Beljenje las

Pozdravljeni!
Moja naravna barva je temno rjava, z dosti rdečega pigmenta. Da mi frizerka doseže blont barvo, me prvo pobeli z 12 % blanžem in nato mi da prek 9% barvo z sivim odtenkom, da mi izbije rumen pigment. Zanima me , če je res potrebno da mi najprej pobeli z blanžem, ker imam zaradi tega beljenja tako suhe in poškodovane lase:( Kaj pravite na to, da bi mi dala samo pepelnato sivo barvo z 12% peroksidom?Mislite, da bi mi prijelo?
Hvala za odgovor
Vse je odvisno od tega kako zelo svetlo blond lase želite imeti. Postopek, ki ga delate, res močno izsuši lase, je pa pravilen, če želite doseči platinasto blond na tako temne lase kot jih imate.To je primerno predvsem za kratke lase, pri daljših pa pri nas takšen postopek odsvetujemo. Mogoče bi vas lahko belila z manjšim % hidrogena, ker z 12% in belilom na lasišče, je prehudo.
Osebno svetujem, naj pri stranki ne odstopa barvan las, pretirano od naravnih, ker lahko to včasih izgleda zelo neprimerno na tip kože in osebo samo.Seveda, če stranka vztraja, moramo to upoštevati.
Če pa bi se barvala z 12% hidrogenom in specialno barvo, bi lasje bili manj suhi, vendar pa bi vaša barva izgledala bolj v toplem zlatem tonu, ker imate pri temno rjavih laseh, veliko oranžnega in rdečega pigmenta.Ni specialne barve, ki bi to povsem izničila, tako pride do toplega odtenka v laseh.
Odločiti se boste morali, kako svetle lase boste nosili v prihodnosti od tega je odvisna vaša kvaliteta las.
lp alenka

Pozdravljeni!
Moja naravna barva las je temno rjava oz. kostanjeva.
Frizerka mi beli lase z 9% blanžem in dobim lepo platinasto blond, ker pa si nočem več beliti las, ker to jih suši in poškoduje, bi si jih barvala z barvo, ne moti me da bi mela sive, ampak ne vem katero si naj kupim.
Slišala sem sem za barvo Loreal feria silver/blond in me zanima, če bi to lahko bilo to.
Vnaprej hvala za odgovor
Lep pozdrav!
Pozdravljeni.
Vaša naravna barva je pretemna, silver/blond brava žal nebo dovolj močna, če želite svetlo barvo brez rdečih ali rumenih tonov boste lase moarala še naprej beliti.
Lp
Naya

živjo!
moja naravna barva las je temno rjava.
zelo rada bi imela modro, vijolično ali roza barvo(eno od teh…nisem se še odločila), vendar bi si jih morala prej pobeliti. zanima me kolikšen % peroksid moram uporabiti. in ali bom imela res sprva lase kot kakšen piščanček?…pa če bi že imela rumenkaste lase po uporabi peroksida, ali bo roza barva prijela na to? ali obstaja mogoče še kakšen drug postopek do beljenja las?
zanima me še kje lahko kupim te barve? kamorkoli sem šla, takih živih barv ne prodajajo. pa tudi frizerje sem že povprašala o teh živih odtenkih barv, pa jih nikjer nimajo.
hvala že vnaprej!
lp Maja
Maja<3 .
Pridite v salon na Trubarjevo, na voljo imam vse žive odtenke od modre, zelene, vijola, pink….Vse te barve je potrebno nanašati na svetle lase ,ki ne vlečejo na rumenkasto.
Lp
Naya

Pozdravljeni! Ker sem ze popolnoma obupana nad svojo barvo las se v dobrem upanju obracam na vas. Lase sem si dobre pol leta barvala z blond barvo da sem postajala cedalje bolj bela.. ker mi nato vec ta barva ni ustrezala sem zelela nekoliko temno rjavo oz. Zelo zelo zelo svetlo rjavo barvo.. nekaj med rjavo in blond… ampak sem kvecjemu dosegla unicene lase in zelen odtenek barve. Barva se mi je na ze posvetljenih laseh spirala nenormalno hitro in sem po pol meseca barvanja na zelo temno rjava soet prisla na belo blond na narastu pa sem zlato blond taksa ko je bila zadnja moja barva pri ponivnem barvanju… res me zanima ce se lahko sploh kaj storim da pridem do take zelo zelo zelo… svetlo rjave barva oz. Temno blond… in kako se naj znebim oranznega narastka? Je edina moznost da si pustim lase prerast?