Belisa in menstrualni krči
Vprašanje za ženske, ki uporabljate Beliso.
A to dejansko deluje?
Zelo pogosto vidim reklamo na socialnih omrežjih za to zadevo, ampak 80€ (znižana cena) mi je zelo visoka, da na koncu ne bo delalo.
Imam zelo močne krče prvi in drugi dan. Včasih že en dan prej in ta naprava naj bi odpravila oziroma zelo ublažila krče.
Seveda na njihovi spletni strani mnenja niso relevantna, ker kdo bi dal slabo mnenje na lasnto spletno stran. Zato me zanima, če je katera tu, ki to ima in bi lahko podala iskreno mnenje o tem (ali pa če uporabljate kaj drugega).
Jaz uporabljam grelnik, ki si ga namestim okoli pasu in ima tudi vibra funkcijo. Naročila sem ga na eni izmed kitajskih spletnih trgovin. Takrat sem dala okoli 10 eur, zdaj vidim, da so še cenejši. Vpiši menstrual heating pad. Imam zelo hude krče, malo pomaga, če ne drugega je luštno. Polno napolnjen dela nekaj ur. Prav ne morem več brez tega grelnika. Je sicer malo bolj robusten od Belisinega, ampak princip je pomoje isti.
Hejla,
no da ne bom dolgotvezila. Imam endometriozo, močne menstruacije s hudimi bolečinami in tudi najmočnejša protibolečinska zdravila ne pomagajo.
decembra sm kupila Beliso, ker sem si rekla, “ajde da probam”. Ni mi žal. Kupila, preizkusila in prvi mesec zdržala sama s termoforjem na križu in Beliso na trebuhu. Imaš več stopenj teh nekih valov za sproščanje, meni prva najbolj odgovoraja.
med najhujšimi bolečinami (1-4 dneva) jo kar naprej prižigam, dokler bolečina ne mine. Jo napolnim in ponovno uporabim. Sicer ne vem ali lahko pretiravaš z uporabo.. upam da ne
upam da ti je moj odogovr kaj pomagal, če nisi seveda že kupila
pa srečno pri lajšanju bolečin