Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bencinski servis MOL

bencinski servis MOL

pravkar vas berem kako vam gre na živce Petrol s svojim “posiljevanjem”izdelkov.
sama že ene dve leti hodim tankat na MOL,pa se mi še to ni nikoli zgodilo. plačam bencin ,se mi zahvalijo, zaželijo lep dan in to je to. kje pa piše,da motare tankati samo na petrolu? ! saj ni edini.

Tudi na MOL in OMV vedno ponujajo dodatne stvari, pač rečem “ne, hvala” in to je to…

Ma daj povsod je isto…

Jaz pa zadnje čase sumim da me v bivši Agipovi benz črpalki (v Šmarju pri Jelšah), ki je sedaj MOL Šmarje pri Jelšah na poln rezervoar opeharijo za cca 3l (rezervoar 60litrov) in resno razmišljam da bom nehal tankati pri njih. Vedno tankam na isti polnilni postaji in naenkrat takšne razlike. Ta sum, da MOL goljufa imam že od prej iz črpalke MOL Dramlje, kjer sem takšno izkušnjo že doživel in je nisem več hotel ponoviti. In sedaj, da na bivših Agipovih servisih domnevno spreminjajo nastavitve števcev pa pod nobenim pogojem ne odobravam. Najboljša rešitev je izogibanje takšnega bencinskega servisa ker so postopki reklamacije pri iztočenem gorivu preveč mukotrpni. Npr nočem doživljati nekaj takega:
Vaš link

New Report

Close