Bela kuhinja ali vanilija
Mi jo dobimo ta ali naslednji teden. Naročila sva barva magnolije s kombinacijo česane češnje. Bolj svetel les, ne preveč rdeč….dala sva narediti tudi ročke po meri vsakega predalnika oz omarice posebej.
Po moje bo prav kulska, napišem, ko dobim.
Če te še kaj zanima kar vprašaj, letošnje poletje sva z možekom naredila celo študijo o talnih oblogah in vseh vrst kuhinj, da o kombinacijah barv sploh ne pišem:))
Lep večer
Živjo
Kot naročeno
Potrebujem nekaj idej, informacija in nasvetov glede kuhinje. Ogledano imam kuhinjo D..k.. – vanilija, kostanj. Njihova češnja je preveč “intenzivna, močna”. Ali imate kuhinjo po meri ali tipsko?
Kaj imate v kuhinji po tleh? Ploščice, laminat, parket, topli pod? Kakšne barve?
V kateri salon naj grem pogledat, mizar?
Uf, hvala že vnaprej.
lp
Živjo
Kot naročeno
Potrebujem nekaj idej, informacija in nasvetov glede kuhinje. Ogledano imam kuhinjo D..k.. – vanilija, kostanj. Njihova češnja je preveč “intenzivna, močna”. Ali imate kuhinjo po meri ali tipsko?
Kaj imate v kuhinji po tleh? Ploščice, laminat, parket, topli pod? Kakšne barve?
V kateri salon naj grem pogledat, mizar?
Kuhinja je izdelana po meri, do milimetra natančno. Znamka A….imajo zelo lepo barvo njihove češnje (ni rdeča), taka topla v kombinaciji z magnolijo. Visok sijaj. Tudi sedaj sem imela visok sijaj in sem bila s čiščenjem zelo zadovoljna. (1x tedensko spoliram zunanja vratca, parkrat na leto generalna).
Za pod sva vzela linolej. Ker je trpežen in ga dobiv v čisto vseh možnih barvah in vzorcih.
Nama ga je svetoval družinski prijatelj, ki je že leta dober mojster za tla…
Mi2 sva kuhinjo naročila v Lesnini, danes so klicali, da še kak dan ali dva in jo pripeljejo. Čakala sva 6 tednov, kar se mi ne zdi veliko…
Dala sva narediti čim več predalnikov, in omarice, ki se odpirajo navzgor. Nekaj v kombinaciji s steklom, da se razbije monotonost.
Pult in stranice so v barvi češnje..stene imava bele, prej sva imela barve, pa se kar hitro naveličaš..zdaj imam idejo dat eno steno v tapeto sliko bukovega gozda….bomo še videli…ali kakšno res lepo sliko…..
Če te še kaj zanima, kar vprašaj:))
Aja, gospodinjska aparate sva kupila vse od Gor…pozorna bodi pri pečicah imajo zdaj super s pirolizo in ti ni treba nikoli več “drgnit” zažgane umazanije. Res je draga ampak se mi zdi, da odtehta ta denar na dolgi rok…
Lep dan ti želim, dobro izberi, to je kar velik strošek in moraš biti zadovoljen že od začetka:)
Uf, hvala že vnaprej.
lp[/quote]