Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Beljenje las, Hydrogen

Beljenje las, Hydrogen

Pozdravljene!
Prijateljica mi je rekla, da si ona lase posvetli s hidrogenom in ‘gelee blanc’ in je zadovoljna, ona ima naravne nekako rjave z malo odtenka rdeče.
Želim malo spremembe v barvi, moja je nekako svetlo kostanjeva, ampak če bi si dala direkt svetlejšo barvo brez beljenja, je možno, da postanem rdeča oz oranžna (to je rekla tudi frizerka), zato naj uporabim hidrogen.
Ima katera/kateri izkušnje s tem? V trgovini sem videla 3%, 6%, 9% in 12%. Več kot je %, bolj ‘pobeli’? Oziroma, bolj je učinkovit? Najbrž se sliši smešno vprašanje, ampak kolikor vem je za ‘učinkovitost’ pomembno tudi to, koliko časa imaš hidrogen na lasišču, zato sem pač malo zmedena-tega še nisem počela.
Itak je boljše oz bolj sigurno če grem k frizerki, ampak najbrž nisem edina, ki raje to poskusi oz naredi doma, kot pa da bi pri frizerki dajala 40€+.
Najlepša hvala vsem za pomoč, mnenja oz nasvete.

Lp vsem 🙂

Dober frizer. Doma si boš naredila več škode kot koristi in,ko bo to frizer reševal, te bo cenovno prišlo še več, kot bi pa dala prvotno ceno. Če si boš barvala balayage pri dobrem frizerju, tja ne boš rabila iti več kot dvakrat na leto.

New Report

Close