Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek berem……….

berem……….

berem intervju z max Modicem v zadnji ONI, kjer pravi, da ženske NE VEMO, kaj bi v sexu sploh rade !!!

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Teslo !!
Nima smisla tuki govort , da prav dobro vem kaj hočem in si želim in enako upam trditi tudi za marsikatero tukaj. Bom prebrala te izražene nebuloze , ko pridem do One.
Sicer pa se mi je moj sicer nizek pritisk včeraj pošteno vzdignil ( žal se nisem mogla več kontrolirat ) ob poneumljenih izjavah debilnega Dr. Ruglja , kako ženske namenoma lovimo moške z nosečnostjo.
Tip ne samo da je nor , tip je popolnoma neprištevna osebnost in kot taka ne zasluži naziva dr …

ne mi govort!
pol ure sem preklinjala kot kakšen furman, kar sploh NI v moji navadi!

Že tko je tko kopt je, potem pa še tipi ala Rugelj svinjajo , da se ljudje, namesto, da bi razmišljali, privoščljivo hahljajo!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Mhm , tudi jaz sem včeraj uporabila toliko kletvic in neprimernih besed kot že dolgo ne . Pa a veš , celo agresivna sem ratala , bi mu zavila vrat .
Butl !

In ko je omenil , da se nekateri zdravijo pri njemu preko dvajset let . Ja , madona sej potem je pa res nezmožen ozdraviti koga. In da se ” zdravijo ” akademsko izobraženi etc….
Kristus …..

Včeraj me je spravil iz tira , kot že dolgo ne ….
Ne vem ali ga vabijo na intervjuje zgolj kot humoreska show al kaj , men to ne gre….
butl 🙂

ko bo tale max vedel, kaj bi on rad, bo tud neumnosti nehal pisat… tip, k ga ne morem ne poslušat, ne gledat, ker misli, da je samo on posvečen v vsem.

take bi blo treba.. na vrbe.. kuker s…. :))))

hehehe mačke,ne se jezat!!:)))Jeza škoduje lepoti!!:))

Men je bil pa včeraj Rugeljček všeč..hihihi
Je rekel nekaj,kar me je nasmejalo do solz.Je rekel nekaj kar velja čiso do pikice za mojega..In sem si dala duška aham.Mislim v tem da sem mu tisto ploskala in si rekla..poglej poglej nekaj je pa le na tem resnice…..No Skratka…Poslušaš ga z rezervo…

🙂 je res… ta Rugelj… 2x dr. :))))

seveda ne pozdravi nikogar… ke rnikogar ne zdravi zastonj, ima tako stalen vir dohodkov 🙂 vsega so pa krivi drugi 🙂

je cepo, res :))

Jani, zlo lepo, da poveš, kar misliš!
:-))
krasen si.

no sam to ne pomen, da dam samo vam, ženskam, prov :))))))

hahaha na vrbe ja :)))))

tudi slepa kura najde zrno !
normalno.
meni se je Rugwelj dobesedno zagabil takrat, ko je izjavil, da bi morale matere svoje hčere že tedaj ko so so le-te dojenčice, masturbirat, da bi te punčke potem kot odrasle, znale v spolnosti uživat.

Ko je to izjavil, se zaradi mene lahko na glavo postavlja, ampak pr men nima več niti trohice spoštovanja.
konc.
definitivno.

Pravilno Jani , so stvari ki jih pač moraš zagovarjat tudi spolu primerno.
Si pa res krasen veš ..

seveda ne, bogpomagaj.
cel kup stvari, o katerih blebeta, je resničnih.

tega nikoli ne zanikam.
le način, kako Rugelj te resnice servira, je dobesedno OGABEN.

ah , jaz ga pač res ne morem več poslušat , je prešel meje normalnega razuma.

HEHE, JA , ENI SO PA RES SLIKE.
MEDNJE SODI TUDI SVETLANA MAKAROVIČEVA. SEM JO GLEDALA V STUDIU CITY.
.-))
JE PA LEPO, ČE SI TAKO ZALJUBLJEN VASE KOT JE ONA………….
DA MENIŠ, DA SI NAJBOLJŠI IN TOLIKO NAD VSEMI OSTALIMI, DA IZGUBIŠ STIK Z REALNOSTJO.

MED NJO IN RUGLJEM JE VELIKA PODOBNOST.

Vsekakor ima Svetlana veliko več moje tolerance kot Rugelj. Celo več . Na momente mi je ženska presneto všeč z kako izjavo.

TIPIČEN EGOIST, MOŠKI, KI NI NIKOLI LJUBIL NOBENE ŽENSKE, NITI LASTNIH OTROK.

VČERAJ SEM ŠELE IZVEDELA, ZAKAJ NI HOTELA VZETI LETA 2000 PREŠERNOVE NAGRADE.
ZATO, KER BI JO MORALA DELITI Z RUPNIKOM /tistim, ki je , med drugim, poslikal papeževo kapelo/
Ona pa tega, kar diši po klerikalizmu , odločno ne mara.

Interesantno , tega nisem vedela . Mislila sem , da je vzrok pač njena trdna drža in odločitev vendar v drugi smeri…pojma nisem imela da tu tiči zajec v tem grmu. Čudno ane , da se o tem sploh ni javno pisalo niti govorilo.

:))) ahm :))

tuki se pa čist strinjam s tabo 🙂

hlavnu da on ve;-)

jutro steffi – uups dan
(ce se lohka temu u prestolnic reče dan,
predlagam mglan)

Pa se sprašujem,kaj ste dans resno debato usekal za tole jutro. v men pa kar vre..tolk sem jeza na ene ljudi..uhh grrrr na pa mam dan narjen…

Vidiš učasih je pa treba kako resno povedat :)))))))

New Report

Close