Najdi forum

Bela rit

Ali mogoče kdo ve kako bi mi lahko porjavela ritka?Redno hodim v solarij,pa porjavim povsod drugod,samo po ritki ne.Kako uspe manekenkam ki se sprehajajo v samih tangicah,da so rjave tudi na tem mestu?

Hvala!

probaj s kremo za samoporjavitev
Ampak daj sej zdaj ni čas za to rajši to pusti za poletje,
LP

Jas se v solariju premikam iz enega boka na drugega in sem čisto enakomerno porjavela.

A ti se sončiš na boku?Jaz se na hrbtu in čeprav piše da se ni potrebno obračati,se jaz obrnem in sicer zato,ker če ne imam ko prilezem s solarija čisto rdečo rit-od ležanja!

A potem je bolje da ležiš na boku al kaj?

Prav zato imam namen porjaveti že sedaj ker je do poletja še dolga,moja rit pa ostaja bela.Marca imamo neko modno revijo v kopalkah in res mi deluje grdo da sem lepo zdravo zagorela,rit pa je bela ko mleko.Iščem rešitev kako bi porjavela tudi tam,pa očitno ne obstaja.Poskusila sem tudi že s kremo za samoporjavitev,pa je bila rit bolj rumena kot bela tako da nikoli več!!!

en nasvet;
probaj se cela pokrit razen riti,kaj misliš?:)

Ne da ležim na boku, ampak ležim na hrbtu z eno nogo rahlo dvognjeno tako, da sem malo obrnjena ne eno stran. Sicer položaj ni ravno udoben, ampak porjavelost je pa enakomerna.

btw: manekenkam rit in noge napudrajo, prikrijejo nepravilnosti, da zgleda vse popolno in zagorelo..zravn vidla..

Pojdi v solarij gola, pa bo. Tako se jaz delala in je bilo vse OK, oz. sem imele tangice, ker mi je všeč na porjaveli ritki bel odtis tangic. Je ful seksi.
In uporabljaj takšne solarije, ki sončijo zgoraj, spodaj in ob straneh, tako da se ti ni treba obračat.

lp

New Report

Close