Najdi forum

beli zobje

zanima me, če ima kdo kakšno preizkušeno metodo, kako se znebiti rumenih oblog na zobeh? ne pijem kave, ne kadim, redno si jih čistim, pa so vseeno tam! upam na kakršnokoli pomoč! hvala!

to je zobni kamen zato pojdi k zobozdravniku da ti ga ocisti….lp

Ravno danes sem pri zobotu videla neko reklamo za preparat za beljenje zob-pa sem se spomnila na tvoj post. V glavnem, kot sem razumela ti more zobozdravnik pripraviti najprej neko ‘žličko’ oz protezo po meri, ki ti prekrije zobe in pod to si namažeš s tem preparatom (Opalescience -no, to mi je ostalo v spominu-ma ne me vzet za besedo!) in pustiš čez noč. Baje, da že takoj opaziš razliko. Drugače pa traja kura do 10 noči. Cena ni bila navedena.

Od januarja je v sloveniji nov sistem za beljenje zob BriteSmile. Zobe ti pobeli za povprečno 7-9 odtenkov brez da poškoduje zobe, sklenino ali dlesni, za razliko od beljenja z belilno žlico, ki je omenjeno v prejšnjem postu. Skratka BriteSmile – vrne zobu naravno belino in odstrani vse obarvane obloge. Rezultat je v popvrečju obstojen cca 4 leta.
Več o BriteSmile, ki ga mimogrede uporabljajo tudi številni zvezdniki (Kevin Costner, Heather Locklear, slovenska Miss 2003), lahko izveš na http://www.lepnasmeh.com

New Report

Close