Berem
Ne delaj se skromno, Japki…! ))))) Saj veš, da nimaš konkurence…
A pa ti…ti znaš tudi tako malo migat s…?[/quote]
ne samo tako malo. :)))
Ufff, no vidiš! Ne bit skomna.
Zdej ma pa copatek konkurenco!!! ))))))[/quote]
ti misliš, da me lahko sprovociraš :))))))))))))
amapk jaz točno vem, na čem sem.
Ma, neee, zdej vem, da te ne morem. Kaj čem rečt, kot to, da si mi sedaj še bolj všeč?[/quote]
še dobro, da veva na čem sva!! :)))))))))))))))))
ker sem bila pridna študentka in se med tednom nisem dosti potepala po ljubljani :)))
kje si pa ravno 14 let našel???
hej ben, točno tale pesem je bila pred 14 leti na prvem mestu na top lestvicah. tokrat zate :)))
Sam Anabella…ljubiš se gola, to razumem…samostoječke ti lezejo(zdaj delajo kvalitetne, kupi take s širšo elastiko, če imaš močna bedrca;)), kilerc ne nosiš, da ne bi tvojega minilo poželenje…ali kateregakoli;)…kaj pa nosiš?? salonarje na boso nogo? Al tudi poleti hlačne? …no, razen, če se športno oblačiš…ajde, pa naj bodo štumfki z muckami;) ….tudi take imam:P seveda:)
ker sem bila pridna študentka in se med tednom nisem dosti potepala po ljubljani :)))
kje si pa ravno 14 let našel???
hej ben, točno tale pesem je bila pred 14 leti na prvem mestu na top lestvicah. tokrat zate :)))
http://www.youtube.com/watch?v=TQQ6SfPZggw&feature=related%5B/quote%5D
Od kje toliko let? Saj veš da ne skačem v tuje zeljnike, no!
No, kje si se mi skrivala, ti pridna študentka? A?
Ma kaj res tako hitro leta letijo? Hvala ti za to lepo pesem…bi rad bral med vrsticami, pa ne vem če smem…
Izbirčna torej… sej je prav…
sploh če si pravilno izbrala…če ne pa imaš še en poizkus…))))) Ker si ravno ti!
Jah, no…sej sem vedel…kaj sploh sprašujem…[/quote]
veš ben, jaz se zavedam, da v življenju ni ničesar večno. in za vse lepo se je treba potrudit. in tako lahko dlje ohranjaš tisto, kar je vredno. mogoče celo za vedno. vem pa tudi, da se človek zarečenega kruha velikokrat pošteno naje. zato sem kar se tega tiče tiho, kot miška. tud pisnit ne upam. boj se hrustiš, prej se ti zalomi.
Ma, ne nimam močna bedrca, prej vitka, kilerc ne nosim, ke so meni bljek, sandalčke nosim na boso nogo, ja, salonarje na hlačne nogavice, ko grem v hribe pa take fajn vpojne zoknčke in pohodne čevlje
Da pa mi ne bodo samostoječke več dol lezle pa si nabavim še take highlights podvezice od Fabianija, mogoče Hudsona ali pregrešno dragega Woolforda.
A za nadkolenke si že slišala?
e razo moj. vidiš pravkar si potrdil mojo tezo, da se ženska niti pogovarjat ne more z moškim, brez tega … da jo takoj nekdo obtoži rajcanja.
e razo moj. vidiš pravkar si potrdil mojo tezo, da se ženska niti pogovarjat ne more z moškim, brez tega … da jo takoj nekdo obtoži rajcanja.[/quote]
Ti……ma….tiiii…Lumpa! Tisto je bilo z namenom![/quote]
a ti tud ben?! zdaj sem pa rahlo razočarana. s tabo bi si skoraj upala it na kavo. prej.
zakaj kar po spisku potrjujete moje ugotovitve!!? bemtiš dedje!!!!!!
a se ti ne zdi, da se ti samo zdi?
Pojedel nisem še nobene, sploh pa ne pri kavi. Da se slučajno ti mene ne bojiš zaradi sebe? Da bi popustila?
A?[/quote]
ja vem, kavo imaš rad brez prigrizka :))))))))))
jah no. nikoli ne veš. je boljše, da sta dva proti. potem se ne more nič zgodit, ker nihče nikogar ne postavlja na preizkušnjo.
je pa res, da so na kmetih orehi z zelo trdimi lupinami.