Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Beljenje las

Beljenje las

Torej mene pa zanima ali lahko na beljenih laseh normalno uporabljas barvo za lase in ce se bo “prijela” enako kot na nebeljenih laseh. Sama sem si namrec dala z beljenjem narediti pramene ki mi niso vsec zato bi se rada pobarvala nazaj na mojo naravno barvo, a se bojim da mi barva na beljenih laseh nebo tako dobro “prijela”.
Za vse odgovore ze vam ze vnaprej zahvaljujem.
Lp. Sandra

A ni preveč tvegano, da takšne stvari sprašuješ na forumu in sama eksperimentiraš doma? Odpravi se do frizerja.

Kar naj se pobarva 🙂 in potem naj še sliko objavi, če bomo imeli srečo, bo postala zelenolasa 🙂

Vidiš, lepolaski se je to že zgodilo:).

Lepolaska se še nikoli ni blajhala, ker je naravna blondinka 🙂

A pol maš skoz samo svojo barvo, svoj in edini odtenek? A ni to dolgčas?

Ja, skoz imam isto barvo. Zakaj bi blo dolgčas? Sem čisto zadovoljna z njo.

Barve dajejo drugačen lesk in so bolj intenzivne. Je tudi prednost, da menjavaš odtenke in nisi skoz v enaki zdolgočaseni barvi. To je meni pusto.

hja, tko je… leska mi ne manjka in sovražim narastek, kar v mojem primeru pomeni, da bi se morala barvat minimalno 2x/mesec in se mi zdi mimo pustit 2500 € vsako leto pri frizerki, ker grem za ta denar lahko na en lušten dopust.

….hmm…na bajti obnoviš fasado jo prebarvaš ,daš novo kritino ,ampak še vseeno je stara bajta :))))
punca je še mlada kar vidve nkol več ne bosta ….pa brez zamere :))

ko bom stara 60, si še vedno lahko dam nategnit kožo, če se mi bo zahotelo – ampak tebi tudi možganski kirurg ne bo mogel pomagat 🙂

..teb tud zdej neb pomagalo bičanje z koprivo,kamoli pr šestdestih…..:))))
priznaj si in rasti z leti…:)))

Ena je bolj pametna kot druga.

Sivka l.r.

ko bom stara 60, si še vedno lahko dam nategnit kožo, če se mi bo zahotelo – ampak tebi tudi možganski kirurg ne bo mogel pomagat :)[/quote]

Kje spiš?

V fužinah baje.

Barvam se že od začetka srednje šole. Starost tu nima veze. Dejstvo pa je, da z barvanjem in raznimi dodatnimi preparati dosežeš efekt, ki ga ne moreš dobiti, če tega ne uporabljaš. To ve vsaka frizerka:)). Meni to pomeni enako kot nega ostalih delov telesa. To počnem že cel lajf in nameravam nadaljevati.

ni čudno, da nekateri moški mislijo, da so vse ženske neumne, če jih očitno še vedno cel kup misli, da barvanje lase neguje :)))

Sej ti si pa zadnjič izjavla, da se bodybuilderji nažirajo s syntholom. Isti ku*ac kaj.

Lepolaska, z barvanjem las je nujno potrebno, da lase dodatno nahraniš, jih neguješ bolj kot sicer, če imaš gor svojo dolgočasno barvo. Dejstvo je, da z barvanjem ustvariš nekaj, kar pač ne moreš doseči po naravni poti. Drgač pa…lepo, da si zadovoljna s svojo čupo.
Zdaj me pa še prepričaj, da se tvoji natur nohti svetijo bolje kot če bi bili nalakirani:)).

barvanje,beljenje in podobne kemikalije unicujejo lase in ne negujejo kot mislis goldfish..jaz si jih sicer ze nekaj let barvam pa ne zaradi nege ampak sivih..zal smo temnolasi ljudje hitreje sivi oziroma se hitro opazi…zakaj spreminjat barvo las? lahko spreminjas obliko in dolzino, ce rabis nujno sprembo..
@lepolaska
nekaterim ni treba spreminjat barve in dolzine.;)

Itak moraš pri barvanih laseh narediti več, da ohraniš zdrave. Peroksid izsušuje lase, jih dela krhke, lomljive, zato temu primerno skrbiš, da ne pride do posledic.
Vsak zase ve. Jst pišem svoje mnenje in kaj je meni všeč. Je pa tudi res, da imam rada spremembe in ne vpijem ob vsakem striženju in podobno. Obstajajo pa ženske, ki imajo ena in isti slog več desetletij. Jim že tako paše, a ne.

Ene ste pač rade “lepe” :)))
Polnila v žnablah, da izgledate, kot bi vas nekdo usekal na gobec, plastični joški, plastični nohti, vsak teden nova barva las, da ste v koraku s časom in novo “modo”, ki jo ustvarjajo neki kvazi modni/pop idoli. Moji naravni joški pač ne stojijo kot plastični (bog ve, zakaj bi morali), ampak se premikajo kot jim paše in nimam pojma, zakaj bi za svojo “urejenost” morala porabit par jurjev na leto.
Še manj pojma imam, zakaj ti mene prepričuješ, da se barvaš, zato ker to rada počneš in misliš pri tem vztrajat še naprej :))) počni s sabo, kar ti paše, mogoče še celo ujameš kakšnega kulturneža, njemu so všeč take, lepe :))) in da ga infarkt zadane, ko si sperejo mejkap in odstranijo ostale umetne pritikline :)))

Pretiravaš. Pisala sem le o tem, da lahko s premikom naprej dosežeš drugačen efekt kot če tega premika ne narediš. In govora je bilo o barvanju las, o čemer se tebi še sanja ne. Ne vem od kje si zdaj potegnila umetne joške, polnila v ustih…ja, ti ničesar ne rabiš. O matr kolk moraš biti dolgocajtna. Zdaj si grem lakirat nohte, ne me več ogovarjat.

tebi se vidi, da si naredila že veliko premikov naprej, ko si tak premaknjena 😀

Tudi zate so bo kdaj našla priložnost. Samo ne obupaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close