Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style belle color L’oreal

belle color L’oreal

Kakšna barva se vam zdi?Jo katera izmed vas uporablja? Jaz sem se odločila za korenitno spremembo..torej z rjave na blond, pa me zanima če ima katera že izkušnje s to barvo..ali katera barva je za to najbolj primerna.

Lp manči

Jaz sem sicer črna, se pa spomnim moje frizerke, ki ima naravno tudi črne lase in je zdaj čisto blond. Na novo barvo je prehajala postopoma, s prameni – vedno več in vedno svetlejše.

Jaz se barvam s to barvo ravno tako na blond. Zdi se mu uredu. Samo če imaš zelo temno rjave se boš morala večkrat pobarvati, da boš res svetla. Z enim barvanje ti to ne bo uspelo. Ampak mislim, da je pri vseh barvah tko.

imam naravno rjave lase. pred letom dni sem se odločila za blond.
ker sem se bala oranžnih ali zelenih las (tudi to se namreč komu zgodi), sem najprej odšla k frizerki , da mi je lase razbarvala (no, prej sem si zaradi nekaj sivih las tudi že barvala na kostanjevo barvo).
Potem mi barvala na naravno zlato blond barvo.
Po prvem barvanju sem imela rahlo lisičjo barvo. Pa moram reči, da mi je bila prav všeč.
Sedaj po enem letu imam že popolnoma blond – oz. zlato blond. Uporabljam pa Loreal Excellence – ker prekriva tudi sive lase. Menim, da so Lorealove barve super, tudi frizerka mi pravi, da jih uporablja največ strank, ki se barvajo same.
Belle Color pa nisem sprobala.
Vsekakor pa bo prehod na zaželeno blond barvo malo daljši – ne od danes do jutri. Na to pa se kar pripravi.
Ko sem imela enkrat celo preveč svetle lase – poleti, ko mi jih je posvetlilo še sonce, sem si pa enostavno pomagala tako, da sem s temno rjavo peno nekoliko potemnila nianso. Pa je bilo spet super.

Srečno!

New Report

Close