Najdi forum

Bela Nutella

Kje jo dobit, kdo ve? Bral sem da je samo v Italiji na voljo. Jo kdo lahko zrihta?

Bela Nutella ne obstaja. Izdeluje pa Ferrero tudi namaz Nutkao, ki naj bi bil bolj zdrav kot Nutella in ki se ga dobi tudi v beli barvi.

Obstaja, kar poguglaj. In kje se da dobit slednjega?

Ti pa si tup.. Pa zakaj širiš laži? Če ne veš bodi tiho!

Na coolhause.si.

Google najde nekaj primerkov, kjer si kdo želi ali predstavlja, kakšna bi bila bela Nutella. Na slikah je namaz, ki je viden skozi stekleno embalažo, sicer prebarvan iz rjave v belo barvo, a so namazu na rezini kruha pozabili spremeniti barvo in je še vedno rjav. Če imaš kakšen resen link z belo nutello, ga prilepi, jaz ga ne najdem in je tudi v živo nisem še videla, čeprav pogosto kaj kupujem v Italiji. Niti na spletni strani ferrera, kjer so predstavljeni izdelki Nutella, je ni v beli različici. Ko bom naslednjič v Italiji, pogledam, kje prodajajo Nutkao (ali belo Nutello, če res obstaja) in sporočim. Pa še testiram ga, če je dober, če ga najdem, seveda.

Ti pa si tup.. Pa zakaj širiš laži? Če ne veš bodi tiho!
[/quote]

Tvoj post je pa res koristen. Hvala, ker si se oglasil/-a/-o.

Jaz vidim samo belo (plastično) embalažo, Nutella je pa rjava. Se pa zdaj že zares sprašujem, če sem tup…, kot pravi nekdo.

Nutella lite in nutella dark ne obstajata. Slike,ki se širijo po spletu so iz nekega ameriškega foruma. Pač neka fora brez veze.
Imaš pa druge namaze,ki so v beli barvi.
Nutkao pa mislim,da ni od ferrera,ker ga proizvaja podjetje nutkao s.r.l. Je pa dober namaz v beli barvi in baje bolj zdrav 😉

New Report

Close