Belly burner – a deluje?
Je kdo poskusil tole?
Nimam tezav s tezo in nimam potrebe po hujsanju, a moj slab metabolizem in nabiranje vode v telesu sta ze tako moreca, da sem obupana in ce bo slo tako naprej, bom tudi debela, ker zdaj prav pazim, kaj vse jem in kako jem in kdaj jem in seveda pijem, da se mi prebava vsaj malo premakne.
Tezave imam z OH, me zabasejo, pa ce so se tako polnovredni in zdravi. A telo hoce OH, ce hocem imet energijo, skratka zacaran krog.
Tile obljubljajo izboljsave metabolizma, res kaj deluje ali je lari fari?
Poskusila sem ze marsikaj in vse vecinoma neuspesno, sem in tja kaj na pol uspesno. (sem v predklimakterijskem obdobju in hormoni ocitno odpovedujejo sodelovanje)
Lari fari, če mene vprašaš. Ena kila praženih bučk pa piščančji zrezek na žaru ti da glih tolko energije, da je dovolj. Kruha v nobeni obliki, sladkorja, riža in kropirja prav tako ne, niti sladkorja…tega je že v navadnem jogurtu. Ene pol leta poskusi tako, pa ne boš rabila potrebe po iskanju čudežnih zdravil.
Odsvetujem, 23.05.2023 ob 19:32
Ne nasedajte na lažne preparate in zdravila ki vam samo poslabšajo stanje v telesu in na zdravju. Sami se raje fizično aktivirajte in nobenega ne poslušajte da vam soli pamet kakšni ste!
Če nimaš odvečnih kilogramov in je težava samo v metabolizmu, to reši drugače, vprašaj raje osebnega zdravnika.
Osebni zdravnik je SF, ceprav ga imam.
Gibanje in hidracija nista problem oziroma pijem res veliko, ce hocem prebavljat, prehrana je pa problem, dejansko stalno pazim kaj pojem, koliko in kdaj, sem ze obsedena s tem. Ce bi popustila, bi se mi prebava cisto ustavila.
obupana182, 23.05.2023 ob 20:41
Osebni zdravnik je SF, ceprav ga imam.
Gibanje in hidracija nista problem oziroma pijem res veliko, ce hocem prebavljat, prehrana je pa problem, dejansko stalno pazim kaj pojem, koliko in kdaj, sem ze obsedena s tem. Ce bi popustila, bi se mi prebava cisto ustavila.
Ne lotevaj se sama na lastno pest, sploh stradanja in diet. In sploh jemanja preparatov in nekih čudežnih zdravil. Prevarantov na trgu koliko češ. Osebni zdravnik pa nas najbolj pozna, kaj vsaj približno rabimo. Naj ti on svetuje pri prehrani.
Kaj pomeni SF? Science Fiction?
Proti 50. se je tudi meni vse ustavilo. Groza! Nekaj let sem iskala način, kako normalizirat stvar, poskusila sem nešteto načinov in celo en kup odvajal.
Zdaj deluje, če jem ogljikove hidrate le dopoldan in to manjše količine, za malico jem jogurt in jabolko, kosilo kakor kdaj in potem zvečer po lahki večerji brez ogljikovih hidratov pojem še en jogurt in jabolko, pred spanjem pa spijem magnezij. Pojem po 300g zelenjave za kosilo in večerjo in potrudim se, da spijem več kot 3 litre vode na dan.
Po neštetih kombinacijah in poskusih ugotavljam, da je pri meni ključna mesno-zelenjavna večerja, kozarec jogurta, jabolko in magnezij. Ko je to izpolnjeno, moja prebava dela. Če eno od tega izpustim, ne dela.
Poskusi, mogoče funkcionira tudi pri tebi.
Odsvetujem, 23.05.2023 ob 21:16
Ne lotevaj se sama na lastno pest, sploh stradanja in diet. In sploh jemanja preparatov in nekih čudežnih zdravil. Prevarantov na trgu koliko češ. Osebni zdravnik pa nas najbolj pozna, kaj vsaj približno rabimo. Naj ti on svetuje pri prehrani.
Kaj pomeni SF? Science Fiction?
ZELOOO pomaga vsaj meni
Pomaga pobrat denar iz tvojega žepa in verjetno še kakšno škodo ti naredit v telesu. Če vidiš da ti OH (predvidevam da žita!) škodijo….zakaj za vraga še to ješ? Ti telo govori da ne. Ti pa kar še bašeš vase. Izgovor da ti dajo energijo je bebast. Pouči se kako telo deluje. Izloči prvo gluten in opazuj če je kakšna sprememba. Če ni izloči žita, ki veliko ljudem povzročajo težave. Tudi koruzo. Jaz nič od tega recimo ne jem in imam ogromno energije. Konstantno. Ker mi sladkor ne skače dol in gor!
obupana698, 23.05.2023 ob 18:31
Je kdo poskusil tole?
Nimam tezav s tezo in nimam potrebe po hujsanju, a moj slab metabolizem in nabiranje vode v telesu sta ze tako moreca, da sem obupana in ce bo slo tako naprej, bom tudi debela, ker zdaj prav pazim, kaj vse jem in kako jem in kdaj jem in seveda pijem, da se mi prebava vsaj malo premakne.
Tezave imam z OH, me zabasejo, pa ce so se tako polnovredni in zdravi. A telo hoce OH, ce hocem imet energijo, skratka zacaran krog.
Tile obljubljajo izboljsave metabolizma, res kaj deluje ali je lari fari?
Poskusila sem ze marsikaj in vse vecinoma neuspesno, sem in tja kaj na pol uspesno. (sem v predklimakterijskem obdobju in hormoni ocitno odpovedujejo sodelovanje)
100% pomaga tistemu, ki prodaja!
Tablete za hujšanje – https://tonzes.com/slimslo.htm Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.
elomakareee, 12.06.2025 ob 08:30
Tablete za hujšanje – https://tonzes.com/slimslo.htm Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.
V vsako temo o hujšanju daješ to povezavo, ki ji na prvi pogled ni zaupati. Očitno je to tvoj posel.