Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka bend – nujno!!!!

bend – nujno!!!!

Nujno rabiva bend za ohcet na Gorenjskem. Za pustno soboto, 1. marca. Torej čez en mesec. A nama lahko kdo pomaga???!!!

Moj brat ima svoj ansambel STIKI. Naj ne zveni kot samohvala, ampak res so zelo dobri. V skupini so trije in pevka. Igrajo različne zvrsti glasbe (za vsakogar nekaj).
Brat pa je tudi odličen moderator-povezovalec. V njihovi družbi vam sigurno ne bo dolgčas.
Igral je tudi na najini poroki. Njegov mobitel: 041/64-64-66 Tone

Lep pozdrav! Alenka

Toplo ti priporočam Export-B.
So trije člani, v živo pojejo in igrajo 12 inštrumentov. “Govejo” glasbo igrajo le, če si jo želite, drugače pa hrvaške, slovenske, veliko tujih, evergreene………
So izjemni glasbeniki, zato jih vabijo na vse konce Slovenije. Najboljše pa je, da znajo narediti čago, se prilagoditi glede na želje gostov……
Povratne informacije s porok, kjer so igrali, so vedno odlične, ljudje so navdušeni in tako jih spret povabijo kam igrati.

So s štajerskega konca. Vsak vikend igrajo v lokalu v MB, pa jih lahko prideš poslušati. Zadnje novoletno praznovanje /2001-2002) so igrali v hotelu Habakuk, kar je bilo za mnoge ansamble veliko presenečenje (ker so le trije člani – pa tak hotel). Mislim, da je to dokaz, da so res odlični. Glede cene so dogovoriljo z vsakim posebej.

Tel: 041/294369

Lepo se imej!

Ojla!
Za band ti sicer ne morem pomagat, ker se bova poročila šele poleti in trenutno šele zbirava gostilno. Ker bo tudi pri nama poroka na Gorenjskem, sem malo firbčna, in me zanima, v kateri gostilni boste imeli slavje.
Saj vem, da smo tu skoraj vse že obdelali pa vseeno…

Sicer pa sem gledala tudi stare poste glede banda in me je navdušil post od mamice, samo ne vem še, če pridejo na Gorenjsko.
Ko se bosta odločila, pa bi bila zelo vesela, če sporočiš, za koga sta se.

Lp, Ajs

Ojla!
Midva sva se odločila za gostišče Tulipan v Lescah. Tam na poroki sicer še nisva bila, jedla pa sva že tam, pa tudi eno šestdesetletnico smo praznovali. Meni je bilo všeč. Za poroke imajo ločen prostor spodaj, z ločenim vhodom, WC-ji in svojim šankom. Tja notri gre kakih 45 povabljencev. Upam, da bo fajn. Važno je, da se folk zabava.
Poročila pa se bova v Šivčevi hiši na Linhartovem trgu v Radovljici.

Za bend pa se bova dogovorila danes. V igri so eni z Dolenjske in zasavsko-gorenjska naveza.

Lepo se imej, papa, Sabina.

Ojla, Sabina!

No, me vesli, da se bosta poročila v mojem domačem kraju. Midva pa se bova v Bistrici pri tržiču (po vsej verjetnosti, čeprav je cena res zasoljena). O gostišču pa tudi midva še kolebava med Tulipanom in Smukom.
Če ni skrivnost, a mi lahko sporočiš, koliko pride približno v Tulipanu poročni menu.

Res lepo poroko in zabavo vama želim,

Ajs

V gostišču Tulipan je že večkrat igral ansambel Zlato klasje in so zelo vredu, sem jih slišala prav v Tulipanu.

Ojla!
Prejšnji teden sva se dokončno dogovorila za meni v Tulipanu. Na osebo pride 4.500 tolarjev (brez pijače, seveda). Kaj pa vem, meni se ne zdi tako drago. Pa vino sva tudi izbrala – belo je štajersko (Kajžar), rdeče pa cabernet-sauvignon.
V meniju imava hladno predjed (pršut z melono), dve juhi, toplo predjed (gobov kanelon), glavna jed pa je žrebiček v omaki in gratiniran puran s prilogami (kruhov cmok in pekarski krompir), zraven seveda solata, potem turška kava, čisto na koncu pa še telečja obara.
Treba je pač izbrati take bolj klasične jedi, ker jih imajo vsi svati (vsaj ponavadi) radi.
S sabo lahko prineseš pecivo in piškote, seveda torto in tudi aperitiv. To je v redu.

papa, Sabina

Tudi bend sva dobila. In hecno: imenujejo se tudi Tulipan. 3 moški in ena ženska. Baje naredijo dober žur.

papa, Sabina

Hvala vsem za pomoč!

Ojla, Sabina!

Tele informacije glede Tulipana so mi prišle zelo prav. Sicer gremo jutri pogledat še v Smuka, potem se bomo pa odločili. Super je, da lahko prineseš s seboj aperitiv, zanima me samo še, če lahko tudi vino – mi bi namreč imeli svoje vino, ker vemo, da je dobro. No, bom videla, če se da kje zmenit…
Sicer pa se tudi meni cena ne zdi preveč draga, pa tudi izbor se mi zdi super (mnjam, mnjam).
Če nisem preveč firbčna: a mi zaupaš še ceno za band?

No, pa lepo poroko vama želim (mogoče pridem celo malo pošpegat pred Šivčevo),
Ajs

Hej!
Svojega vina v Tulipan ne moreš prinesti. Enkrat so to poskusili, pa se ni obneslo, so nama povedali. Glede benda pa tole: v petek smo se dobili in se malo pogovorili o programu. Meni se zdijo dobri, taki simpatični. No, bomo videli na poroki. Cena pa je presenetljivo nizka, rekli so, da jo imajo še od lani. 110 tisoč. Zdaj so v studiu in snemajo ploščo, tako da po ohcetih ne igrajo kaj dosti, razen če jih kdo sam pokliče, ponujajo pa se ne.

papa, Sabina

Oj, Sabina!

Hvala za informacijo. Bova ostala kar pri najinem zdajšnem izboru, ki je pol cenejši. No, danes gremo na kosilo v Smuka, potem pa odločitev o gostilni pade…

Lep dan, Ajs

New Report

Close