Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Bele Vrane in Pepel In Kri

Bele Vrane in Pepel In Kri

obojne zelo rada poslušam in me zanima, če mi lahko navržete par imen – kdo je pel v teh zasedbah… in še morda kakšno informacijo, kaj ti ljudje počnejo sedaj… 🙂

.:Les nuits sans Kim Wilde Je m'ennuie souvent:.

Ditka Haberl
Dejvi Hrušovar
Nada Žgur
Eva Sršen

no… še pet jih manjka iz prve zasedbe!

Vem, da je kasneje pel tudi:

Ivo Mojzer

No, pa se ne spomnim več – verjetno se bo še kdo drug spomnil!

Nataša

Nataša ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ V naši glavi se slabo prelevi v dobro, nesreča v srečo, revščina v bogastvo. (Edmund Spenser)

O – Bele Vrane:

Ditka Haberl
Dejvi Hrušovar
Doca Marolt
Bor Gostiša

Čez nekaj let so dobili še petega pevca, ki se ga ne spomnim več. V drugi zasedbi ni bilo več Doce Marolt in Bora Gostiše.

Nataša

PS: Možno je, da sta bila v prvi zasedbi skupine Pepel in kri tudi Doca Marolt in Bor Gostiša.

Nataša ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ V naši glavi se slabo prelevi v dobro, nesreča v srečo, revščina v bogastvo. (Edmund Spenser)

Pepel in kri: Ditka Haberl, Dejvi Hrušovar, Ivo Mojzer, Oto Pestner, Branko Robinšak, Edvin Fliser, Nada Žgur in pevke ki so v 70-tih sestavljale spremljevalno skupino Strune. To so bili prvotni pevci, kasneje so pa v tej skupini peli vsi kdor je imel čas. lp

Pepel in kri: Ni Dejvil Hrušovar ampak Tadej!

Tako je! Po njem sem jaz dobil ime 😉

Drugač pa je bil pri Pepel in Kri še Dečo Žgur 😉

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

New Report

Close