priključki in postavil hise pod streho in plačal nekaj obrtniških del.
Tito mi Dal mi je dal zaradi takratnega višjega povprečja tudi dosti boljsi del pokojnine.
Hvala mu in v zdravstvu nisem niloli čakal v vrstah.
Lahko sem ga tudi v svoji družbi kritiziral
In NI mi bilo potrebno biti v njegovi stranki.
[/quote]
Je povsem možno, da ti je dal izobrazbo, saj so v Evropi strašno redke države, kjer se lahko ljudje izobražujejo. Tudi po preostali Evropi ljudje že od pamtiveka živijo po votlinah, le v titovini so ljudje imeli hiše.
To imaš prav. Bilo pa je dokaj enostavno študirat in kasneje pridobiti delovne izkusnje. Bile so štipendije in študentski krediti.
Ne misli si, da sem jaz bil Titov simpatizer.
Daleč od tega. Titov sistem je naredil, ko je prenehal še toliko škode, ki se je ne da popraviti v naslednjih 100 ketih.
Govorim pa, kaj mi je dal.
Vsa ta škoda, ta pohlep, birokracija, kriza v pravu in odvetniška kraja je posledica Titove države.
Kaj čudna MORALA, če ni bil obsojen NITI EDEN zločinec proti človeštvu in niti eden vojni zločinec iz revolucije in takoimenovane “NOB” .
In posledice tega nesojenja se krepko čutijo še danes. Politični in gospodarski kriminalci, podprti od naslednikov revolucionarjev, brez sramu, vsem na očeh, izvajajo kriminal, ker vedo, da ne bodo sojeni, ker tudi revolucionarji za najhujše zločine niso bili sojeni.
Moraš poseči malo globje, ne tako površno.
broz ti ni dal nič. Ker pa je bil predsednik partije in predsednik države, ti je vzel svobodo, ki so jo uživali po vseh demokratičnih državah na svetu.
[/quote]
Takrat davno sem tudi sam tako mislil.
In ko je prišla ta svoboda, sem pričel drugače misliti.
Veš kako gledam ta svet?
Če bi Tito leta 1970 volitve, bi bil ,kot stranka absolutni zmagovalec. Pred tem bi moral spremeniti ime starnke. Ne več KPJ.
In ves česa se v SLO ne zavedamo?
Nas nihče ni izkoriščal saj siromak nikoli ne izkorisca bogatuna.
SLO je izkoriscala jug in carine so jo scitile.