BEOVIČ.LOGAR LAŽETA IN SILITA LJUDI V astra zeneca
Ema preučuje morebitne povezave med vnetjem srca ter cepivoma Pfizerja in Moderne, obenem pa tudi izjemno redke primere nevrodegenerativne motnje po cepljenju s cepivom AstraZenece. Cepiva tega podjetja sicer EU ne bo več naročala. “S tem cepivom je povezanih veliko kontroverz, ki so prispevale k zmanjševanju interesa za cepljenje, tako da je tudi s tega vidika koristno, da se EU v prihodnjih mesecih preusmeri v druga cepiva,” meni Roman Jerala.
uf korupcije pa že zdaj vrh glave, milijarde dolarjev so že potalali, ampak bo treba vrniti……dogovor je 5 let najmanj cepljenje najmanj 2 krat eltno, kar pomeni cca. (tak je dogovor) 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vse populacije, kar pomeni 8 miljar 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je 5,6 milijarde ljudi krat 5 let krat 2 krat letno je 56.000.000.000 krat 15 evrov je 840 milijard…tole ne bo dovolj za pokritje teh koruptivnih dejanj, bo treba še otroke vključiti, torej dajmo še enkrat računati, VSE JE TREBA CEPIT, VSE KOT OBVEZNO CEPLJENJE, torej 8 miljard krat 2 doze letno, krat 5 let je 80 miljard odmerkov krat 15 evrov je 1200 mijard, še vedno premalo UFFFFFFF najebali smo ga tole kot obvezno cepljenje bo trajalo 10 let po 2 odmerka, ali pa bo treba ceno cepiva dvigniti, ker so za koripcijo porabili okrog 2500 mijard evrov.
Naš Janez to že tale ke okoli, ampak bo še premalo, vse so zajebali, VSE SO ZAJEBALI!!!!
Poleg vseh teh nejasnosti okoli AZ, je problem tudi zaščita šele po 2. odmerku, ki pa sledi 3 mesece po 1. odmerku.
Torej, če se nepreboleli cepi z AZ 20.5., dobi 2. odmerek v 2. polovici avgusta, potem čaka še 2 oz. 3 tedne, da ima status cepljene osebe.
Torej poletni dopust odpade, do naslednjega poletja pa to cepivo ne drži.
Jaz sem cepljena, sin tudi, ostala dva otroka sta mlajša in necepljena.
Mož bi se šel cepiti, a če mu to ne prinese statusa cepljenje osebe, je pravzaprav brez veze.
Če gremo na dopust, na potovanje, bo kljub cepljenju tvegal okužbo in verjetnost, da ne bo samo +, ampak, da res zboli.
Torej?
Dr. Bojana Mengele in dr. Mateja Mengele. Poglej ta dva obraza, ne bi jima metle zaupal, ker bi štil polomile.
Mogoče sem slabo slišala, kaj preslišala, a pred dobrim mesecem, mogoče dvema, je bilo rečeno ravno za AZ, da bi že 1. odmerek zaščitil in da se drugega dobi po 6 tednih.
Mogoče se je strategija v tem času spremenila. Zdi se mi, da se malo spreminja.
Kot pravim, mogoče nisem dobro slišala.
[/quote]
Iz naše S(D)S stranke je prišel ukaz, da je potrebno v podporo maršalu Twitu, narediti vse, kar je v moči polkovnikov tipa Logar in Beovičeva, da zaščitijo Twita pri odločitvi, da se je odrekel Pfizerju in veselo želel kopičiti Astrazeneco, kot naj rešitev za Slovence. Če se ne bi odrekel kvotam Pfizerja, bi Slovenija lahko dosegla precepljenost (z dvema odmerkoma) nekje konec junija, tako pa jo bomo šele konec julija.
Seveda pa je za elito ohranil Pfizer (recimo za Jelka Bacila) in J&J (za Olimpijce in za elito). Tudi Bitenčev zavod Zdravje cepi samo z mRNA cepivi (Pfizer in Moderna), katera so mu na intervencijo s strani ministrstva dolžni od svojih zalog dajati iz kvote za ZD Ljubljana. Ja tako je, če si prvorazredni in Janšev prijatelj. Potem zakonov, odlokov, pravil in/ali etike ni potrebno upoštevati.