bela kuhinja- visoki sijaj
Zanima me, ali ima katera od vas omenjeno kuhinjo- torej visoki sijaj, bele barve? Vše so mi takšne v kombinaciji s svetlim lesom.
Želim pa izvedeti, kako se to obnese v praksi? Koliko so občutljive, kako pogoste jih čistite? V salonu sem videla, da so črne visoki sijaj zelo zelo občutljive, kar je logično. Kaj pa bele v kombinaciji z malimi otroškimi rokami, ki prijemajo kar dosežejo?
hvala in lep večer
Prej sem imela hrastov furnir, ubitačno za pucat.
Tri leta imam sedaj belo, visoki sijaj, ob straneh in pulti pa lešnikove barve. Ni za prehvalit, zadetek v polno! Super simpl za pucat, lepo za videt, hvaležna za kombinirat. Kupi, nikoli ti ne bo žal. Sledi otroških prstkov špricneš s stelexom in podrgneš s krpo in fertik.
Vidla sem visoki sijaj vanilijo in je super za videt. baje se tudi obnese. Tudi jaz ne bi nikoli imela bele visoki sijaj. Težka barva za daljše obdobje. Imela moja mama in je komaj čakala, da se jo reši… Jo je podarila sestri, ki ji je bila kao všeč… ampak tudi ona je potem rekla, da se jo je naveličala, zaradi barve in da v taki kuhinji postane kar živčna. Torej obvezno malo pokombiniraj … To je moje mnenje.
Točno tako. Pa mama ne sme biti natančna, odtisi rok pa res niso nič tacga, kar bi motilo, ne Mirijam?[/quote]
Res je. Odtisi niso tolk pomembni in se jih tudi ne vidi, če ima otrok normalno čiste roke.
Tako, da ti svetujem, da svoje otroke enkrat več pošlješ roke umit in boš tudi sama lahko ugotovila, da visok sijaj in otroške roke grejo skupaj.
kombinacijo visoki sjaj bela in temno siva… ZAKON!
Bila sem v precepu, tako kot ti, pucanje in to… in povem, da se sploh ne pozna toliko, še manj se pozna na beli kot na sivi in imamo tudi radovednega otročka in nekak, pa nismo packi, ampak še nisem pucala nekih groznih prstnih odtisov iz kuhinje… načeloma, če se dotika z umazanimi rokami kuhinje, se bo dotikal tudi sten in vsega, kavča… in tudi lesene kuhinje in povem,da je to veliko težje pucati. Sploh če se polije mleko ali sok, če pade kozarček na tla samo z mokro krpo pobrišeš, z lesenega pohištva pa z lepa ne obrišeš malinovca, mleka… se kar zažre…
Mi podobno, bela visoki sijaj, tako kot pravi delavka76, večkrat lakirano (kao avtolak), super se obnese, prstnih odtisov sploh ni videti. Tudi mi imamo skombinirano s svetlim orehom, steno pa barvno. Če se naveličamo barve, bomo lahko prebarvali samo steno.
Pred tem sem tudi imela belo kuhinjo v kombinaciji z lesom, samo omarice so bile barvane mat (grobo). Kako težavno čiščenje!!!! Mogoče se je res kasneje poznala umazanija, prstni odtisi, samo potem si pa drgnil kot zmešan! Visoki sijaj je super! Zraven imamo tudi male prstke..