Beri mi iz ustnic;))
Moja..moja..gre ena pesem;))..Ja kletka moja..zelim ti cudovito jutro,nc kihanja smrkanja..prehladov al celo kaksno gripo ki razsaja po svetu.No jaz sem itak cepljena;))..pa se to ne pomen da je ne bom fasala;)).Ce pride kaksen lumpast virus..nardi cirkus taprav…ampak se ne damo aneda ne…
Pr men disi po kavi..po cimetu-klinckih..po pomaranckah..po vaniliji..vse je v sneznem okusu..zasnezem s snezenimi mozmi…najvecji meri vec kot jaz..hihi….in v zanemnju rdece..barve..modre..tudi..zlate ne manjka..ma cajt je tak po bozicu disi;))..
Kava se pije iz lumpaste skodelice snezkove glave..tam kjer je korenci je rocaj..ma ej..kako ne bo clovek dobre volje..ce ga vse to navdihuje in dela srecnega..no ne sam to..se vse ostalo kar spada zraven..Kletka evo..mal sem vam napopala moje energije..uzivajte..zivi se samo enkrat..in ne mi pol jokat tm gor..zakaj nisem naredu tega in onga..pa zakaj ne..k bi lahko pa nisem..nc jokat..tm gor se rezimo in zganjamo lumparije naprej ki nam itak delajo dan popol..pa naj bodo resne lumparije..al une nagajive..sam vedet je treba kje je vasa..moja..tvoja..njegova meja..no jaz sa svojo vem;))..in ce je to to..je to kot zacimba hrani….in ne strup..cao…