Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Beli Kamik II – Njivice: mnenja o plaži, hotelu…

Beli Kamik II – Njivice: mnenja o plaži, hotelu…

Pozdravljeni!

Kot piše v naslovu, rada mnenja o tem hotelu in plaži, o hrani, kakšne slikce bi bila zelo vesela. Je mogoče v tem hotelu pri polpenzionu zamenjati večerjo za kosilo?

Hvala za informacije!

M.

še kakšno glasbeno željo ?

Če ti vseh teh informacij ne morejo dati v samem hotelu, zakaj pričakuješ, da bi ti jih lahko mi?

Če se vam zdi vprašanje neumno, ne vem, zakaj nanj odgovarjate?

zakaj pa ti ? ker se ti zdi vprašanje pametno ?

http://www.booking.com/hotel/hr/beli-kamik-i.html?sid=c74109c6f4e8ff13f076274eafcae033&aid=309654

Mi smo bili tam pred dvemi leti.Sobe so čiste,ampak zna biti zelo vroče v njih,ker niso klimatizirane.Kar mi ni bilo všeč,je balkon.Malo visi,tako da nam je par stvari zletelo dol na streho kuhinje,pa tudi ograja je taka,da zna biti nevarna za otroke,tako da nismo bili nič na balkonu.
Hrana:zajtrk je ok,dobiš vse sorte;večerja je pa bila bolj enolična.
Plaža:mi smo bili takoj od hotela dol v enem zalivčku,kjer je tudi senca.Naprej je pa tudi še dolga peščena plaža,kjer pa ni sence.
če te še kaj zanima,vprašaj

Hotel ima 3 zvezdice, kosilo s strežbo je možno ob doplačilu, drugače pa sta samopostrežna zajtrk in večerja. Plaža je zanič in blazna gužva v sezoni, moraš ob 6h nesti brisačo na plažo, da dobiš prostor, ti jo pa včasih tudi ukradejo. Za majhne otroke ni preveč primerno. Izven sezone je več prostora. Sem bila enkrat tam, ampak ne bi šla več, je dosti lepših krajev.

Je bil mogoče kdo že v Depandansi Adria zraven hotela Beli Kamik? Kako se vam je zdelo?

depandansa , hotel….ma , karkoli ! v Njivicah je popolnoma vse zanič ! Na žalost !

New Report

Close