Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek beljenje stanovanja

beljenje stanovanja

Se strinjam, pri tebi ne bom malal.[/quote]

Bravo ‘malar’!! Moj podpis in moje spoštovanje!

Je pa to taka tema, da zdele 3/4 inšpektorjev vohlja (sem komi not pršla, tok mi je zašteku komp) :-)))!

V svojem stanovanju sprejemam kogar hočem! Kaj se bo delalo – moj problem! Vse mimo teh pajacotov na oblasti!! Pa saj so sami isti ali pa še hujši privat.

Čim manj besedi – zmenili smo se! LP

Prav dobro se počutim, ko spoznavam, da ratujemo vedno bolj složni. TOOO!

In potem bo vse lažje….

Kako vam uspe s tem citiranjem vsako drugo temo uničit?

Totalno neberljivo.

To!

To![/quote]

Hruške in jabolke.

Jap! Za politikante, bankirje in (točno vemo katero) gamad v JU sredica! Za narod pa olupki in peceljni :)))) Pa naj bo jabolko ali hruška!!

Nam je točno tako kvadraturo prebelil en mojster, računal je 150 EUR. Delal je en dan in pol, pol materiala je on nabavil, pol mi. Nam je bila to čisto v redu cena.

Super za vas. To pa je bilo poceni. Zadovoljni ste bili pa vsi.

Jap! Za politikante, bankirje in (točno vemo katero) gamad v JU sredica! Za narod pa olupki in peceljni :)))) Pa naj bo jabolko ali hruška!![/quote]

Za vse so to jabolka in hruške, je pa res da je oboje gnilo.

Vendar to še ne pomeni, da če je eno gnilo mora biti tudi drugo, kajne?

Mi smo tudi dali 2,5 eur na m2, tam kjer smo še stene ravnali in dali gor kotnike pa 3,5 eur z njihovim materialom.

sej ceno majstr določ, ne stranka al kako je po ta novm?

po novm je zgleda tko da stranka ceno določ pol pa pizdi k je šalabajzarsk narjen, k vsak vbogajme pobere nardi pa ponujenm plačilu primerno 🙂

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

New Report

Close