Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Beljenje anusa?

Beljenje anusa?

Hej ti,z Mb si dala pobelit,kako je?

ampak…zelo previdno sprašujem, da ne bi dala povoda za nesramne odgovore….
res me zanima s kakšnim namenom beliti anus?

Menda je to zadnjih let nek trend, menda pobeljena okolica zadnjične odprtine izgleda “lepše” oziroma bolj privlačno. Saj veš, naravna barva te sluznice (tako kot sramne ustnice) je malo bolj temna od barve kože in očitno je populacija tako že seksualno disfunkcionalna, da se poslužujejo rešilnih bilk …

Dajte bl mehko srat, pa bo anus ostal bel. Potemni se samo takrat, če se napenjate.

Pa umivajte sebe malo bolj redno namesto brisač, bo tudi zaleglo.

A si ne bi ve pametne raje malo jezik pobelile, malo ga bolj umivale, ker take izjave so pa …….

no sej sem res nekje ujela to budelaštino, da si belijo anus, pa nisem bila čisto prepričana, a je to res

joj kera norost…

pa vseen ni toliko povezave s higieno kot le z leti, ali kako?

anus in vagina z leti potemnita,ker kolagenska vlakna niso vec tako prozna…
svetel anus je precej bpolj sexi kot crn!

Moj anus je rožnat a bi ga kakšna lizala? Ponujam zastonj, brez protiplačila.

Hahahahah, a si ga moški tud belite? Tako farmacevtsko sranje ja povzroča raka. Dajte si pomagat z domačimi ali tujimi dobrinami Zjutraj in zvečer se lepo umijete, lepo obrišite in namažite z limono. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} belina – preizkušeno. Rezultat se pokaže šele čez nekaj časa. ne takoj.

Uj a ne zge limona po anusu?

Vidite, mi ki sexsamo v temi nam ga ni treba beliti.

Ritnik ostane dokaj bel, če si ga po sranju obrišete s toaletnim papirjem in vsaj enkrat tedensko operete.

New Report

Close