Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Berem

Berem

da so eden glavnih stimulansov za moškega najlonke, pa mrežaste nogavice, pa visoke pete , pa… vse, samo ženska ne, pa me zanima, ženske, kako bi se oz se počutite, da moškega ne stimulirate VE, pač pa to kar imate oblečeno? pol je pa ja vseeno če se vaš moški poseksa z alpininim čevljem ali nogavico iz polzele?

kaj pa tiste nogaviče..samo do kolen..

a niso rajcig..))))

leta letijo - iščem stevardeso

a veš kaj je rajcig razo? ko te ženska prime za vrat in gre počasi z roko preko hrbta, ko te poljubi tako kot te ni še nobena poljubila, ko ne moreš pozabiti mehkobo njenih ustnic, ko… štumfi so pač štumfi

In tiste stari….samo do gležnjev….mmmmmm

Pa še kako! ))))))

Toplovodarsko;.-)))

mah, brezveze, sami sock fuckerji

bulš ku soft fu…

veš kako pravjo naši južni bratje? “Mekane cure” )))))))

bulš ku soft fu…

veš kako pravjo naši južni bratje? “Mekane cure” )))))))[/quote]
ne, ne vem kako pravijo, ti pa verjamem ker vem da govoriš iz izkušenj-svojih in ja, je pohvalno ker priznaš, ni veliko moških ki so sposobni biti tako odkriti do širše javnosti na forumu

ma js pa nosim oba troje:))))

do kolen tudi, največkrat…kaj naj bom v hlačnih pod hlačami?? Al na boso nogo obuta v zimskih čevljih??

Pa če ni časa, za dokolenke dol potegnit, mojmu tud še ni dol padel zarad tega:)))

Ne vem razo in Ben, kako sta tolk občutljiva…to je pač življenje:)))

Al pa ondi, ki ne verjame, da imajo tudi lepotice kdaj “trdo kožo” na podplatih, kdaj vraščen noht in glivice:)

a sam ženska?…da zna to naredit…

Ha,ha,ha.Sodiš malo po sebi?;-)

Ha,ha,ha.Sodiš malo po sebi?;-)

kaj pa če mu dol padel dol, ker je lepo vzgojen…)))))

Ma, si faca Flash :))))))))))))
Meni je vseeno, lahko tudi s štunfi iz Polzele :))))

Pa kje smo pristali danes?

Ah ja…Grem po en aspirin…

….ker na koncu ji jih tako slečeš, ne? 😉

Mirella, ubijalke strasti nosiš, tiste do kolen ???? ;)))))))

….ker na koncu ji jih tako slečeš, ne? ;)[/quote]
imaš prav, čeprav , jaz ne bi rekel da na koncu, prej na začetku ti jih sleče)

….ker na koncu ji jih tako slečeš, ne? ;)[/quote]
imaš prav, čeprav , jaz ne bi rekel da na koncu, prej na začetku ti jih sleče)[/quote]

Ja, in kaj si se zdej tok upiču v te nogavice? A je to kakšen tvoj skrivni fetiš, ki si ga ne priznaš? Al kaj te tako muči?

Ker pišeš, kot da je to poniževanje žensk, če jih imajo gor??!??

Ne vem, no…jaz še nisem pri nobeni do sedaj čutil kakšnega odpora, če jih je pač obdržala na sebi?

Ali si samo…kar tako siten, kot ponavadi?

imaš prav, čeprav , jaz ne bi rekel da na koncu, prej na začetku ti jih sleče)[/quote]

Ja, in kaj si se zdej tok upiču v te nogavice? A je to kakšen tvoj skrivni fetiš, ki si ga ne priznaš? Al kaj te tako muči?

Ker pišeš, kot da je to poniževanje žensk, če jih imajo gor??!??

Ne vem, no…jaz še nisem pri nobeni do sedaj čutil kakšnega odpora, če jih je pač obdržala na sebi?

Ali si samo…kar tako siten, kot ponavadi?[/quote]
poleg vsega si še funkcionalno nepismen, ; le kje sem rekel da je to poniževanje do žensk in, ne, jaz nimam nobenih fetišev,

Ja, potem moram bit pa res nepismen, če se tole ne sliši kot poniževanje
ženske in njenih atributov za privlačnost…

“ženske, kako bi se oz se počutite, da moškega ne stimulirate VE, pač pa to kar imate oblečeno? pol je pa ja vseeno če se vaš moški poseksa z alpininim čevljem ali nogavico iz polzele?”

Eh, Flaško…kok je s tabo luštn obračat besede…pa lovit sence v stavkih…in na koncu sva spet na začetku…

annabela … temu se reče po domače ‘sexkilersi’ ampak, v akciji so itak povsem neopazni. torej ponavadi to bolj ženske moti, kot moške.
meni so ljubše tiste, ki se končajo visoko na bedričkah, s čipko.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

annabela … temu se reče po domače ‘sexkilersi’ ampak, v akciji so itak povsem neopazni. torej ponavadi to bolj ženske moti, kot moške.
meni so ljubše tiste, ki se končajo visoko na bedričkah, s čipko.[/quote]

Dej nehaj…bo še koga kap tu gori… Ondija od strasti ( pa sam še enkrat reč, da ga ne rajcaš – ti ti ti ) flaskota pa od gnusa, ker jih sovraži…

pa še slab spomin imaš, namreč ti si omenjal poniževanje žensk, jaz sem govoril o tem, da naj bi bila za moškega ženska poželjiva, ne tisto, kar ima oblečeno, te pa razumem, eno je mulo, drugo je moški

pa še slab spomin imaš, namreč ti si omenjal poniževanje žensk, jaz sem govoril o tem, da naj bi bila za moškega ženska poželjiva, ne tisto, kar ima oblečeno, te pa razumem, eno je mulo, drugo je moški[/quote]

Jaz pa pravim kako je lepo s tabo obračat besede… bolje mulo kot dementen moški…

New Report

Close