Berem
annabela … temu se reče po domače ‘sexkilersi’ ampak, v akciji so itak povsem neopazni. torej ponavadi to bolj ženske moti, kot moške.
meni so ljubše tiste, ki se končajo visoko na bedričkah, s čipko.[/quote]
Dej nehaj…bo še koga kap tu gori… Ondija od strasti ( pa sam še enkrat reč, da ga ne rajcaš – ti ti ti ) flaskota pa od gnusa, ker jih sovraži…[/quote]
ne polagaj besed v moja usta ki jih nisem izrekel in ni je stvari in osebe na svetu ki bi jo jaz sovražil, drugo je pa da jih nimam rad
annabela … temu se reče po domače ‘sexkilersi’ ampak, v akciji so itak povsem neopazni. torej ponavadi to bolj ženske moti, kot moške.
Dej nehaj…bo še koga kap tu gori… Ondija od strasti ( pa sam še enkrat reč, da ga ne rajcaš – ti ti ti ) flaskota pa od gnusa, ker jih sovraži…[/quote]
ja, sej glih razmišljam, kak bi kako svojo sliko dala gor. bučko. :)))
A pa boš potem lahko živela z občutkom krivde? Veš, dvorezen meč zna tole bit… ))))))
Bučko?!? Ti že dam… ))))))[/quote]
bučko ja. dej še enkrat preber, z vsemi toni mojega glasu. pa saj znaš.
Anabella ja itak, da nosim tudi dokolenke, sej so za ljudi narejene:)
In samostoječk tudi ne nosim samo zato, da bi dedce rajcala (razen svojega včas;)) -ker jih ni opaziti pod krilom…jih pač nosim, ker so praktične za poleti, da ti rit ne švica, ko si v krilu…ker na boso nogo v službo pa ni primerno…
Nosim pa tudi hlačne, pozimi, samo ne pod hlačami, ker sem bolj vroča;) Takrat so pa dokolenke:)
Zelo rada jih nosim!! fukkilerce, ubijalke strasti al kar hočete….noben še ni bil ubit, sexamo pa redno:))))
Aja, še mrežaste…te ob posebnih priložnostih in na obleke, kamor pašejo, pa seveda, da pašejo tudi k priložnosti…ker nisem tajnica od ondija, kelnarca pa tudi ne-pridejo v poštev pozimi..pa ne rdeče ali črne;)
Ja, meni so prave kiler-ke, jih ne dam gor. Ne vem sicer kaj je z mojimi bedrcami, ampak meni samostoječke zmeraj dol lezejo, pa če sem v krilu, sem skoz v strahu, da mi bodo pristale pri gležnjih :))))
dobro jutro tudi iz moje strani
dobro jutro tudi iz moje strani
http://www.youtube.com/watch?v=-t2-Re4IYqQ&feature=related%5B/quote%5D
Dobro jutro tudi tebi… je bilo dolgčas brez tebe včeraj na fešti…sam neke umetne lutke…
Iiiiiiii, Flash, ti si pa mojo kamasutro gledal….;))))))