Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bernarda Jeklin – starost

Bernarda Jeklin – starost

Me samo zanima, koliko je stara Bernarda Jeklin?

Ne vem točno nekje okoli 75 do …

70?

Čudno je tudi, koliko priimkov vse je imela. Izhaja iz glasbene družine Lorenz (trio Lorenz, skrb za promocijo stare Ljubljane), podpisovala se je s priimkom Rakovec …

Kot Miša Molk in Helena Blagne (Jelena Blagojević) je tudi ona uspela le preko postelj. Ima torej omadeževano preteklost. Danes jo pa vidiš skesano pri Frančiškanih….

ja no čudno res.
se je pač dvakrat poročila, iz tega sledi, da je do sedaj imela tri priimke.
to pa je res razvrat, kajne

Po moje še ni 70. Bila je od sošolke mama in nikoli se mi ni zdela starejša, kot moja (65).

Zorko, a si bil zraven, ko so se dol dajale?

Dragi Zorko, mogoče, teoretično, se do kakega položajčka res da priti preko postelje. Ampak na tem položaju se moraš obdržat, kar pač ni hec. Da ne govorim o plezanju po lestvici uspešnosti, popularnosti… Miša, Helena in Bernarda so se oz. se držijo že desetletja. Preko postelje?
Po tvoji logiki bi morala biti vstopnica za npr. Helenin koncert tudi vstopnica do njene postelje ali kaj? Takšno logiko ima lahko le moški. In to neuspešen moški.

S takim pogledom na življenje ni čudno, da si zgubil službo in da te partnerka zmerja!

aja, še to: Bernarda Jeklin je že praznovala 70. let. Mislim, da lani.

70.

Hej Zorko, me ženske tudi nadvse rade seksamo , in s kom sem jaz seksala do sedaj, jih ve kar nekaj okoli mene, za Jeklinovo nas ve pač malo več, ker je tako popularna osebnost. In za svoja leta drži izvrstno psihofizično kondicijo!

..ja, seveda, če skoz sexa;-))). Ma saj sex pomlajuje, a ne.?!;-))

Bejba se dobro drži za svoja leta. Ohranjena, ni kaj.;-)

Na tem področju so si pa najbrž edine vse znanstvene in kvazi znanstvene stroke, da je seks zdrav. Pa dobra karma tudi najbrž vpliva na izgled, Jeklinova je dobrovolkja!

New Report

Close