Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek belilo za spodnje hlačke

belilo za spodnje hlačke

Moje spodnjice niso več bele., saj veste, imam ‘belo’ perilo, pa je vse že rumeno. Kako jih ‘pobelit’. S čim? Katera belila so res ok???

do zdaj uporabljam le navaden tekoči prašek za belo perilo ( frosh rumenega). Zdaj bi pa res hlačke rada malo v red spravila.
Kakšen namig?

Jaz belo perilo perem s praškom za belo iz hoferja, mislim, da se mu reče aliomat. In je belo res belo:) Seveda pa moraš prati le bele stvari skupaj, in to vedno. Nobenih sivih, rumenih, svetlomodrih in podobnih reči zraven. Perem pa na 60, skupaj z belimi brisačami.

Dodaj VANISH, pa bo perilo spet čisto belo. Vsaj moje je.

za belo uporabi prašek za belo perilo (torej v prahu in tekoči), ti imajo dodana optična belila.

je bil pred ene 10 dnevi tu en test in VIPa nalepljen in je tako nekako pisalo.

Ja, to je problem cenenih pralnih praškov. Uporabi kvalitetnejši prašek, pa belilo ne bo potrebno.

Perem z Arielom, uporabljam Ariel in Vanish za odstranjevanje madežev, pa so še zmeraj fleki na predvsem otroških oblačilih! Imela sem tudi Dash in kup drugih praškov/gelov, noben je opere, da bi šli stran flekci od raznih kašic in sokov…

Zapranega (rumenega) perila pa verjetno nimaš, ane?

Za fleke pa uporabi kako drugo sredstvo, če Vanish ne deluje.

Jaz sicer uporabljam samo Ariel, perilo je snežno belo, flekci pa gredo tudi dol (če ne pri prvem pranju, pa pri naslednjem).

Ma nimam zapranega, to nisem imela nikoli, pa da sem uporabljala karkoli za pranje (Woolite, Perwol, Blink, Persil, Luna,…)… Imam Arielov odstranjevalec madežev, pa tudi Vanish, karkoli, da dam, fleki ostanejo- od čaja, kašic, soka,…

In zakaj mora bit res belo??

Če je problem belina v pralni stroj nasuj pecilni prašek. pa brez heca deluje preverjeno. Pa tudi zavese perem enako pa so snežno bele.

kako to misliš z pecilnim? kam ga usuješ? med perilo not al v škatlco al kam?

New Report

Close