Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Beli nohti roke, noge

Beli nohti roke, noge

Hodim na nohti, skori zmiri natural roza, beli ali rdeči. Moj mož je nor na beli nohti na rokah in nogah. Njemu ful všeč moji palci na noženkah in mi skozi tika stopala. Jaz sem ga vprašala če u njega foot fetish in rekel da ne. A to foot fetish da čeloveku všeč stopala ot žene in skozi boža? Še kdo dela to?

Kot, da si osnovnošolka, ki nima denarja za lak za nohte…

Kakšna avša si ti, jao. Navadna zafnana cipa. Jebali te nohti. Imaš sploh kaj v glavi ali so nohti pa torbice tisto edino v kar se sploh spoznaš. Tvoja razgledanost in vrednote so na nuli.

Kaj eni toliko sodite,sam ona ve kaj vse je prestala. zakaj naj ne bi zdaj uživala v nohtih in se v čem.Ne glede ,al je To vse izmišljotina,takih Dasenk je kar neki.

Domov si jo odpelji, pa se kakšnega njenega zemljaka zraven, da se boš počutila izpopolnjeno.

In kaj je prestala? Je bežala pred vojno? Je v življenju sploh kaj koristnega počela, razen lizala jajca bogatim starcem? Se že na kilometer vidi, da je nastavljanje picke njena prioriteta.

Odgovor na objavo uporabnika
Doma, 24.06.2023 ob 20:06

Domov si jo odpelji, pa se kakšnega njenega zemljaka zraven, da se boš počutila izpopolnjeno.

a spet imamo te nacionalistične komentarje?

Garfield737, 24.06.2023 ob 20:15

In kaj je prestala? Je bežala pred vojno? Je v življenju sploh kaj koristnega počela, razen lizala jajca bogatim starcem? Se že na kilometer vidi, da je nastavljanje picke njena prioriteta.

😂😂😂

baje je nekaj časa po štangi plesala v stripu

Ti jih ni še lizal

jp, to je foot fetish, to se rado zgodi, če te mama kot otroka prehitro pošlje na kahlo. To se jih počasi odvaja, prst po prst, in usmeri na bolj produktivne dele telesa, na koncu noge se ne da prav veliko narest.

O Bog dašenka hodiš po belih nohtih? Heheh revica 😛

kje najdeš te zgodbice …..

Pa to zgleda ko da si “nohti” v apno namakala 🤣🤣 ajoj deklina, upam si izmišljena ker če taka zares kje hodiš med folkom ajmeee

In kaj narobe z belimi nohtami?

Pojdi se na beljenje anuss, pa ti bo v rit zlezu

A bele mialis kot francosko manikuro, torej samo konice bele ali d je noht cel bel?

Drugace pa lepi NARAVNI nohti na urejenih rokah nogah so sexy kakorkli obracas, logicno tudi tvojmu mozu.. umetni mi niso, spodaj vecinoma itk skrivajo grde in glivicne, ko pa vidm neurejene podlpate polno strde koze na zenski ki je zgoraj vsa namalana umetnih nohtov pobarvanih las pa je res grdooo.. razumem staro zenico da ne more vec skrbet za stopala ampak vona bi lepotice nimajo opravicil.. sploh ker je za mehke podplate dovolj da jih namazes po rusiranju sploh trda koza ne nastane..

Zartrose, 25.06.2023 ob 10:02

A bele mialis kot francosko manikuro, torej samo konice bele ali d je noht cel bel?

Drugace pa lepi NARAVNI nohti na urejenih rokah nogah so sexy kakorkli obracas, logicno tudi tvojmu mozu.. umetni mi niso, spodaj vecinoma itk skrivajo grde in glivicne, ko pa vidm neurejene podlpate polno strde koze na zenski ki je zgoraj vsa namalana umetnih nohtov pobarvanih las pa je res grdooo.. razumem staro zenico da ne more vec skrbet za stopala ampak vona bi lepotice nimajo opravicil.. sploh ker je za mehke podplate dovolj da jih namazes po rusiranju sploh trda koza ne nastane..

ženske ka ne uredijo nohte, roke, noge, res grozno. U mene na nogah skozi ali beli, ali belo rozi ali rdeči nohti. Na rokah hodim na 2 tedna na gel manikuro. Na naravne nohte mi da ful na tanko gel. Skori vedno imam naturalni barvi nohte. Prej sem imela tako natural roza in french, potem natural roza in bele ombre, zdaj so mi naredile mlečno bele, ka mojemu možu to ful všeč.

Koga boli kurac za tebe in tvoje nohte. Ne znaš nič drugega kot svojo pičko nastavljat na pladnju?

In kakie so nohti v tebe?

Najprej se nauči slovenski jezik, potem pa piši bedarije.

Utihni, 25.06.2023 ob 14:42

Najprej se nauči slovenski jezik, potem pa piši bedarije.

1) Lyubimaya moya, jaz ne govorim perfektno slovensko, ma smisel jezika komunikacija, da razumimo med sabo. Drugače perfektno govorim rusko, ukrajinsko, angleško in italijansko, lahko na teh jezikah govorimo?

2) Čuvstvujem, da pišeš iz ljubosumja. Jezna ka nemoreš iti na nohte?

Pri Dašenki se vedno sprašujem, če je možno, da je tako primitivna in zaplankana ta vzhodnjaška gopnik ruska mentaliteta žensk iz družbenega dna, ali gre zgolj za trola!? 🙂  Da so pa moški velika kretenska teleta, da gor pobirajo takšne lene in izkoriščevalske babnice, ki ne znajo niti skuhat jajc in umiti krožnika zaradi dolgih nohtov, to pa verjamem. 😉

matias, 25.06.2023 ob 15:29

Pri Dašenki se vedno sprašujem, če je možno, da je tako primitivna in zaplankana ta vzhodnjaška gopnik ruska mentaliteta žensk iz družbenega dna, ali gre zgolj za trola!? 🙂  Da so pa moški velika kretenska teleta, da gor pobirajo takšne lene in izkoriščevalske babnice, ki ne znajo niti skuhat jajc in umiti krožnika zaradi dolgih nohtov, to pa verjamem. 😉

Jaz z gel nohtami lahko vse delam. Ma res vse.

Dashenkaa, 25.06.2023 ob 15:43

Jaz z gel nohtami lahko vse delam. Ma res vse.

5 reasons NEVER to date a Ukrainian Girl / MY REACTION

.https://www.youtube.com/watch?v=jW1jMvx-A08

New Report

Close