Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka bend

bend

Živjo,

že večkrat ste mi pomagali s svojimi nasveti in odgovori. Zato se spet obračam na
vas in upam, da kdo pozna tak bend….
Iščem namreč bend, ki bi igral jugo komade in ki bi naredil en tak taprav balkan žur
in ki bi bil vsaj malo podoben Mambo Kingsom?
Komej čakam odgovore.
Čao
Frenk

no tako, midva sva se poročila zdele v soboto in nam je igral bend TRIO PIANO in je bil ful hud žur, res smo skoz plesal in tudi midva sva hotela nekaj podobnegga kot so Mambo kingsi, tako da sva to tudi dobila, čeprav pa moraš razumeti da mora biti tudi malo goveje muzke, k pa tut naredi žur.

Tudi jaz sem se poročila v soboto in so nam igrali Export-B. Suuuper! Poleg vsega ostalega so nam igrali tudi kolo. Zelo priporočam!

lp Vesna

Hojla Vesna!

Super, da ste bili zadovoljni. Veš, da bi imela slabo vest, ker sem ti Export B ravno jaz priporočila.
Ne vem, kdaj igrajo tudi Bobiju – nič več ne pride tu gor.

Nasladnja sobota je pa moja…..

Frenk, če boš vzel Export B ti ne bo žal.

By

Jest bom pa imela duo By the way, baje je super, so mi ga tud forumovke priporočile. Sem bila pa pred 14 dnevi na eni ohceti, je igral pa duo Nočna ptica, sta bila pa tud super. Sta pa iz Dolenjske.

Jaz!

Držim pesti, da bo v soboto tako lepo vreme kot smo ga imeli mi in da bo vse kot si želiš.

Na Bobija sem pa jaz že malo pozabila, ker se nič ne oglasi. Bobi, javi se!!!

lp Vesna

Tudi meni bo igral na poroki ansambel Export B!

Vesna nekaj me zanima ali so ti igrali samo na
na poročnem slavju – v gostilni ali že kaj pred tem npr. dopoldne pri tebi oz. pri
možu doma ?

Lp
Taja

Taja!

Meni so igrali samo na slavju. Jaz doma nisem želela glasbe. Mislim pa, da Export B ne igra zunaj (brez ozvočenja).

lp Vesna

Tanja,
kaj misliš s tem hud žur? A igrajo jugo komade ali si s tem mislila, da so tako za hece in da naredijo vzdušje..Imaš št. od tega tria Piano?
Zelo sem ti hvaležen za pomoč in vsem ostalim tudi,
Frenk

ja ful je žur, pa ful majo jugo-hrvaške muzke, tko da mislim da bo zelo zelo kull. tel št. -041 772 807-David.

Hvala.

Hello

vsem, ki želite imeti dober oziroma odličen bend na svoji poroki, potem najemite skupino De Žur. Oni igrajo vse, povezujejo program, skratka oni res, ampak res naredijo full dober žur.

lp

imaš mogoče telefonsko?
Ve katera mogoče kaj o duo šejk-u?
lep pozdrav vsem

DeŽur 041/ 892-292 Janez

pa zelo zelo drai so in hvalijo se tako, kot da bi bili edini ansambel v Sloveniji

Se strinjam s Tanjo, meni so delovali tako samohvalno, da so mi bili že osladni. Rekli so, da so oni najboljši na sceni …cena pa tudi, 150.000+tejnik 20.000+po 3.uri zjutraj 10.000 za vsako uro igranja. Ne vem, če je to res tako super, so tud dost boljši bendi, cenejši in kvalitetni, pa se ne hvalijo sami. No, to je samo moje mnenje, ki sem si ga ustvarila ko sem kontaktirala z njimi.

LP, E!

Tanja in Elžbet,

res najlepša hvala za iskren odgovor. To zelo cenim!

New Report

Close