Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bemtiš…

Bemtiš…

Kakšen mejlček sem zdele dobila…jagode…povsod jagode…pa tko jih obožujem…evo ga pošiljam naprej…nekaterim našim…uživajmo ob pogledu na jagodke;))…bi se sedajle pa res zagrizla v eno sočno…tako bi jo z veseljem pojedla…

In kje ste vsi…pa ne že u jagodkah;))?!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jih je suša posušila!
🙁
Sp

men ne, ker sem jih pridno zalival hehehehehe

Joj…eto ti zdele poslem se tebi špicon moj…neko idejo kam z jagodkami, če jih je preveč.hihihi

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Pr nas je pa že prepoved zalivanja,ker baje ni vode….in voda mi šprica vsepovsod!
Mi smo pa res Butale!
To ni res!

Seba,a si ti močvirnik?

Sp

Je , žabar je :)))

… hehe …

ne.. je Lublančan :)))))

seba zauh!!!!

jest točno vem.. kam z jagodami.. jej jej SonceK… zakurla si :)))))

žabar … tako !

sebi cmok 🙂

Sp, dokler fuzbal place zalivajo je dost vode. Pa da avtopralnic ne omenjam

sem užaljen

ma kaj lažeš ;)))

Sebi ima Niki rad in ji neč ne zameri – je tako ?

jaz sem tud zabica…pa nic uzaljena…je tko lepo to bit,hihihi…špičon moj…ne bil žalosten…moj-moj!

jani…pa tih bod…ne okol govort…jaz se grem pa hladit, da ne bom vec kuzlarij zganjala;))…cao…cmoko na cmoko…

Ni tako :o(((

Ma saj smo ljubitelji vseh živalic , še posebej žabic in zeloooo pazimo , da kakšne ne povozimo ;)))

Moj…moj…pa si…aneda…ko sem ti tko lepe jagodke slala;))…že šibam…

To veva oba, sam drugi ne

ja Niki…le pazi se me…potem ne bo lepega glaska…in kofetkanja…če me povoziš,hihihi;))

Tvoj sem pa že od samega začetka

No hočem it..nato pa tole…kako naj sedaj grem pod vodo…bemti…dons me vsi tko kurte, da sem že ornk hot…jao meni;))!

… ja kaj je pa zdaj to , ti žabica moja ?!

Ja, zdaj se pa ven vadimo, a ne Niki?

Ajde, bejž že v vodo. Ampak ne pozabi…..

….. misli name hehehe

Ja…to je to…da merkaj name…da ne povozis…svoje žabice…no mojih malih prijateljic…so tko cortane te regice…zelene…ki skacejo naokoli…sam to je to…nč drugega nimam v mislih…cmo0ka

New Report

Close