Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bemtiš…

Bemtiš…

Glej jo. Pa kar ne neha!!!!!!!!!!

MOJA

M
O
J
A

Cmoka žabarskega

Čakaj…se malo bom samo tvoja

sem tko vroča

in mislila bom

seveda bom

nate

ali pa ne…lumpa sem…hihihi!

Špicon moj…saj veš da bom…ablubm!

Skočila u vodo;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sam tudi samčki skačejo naokoli. Včasih tudi na žabice hehehe ;o))))

Pa …ne morem nehat…ko je tko lepo…saj bom nehala…se mal…pa grem;))

se minutko

al

pa dve

sem tvoja;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Joj…to sem pa pozabla…to zna bit pa nevarno…sedaj je pa res cas da jo ucvrem…svojmu samcku u narocje…hihihi;!!

Pa mislila name hahaha

Zdaj pa že. Če ne bo na en dva tri špičonka letela

Špičon…a ti mene spet mal izzivas…ti ne bom več jagodk slala…tko da ves…;))

To pomeni pod mano hihihi

Niki dobro vozi …. in tiste , ki jih ima rada , nikoli ne povozi … jih je pa nekaj , ki bi šla kar parkrat čez njih , če bi bila prilika , hehe …. z vključenimi brisalci , pa še avtopralnico bi si privoščila potem , da mi razkužijo makino …

Niki ima rada : mucke , kužke , ježke , žabice , vrabce , miše , rožce , koštrunčke , gorjane (Bc 😉 in tiste iz Brćinov …. mah , saj veste , kdo je na tem in na unem spisku ;)))

Smetana manjka. Si dobila mojega

Si pa upaš…tkole na glas…hihihi…bodi malo bolj diskreten prosim…midva že veva..kako in kaj…aneda;))?!

mail mislim

naj vsi vedo. Kaj bomo skrival hehehe

ne še…cakaj…ti dam namesto smetane puding…ti posljem kasneje cez dan…sedajle me caka kosilce…ampak…ti si kriv…ker si me izval…da bos fasal dons se puding in ga jutri gledal, ker bos verjetno prej odsel…hihihi

Pojdi. Imaš moj blagoslov. Samo……

….misli name

ne…bom preverila…nisem ga se dobila…razen…ce si ga slal tako kot jaz prej;))!

si ga sama pripravila

cmoka..moji Niki…

… saj sem ti že pismeno dala , da si moj,moj :)))

okej , okej , se vdam …. Sebi NI žabica !!!

sibam…mudi se mi…cao

ga dobis

poglej

papapa

Sem, sem. Pa še ponosna, verjjemi. In sebi ni hud na niki. Sebi ma rad NIki.

Evo dokaza

CMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKE

Žabara!!!!!
Tko pravijo tisti,ki so na nasprotnem koncu od mene.
Seba….ne sekiraj se!Jaz sem pa Butalc!
😉
Sp

No , tako .
Zdaj pa greva na sladoled , a prav ?

cmok + ena kepica čokomente

New Report

Close