Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Belek-Turčija, nakupi za otroke

Belek-Turčija, nakupi za otroke

Zanima me če je katera bila v Turčiji, v turističnem kraju Belek in ali imajo kakšne nakupovalne centre s kvalitetnimi oblačili za dojenčke in malčke? Ste zasledile kaj takega?

Belek je turistično naselje, vsaj pet let nazaj je bilo, sami hoteli bolj ali manj. Obstajajo pa šoping ture v Antalyo, samo se ne izplača ne vem kako. Mi smo kupovali zlat nakit in usnje- precej dražje kot tukaj. Pokliči kako turistično agencijo, pa ti bodo povedali. Mi smo takrat potovali z Guletom.

V Beleku imas ob obali hotel ob hotelu, pred njimi pa za ograjo cesto, ki te pelje v Belek. LAhko uporabis tudi taxi ali pa vlakec. Shoppinga niti ni, so samo manjse trgovine in kar ponujajo na stojnicah. Bazar je ob petkih popoldan, vendar je precej kmalu vsega konec.

Ponujajo vsemogoce, o kvaliteti vem premalo.

Nasvet: najemi avto in se odpelji na bazar v Manavgat. To, kar te vodijo agencije, je res pogosto predrago. Dobre pogajalske sposobnosti ne skodijo. Kvaliteta po mojih izkusnjah bp. Priporocam tudi avto+antalya (tudi bazar) ali tudi Kemer.

Rent avta v Turciji je ful drag. Ce ne bos ful nakupovala, se ti razlika do nakupa v SLO ne bo povrnila. Ce pa ze rentas avto, potem si pojdi okrog pogledat zadeve, recimo side, in se bazar v manavgatu, ki je vsak ponedeljk in cetrtek. Te pa opozarjam, da je bazar sicer velik, imajo na pa na vaskem 4 stantu enake zadeve.

Rent a car je v Turčiji, v primerjavi z Grčijo (Karpatos) ful pocen. Jaz sem maja dal 30 EUR/dan.
Agencija ti ponuja 25 EUR na osebo, recimo za Manavgat, ampak tam ti oni povejo, kdaj je čas za naprej.

New Report

Close