Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek beograd

beograd

med počitnicami gremo v beograd za 4 dni. Kaj pogledat? Pa ne napisat samo Dedinje, avalo, kalamegdan…

še 2 stavka okrog vsake stvari bi prosila :))) (da se ne bomo znašli pred kako ultra popularno izložbo z erotičnimi pripomočki hehe)…

hvala in lep pozdrav

Jaz obvezno obiscem Kalemegdan in se kar precej zamudim tam, meni je ostanek gradu lep in z otroci se vedno malo potepamo po obzidju.
Poleg je ZOO, ki ga tudi obvezno obiscemo. Kar zadeva same zivali ni nic posebnega, mi je pa vsec njegova zlitost z mestom in ostanki gradu, pa se radi si pogledamo zivali.
S Kalemegdana gres na Knez Mihajlovo – tam lahko pogledas izlozbe :))
Pa naprej na Terazije in ce gres naravnost naravnost prides na Slavijo, pod njo je pa cerkev Sv. Save – ogromna cerkev z ne vem koliko tonskim zlatim krizem na vrhu. Poleg je ena majhna cerkvica, ki je meni osebno lepsa.
Potem si poglej Ado Ciganlijo – kopalisce, kar simpaticno za videt. Pa splave ne pozabi – tu ti ne znam nic povedat, ker na splavu se nisem bila.
Sprehajalna pot ob Donavi je tudi fan, ampak sprehajali se boste verjetno ze dovolj po mestu, lahko se pa zapeljete s kaksnim splavom ali ladjico malo okoli.
Poglejte si tusi muzej Nikole Tesle, zelo zanimiva stvar, ce te le kolikor toliko zanimata tehnika in nastanek elektrike.
Pa Marakana – nogometni stadion C. Zvezde, poleg je hisa Cece (katera je ne vem, ker si je nisem sla pogledat), pa Areno si poglejte, pa Dedinje, pa Hiso cvetja…
Jest obvezno na Skadarlijo v Tri sesira in na kavo v Mercatorja :))

Pa sigurno je se 100 stvari, samo v prvem trenutku so mi le te padle na pamet.

Če boš šla na splav, se moraš urediti v nulo, ker so domačinke tudi tako urejene in ti bo drugače neprijetno. Beograd je res lep imaš kaj za videt. Meni je najbolj všeč decembra, ko greš po Knez Mihajlovoj proti Kalemegdanu in igrajo ansambli – trubači na vsakih nekaj metrov še pozno zvečer in tudi trgovine so odprte zelo dolgo zvečer in vrvež na ulici. Skratka Beograd moraš doživeti!

nova
Uredništvo priporoča

što južnije to tužnije

Sem bila že ničkolikokrat na splavih, pa čisto normalno oblečena. Brez slabe vesti in neprijetnega počutja. Jaz sem jaz, one so pa one. Potem se tudi po Knez Mihajlovi ne bi smela nespedenana sprehajat, ker tam tudi vidiš svašta …

Ja, Srbkinje se full pedenajo, samo je pa tudi cel kup nespedenanih “normalnih” vmes, predvsem tiste z družinami. Tiste, ki padejo v oči so v glavnem samske mladenke.

Sem slišala, ja, da so baje beograjčanke u nulo spedenane 🙂

No, od zdej naprej bojo vse hodile okrog v trenirkah, k bojo mene vidle :)))))))

New Report

Close