Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bernard Brščić in Norma Korošec

Bernard Brščić in Norma Korošec

Bernard Brščić, ukvarjaj se z vzgojo svojega paglavca Leonarda. Pamž pometa z Normo, ga sploh ne obvladuje. Norma nima nobene avtoritete.

Kako pa ti kaj veš

A Norma ima samo enega otroka? A ni včasih propagirala po katoliško, da moraš imeti veliko otrok?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4901, 09.06.2025 ob 13:11

A Norma ima samo enega otroka? A ni včasih propagirala po katoliško, da moraš imeti veliko otrok?

Pa una Zala Tomšič tudi BREZ OTROK neporočena kavče kupuje s tipom!!

Al mislite, da še ni noge za deca z KATERIM NI POROČENA sta pa kupila kavč za skupno stanovanje narazen dala??

Amonimno, 09.06.2025 ob 13:45

Pa una Zala Tomšič tudi BREZ OTROK neporočena kavče kupuje s tipom!!

Al mislite, da še ni noge za deca z KATERIM NI POROČENA sta pa kupila kavč za skupno stanovanje narazen dala??

pardon Zala KLOPČIČ

ok, mossad.

Jahman, 09.06.2025 ob 14:09

ok, mossad.

Norma je glasno zagovarjala svetost zakona, pa brez spolnosti izven zakona, ker je to pač samo za moža in ženo.

Potem pa se visoko  noseča poroči, čim “njen” moški zapusti ženo in družino.

Čakaj malo, to sem bral, pa če še nekdo zapusti partnerja in se ločuje je danes popolnoma družbeno moralno in normalno. Kar ni normalno, je razširjenost tega.

Jahman, 09.06.2025 ob 14:38

Čakaj malo, to sem bral, pa če še nekdo zapusti partnerja in se ločuje je danes popolnoma družbeno moralno in normalno. Kar ni normalno, je razširjenost tega.

Prav nič ne ne moti, če se nekdo loči

Ampak – če že pridigaš in glasno zagovarjaš kot edino sprejemljivo nekaj, pa potem sam delaš nekaj drugega – to pa me moti.

aha a res, 09.06.2025 ob 14:46

Prav nič ne ne moti, če se nekdo loči

Ampak – če že pridigaš in glasno zagovarjaš kot edino sprejemljivo nekaj, pa potem sam delaš nekaj drugega – to pa me moti.

Čuj, babše je bilo dobro plačano zato, da je klatila take kot je. Da pa je navadna k***a, se pa ve od pamtiveka. Saj zato so jo tudi uporabili za trosenje takih bedarij, normalne, ne glede na politično usmeritev ne bi mogli dobiti.

Amonimno, 09.06.2025 ob 13:52

pardon Zala KLOPČIČ

Zala Klopčič se je pred kratkim celo slikala v trgovini s pohištvom na oddelku kuhinj in lagala da je to njena nova kuhinja. Punca je pač umsko precej omejena in se ni zavedala, da ljudje poznamo tiste rekvizite na pultih in na policah razstavnih eksponatov… Obenem se je pa celo videl rob tiste “kuhinje”, kjer se razstavni eksponat konča in se nadaljuje drugi….  Nepozabno  😀

Tale Norma je res komična, res vse obratno dela, kot je govorila v javnosti.

Zadnjič sem videl, da se gre neko svetovanje, pa res ne vem, glede česa bi bila kompetentna svetovati.

zala je pač revica, 09.06.2025 ob 19:10

Zala Klopčič se je pred kratkim celo slikala v trgovini s pohištvom na oddelku kuhinj in lagala da je to njena nova kuhinja. Punca je pač umsko precej omejena in se ni zavedala, da ljudje poznamo tiste rekvizite na pultih in na policah razstavnih eksponatov… Obenem se je pa celo videl rob tiste “kuhinje”, kjer se razstavni eksponat konča in se nadaljuje drugi….  Nepozabno  😀

Kak Link?

Bernard Bračic je ustaš, tip hrv.drzavljan in hrvat zapodil glupo kmetico Normo, ki je noseča z njim ( ta je bil še poročen) stopila pred oltar, oba pa zagovornika “družinskih vrednot ” in *cke materne. Tip je kot cigan, sd bolj teden in sam je tujec hkrati pa sovraži tujce in črne, a nima Brscic doma ogledala?? GARAV KO KURAC

Drugače pa Bernard ne more met ne vem kolk  časa za tamlajšega otroka, saj ima še otroke od prej in še služit mora, Norma verjetno kaj dosti ne. Tako da vzgoja tega otroka je verjeno bolj na njenih ramenih, v dobrem in v slabem

Pač to je katoliška, desničarska moralistična svinjarija od ljudi. Nasprotujejo porokam za istospolno usmerjene, sami pa pustijo penis od drugega moškega vase čeprav majo otroka v trebuhu, ali pa zapuščajo žene s polno otroci, čeprav so žensko nalagali o neki svetosti zakona obljubljeni pred bogom, pa da moški bo poskrbel za družino in naj ženska rodi čim več otrok…

Privoščim vsaki ženski, ki podpira fašista pri njegovi desničarski morali, da je nakoncu zapuščena z otroci…

Spomite se SAŠE ENSLIDER, spoznala moškega, zaradi katerega je sprejela katolištvo, zagovarjala konservativne vrednote, pa da istospolni nesmejo imeti otrok, moškemu roila polno otrok, potem pa bila skupaj z otroci zapuščena od moškega. 😅😂🤣🤣🤣🤣

Pol je pa govorila, da je sovražila moške po temu. Resno???

Ali ni bila to zgolj zaslužena lekcija? Le kaj bi bili tu moški nasplošno krivi. Nekateri res nimajo samovpogleda vase.

Kdo sta ta dva…nam nepoznana…?  A  je to tista katera je malčka sprehajala v hladnem dnevu , samo v plenički…? Koliko je zdaj star fant ? Je že iz plenic ? Se zdaj zna obleči ?

tole maš pa kar prav -Koki- …težko zastopit kaj take ženske vidijo v teh poročenih moških z več otroci ., .., da jih bodo spremenile ali kaj…saj enako tudi tista Ana Tavčar z onim Pirkovičem, kako se nasankala…pa mlada, lepa, izobražena., ..ko bi si našla samskega , kvalitetnega …pa ne funflat o ljubezni, je ni nikoli bilo…tak se delajo te ženščine  pametne pa jih ta prvi , ki ji pomežikne ,pa se ji nasmeje  ,pa mal osvaja pa padajo kot smreke…, da ne moreš verjet , ko slišiš katera …in kaj …se spet ločujejo …bi se reklo, da kao visoko letajo, imajo neke visoke standarde, neko tekmovalnoat, togoto- češ, jaz sem superiorna-ga bom ženi in otrokom prevzela , bo moj..jaja, …nizko padejo pol, ločenke ,…

mrož813, 09.06.2025 ob 20:20

tole maš pa kar prav -Koki- …težko zastopit kaj take ženske vidijo v teh poročenih moških z več otroci ., .., da jih bodo spremenile ali kaj…saj enako tudi tista Ana Tavčar z onim Pirkovičem, kako se nasankala…pa mlada, lepa, izobražena., ..ko bi si našla samskega , kvalitetnega …pa ne funflat o ljubezni, je ni nikoli bilo…tak se delajo te ženščine  pametne pa jih ta prvi , ki ji pomežikne ,pa se ji nasmeje  ,pa mal osvaja pa padajo kot smreke…, da ne moreš verjet , ko slišiš katera …in kaj …se spet ločujejo …bi se reklo, da kao visoko letajo, imajo neke visoke standarde, neko tekmovalnoat, togoto- češ, jaz sem superiorna-ga bom ženi in otrokom prevzela , bo moj..jaja, …nizko padejo pol, ločenke ,…

Hvala. 👍

Pa lep pozdrav.

Tebe kar napadajo tukaj, jaz te podpiram.

Jaz sem vedno podpiral enakopravnost gej, biseks… in podpiral enakopravnost žensk.

Vendar nikoli tako kot to enakopravnost vidi uveljavljeni zahodni liberalni feminizem in lgbtq+ nevemkva sranje. So bili pametnejši feminizmi in pametnejši pogledi za enakopravnost lgb ljudi, samo nikoli niso prišli v ospredje.

Tako da razumem tvoje frustracike v temu današnjem zafustriranem svetu.

Nerviraj še naprej kretenske monovce…

Lep pozdrav, vse dobro

in smrt Brščičevemu nacizmu

Se čisto strinjam, tudi kako so vzgojene te ,višje klasne,.,finoča, fakulteta…..da se kar lahko vpletajo v poročene z družino, ker lahko jaz to dosežem, da se loči…anede.., ker lahko, iz čiste žlehtnobe nekaj uničit, seveda pod krinko ja, zaljubljena , pajade…Dec pa itak pade pod fuflo ,sam ,da jo dajo na izvolte….

Ker sorry, nas so pa čist preprosto vzgajali, da se ne mešaj nikoli v poročene , z otroci, z familijo,…Da je zadosti dedcev na planetu pa če ne doma pa pejt v tujino, en samski se bo že najdu, ki bo kompatibilen…

Ta cerkvene so pa najhujše, v cerkvi vsa nedolžna, ko je maše konec pa se nastavlja, dajte no dajte…ne biti naivni…

Sem radovedna, 09.06.2025 ob 19:18

Kak Link?

Na X-u je objavila to svojo nebulozo.  Če nisi gor, je brezveze pošiljati, ker ti en bo pokazalo!

Tako je , Koki…hehehe, mamo to ..

.A, veš, da pa je fajn, …da mi ne naletimo na tega potomca , ki ga omenjajo…Si predstavljaš, da je takole vzgajan sinko  sošolec tvojega otroka, da srečuješ to žensko, na roditeljskih pametuje , da ta otrok nagaja tvojemu…to je čista sreča , da se temu izogneš svetlobna leta …, samo eni bodo pa nasankali …

Saj dokler je mali pamžek , so vsi wow, kok luštkano…

Ko pa zraste v svoji “svobodi ” in mora po zakonih priti v šolske sisteme…In tam začne svoj pohod …in se sreča z vašim, v katerega ste vložili ves svoj trud…se vam pa dviga platfon tolerance …

Pa vedno hujše bo z prihodom pubertete, bo že šlo v kriminal…Tko , da niso samo Albanski, Romski otroci krivci za štale pri sobivanju v razredih vrtcev in šol.

Nora.

New Report

Close