Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Bencin čez evro!

Bencin čez evro!

Seveda, če pa napajate tajkune!

hehehe, o od kdaj me pa vikaš, lepo!!!! :))) Ravn tolk kot ti, tisti ki jih pa ti obožuješ so jim pa dal kredite da so sploh lahko postal *tajkuni*!!!:)))

Prebrati je potrebno vse ninej. Tudi tisti del o testiranju. A to je vredu?

ja pa saj sem a nisi prebral kaj sem napisala!!!:)

ninej prebere samo tisto, kar hoče prebrati! Kar je napisano proti njeni bolani teoriji preskoči!

Sem, ker pa se na to nisi obregnala je možnost da nisi vsega prebrala ali pa se strinjaš z opisanim načinom.

ma kako se nisem obregnila, saj sem napisala da je logično *najprej testiraj potem pa uporabi*, ja kaj pa še naj napišem!!!

dej pejd mal na spodnjo mojo temo, ki sem jo odprla je veliko bolj zanimiva in nam zna spremeniti življenje!!!:)

Hvala vendar nisem testna žival. Kar na sebi testirajte.

hehehe, boss jaz ne bom ničesar testirala, ma prosim daj si že dopovej!:)))

Upam da imaš toliko pameti. Ker ministri je več nimajo. Da si upajo kaj takega izjaviti! Ran matilde in iste posledice.

ma pa veš da, a si že slišal za raziskavo trga, tu je zelo podobno!:)

Zakaj pa raziskava trga ki je pokazala da je proti reševanju izbrisanih na tak način ni bila upoštevana? Saj je lepo da ga braniš, a šel je predaleč. Lahovnik verjetno tudi preverja trg mnenj da se bo lahko odločil.

ma koga spet branim, lepo te prosim!!!:)

Re: Bencin čez evro!
Napisal: ninej ()
Datum: 21.04.2009 18:21

ma pa veš da, a si že slišal za raziskavo trga, tu je zelo podobno!:)

Kaj pa je potem to?

ma hudiča, a bom res morala pisati na ravni 10 letnega otroka, boss ne zagovarjam ga, je popolnoma logično, da pred vsako politično potezo politiki potipajo teren, tako kot pred vsakim novim prodajnim artiklom ali storitvijo potipajo trg tisti, ki ta nov izdelek prodaja in ga želi plasirati na trg!!!

a me sedaj razumeš!!!:)

Ne ninej, ne razumem. Če je to za tebe resna raziskava na podlagi katere se boš odločil…

ma hudiča boss, pa to so najbolj resne raziskave, ki povedo kako, kje in koliko lahko računaš na trg!!! Se drago plačujejo!!!

Čaki, a to, da vržeš kost za glodanje je resna raziskava? Pri nas trajajo raziskave od enega leta dalje, preden si upamo potrditi neko tezo. Očitno moram zamenjati službo.

hehehe, pri politikih gre veliko hitreje!!!:))))

New Report

Close