Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bernarda Rakovec Jeklin

Bernarda Rakovec Jeklin

Kakšna carica je ta ženska. Pri svojih letih?!

Uspešna – njene zasluge za ženske revije, njeno duhovitost, njen pogum, njena mladostnost in razgledanost, urejenost……….U glavnem ženska z velikim Ž.

Carica je!

Kaj bi jaz dala za tako prijateljico!

Je ne bi marala niti kje v bližini, kaj še za prijateljico! Tako zoprne babe ne srečaš vsak dan!

Jaz bi jo tudi imela in kaj zdaj, če je ti ne bi imela !

In kaj če bi jo ti imela??? lahko jo imaš, mi pove dosti o tebi. Jaz se itak ne grebem zanjo.

In kaj če bi jo ti imela??? lahko jo imaš, mi pove dosti o tebi. Jaz se itak ne grebem zanjo.[/quote]

Potem pa utihni. Grebi se kjer hočeš – kaj zgubljaš energijo tukaj?

Je ženska, ki služi zvesto ta rdečim.

Je ženska, ki služi zvesto ta rdečim.[/quote]
A znaš ti kakšen post napisat, brez politike , je**o te tardeči !!

Je ženska, ki služi zvesto ta rdečim.[/quote]
A znaš ti kakšen post napisat, brez politike , je**o te tardeči !![/quote]

Če pa je res ?! Zakaj si pa ti zakrivaš oči in jih nimaš odprte ?

Tako kot jo lahko nekdo hvali, jo lahko tudi drugi kara. Carica jo hvali, komandir razkrije formulo za uspeh.

Hi,hi, bravo, prav imaš.

Ženska je samostojna, uspešna, lepa, razgledana, duhovita, energična in zahtevna.

Ima same take vrline, pred katerimi trepetajo Slovenceljni.

No jaz poleg tega vsega občudujem pri njej energijo, rada potuje in upa si (!!!), je aktivna,
v njenih letih kariere je morala bit še kako udarna, da je ‘pohodila’ moško miselnost….

No katera v današnjem času ji lahko konkurira? Katera??

Lepa??? O moj Bog, če je pa ta baba lepa…………..

Ja lepa je! Za svoja leta, za vse kar je dala skozi v življenju – LEPA je!

Vitalna, urejena, optimistična, še vedno aktivna in zaželjena… lepa, res lepa ženska.

Tako kot Janković danes tudi ona takrat brez botrov KP ne bi bila niko i ništa. Rdeči so jo postavili gor. Kot tole Natašo Pirc Musar. Brez njih bi bila napovedovalka še 30 let.

Prvič, ni napovedovalka,drugič pa je zelo sposobna in zelo nepristranska.

Ah,dej no dej…ona je zelo rdeče postranska:)))))))
Dvigni si plašnice in spreglej, za božjo voljo:)

kot ženska je ohranjena, kot osebnost pa osladna. ne bi je imela za prijateljico. žal mi nikoli ni zvenela iskreno. je pa prva v slo pripeljala rumeni tisk in tako pokazala podjetniško žilico. ampak brez mecenov vseeno ni šlo.

jaz pa imam to smolo, da živim v njeni bližini ozioma se je ona prselila pred 10 leti na naš konc 🙁

hmmm če je pa ona lepa, potem je vsaka ženska manekenka za njo :))) z debelo palstjo kreme namazana, napudrana, naličena, stara baba je nekaj najbolj groznega kar lahko vidiš na svetu. Ti pa praviš, da je urejena…. ha-ha-haaaaa
in res je, kar je nekdo že zgoraj omenil, da je rdeča kot paradajz in če ne bi bila zanjo ne bi dons nihče slišal, pa za svojim ščenetom špelco, ki lula za vsakim vogalom, ne pobira kakcev.

Nimaš svoje babice?

Res je carica. Kolikokrat se je poročila 3x, 4x? In vedno je jajca naravnost iz gnezda pobrala ali kako?

Meni ni všeč. Poznam zgodbo bolj od blizu in ženska ni v redu. Predvsem je zelo egoistična.

Antipatična,ko sem pred več kot 20 leti videla to žensko,da ona vodi revijo Jana,sem jo takoj nehala kupovati.

A taki destruktivni anonimneži sploh premislite, preden kaj izdahnete na tem forumu?

Jaz sem imela še to čast, da sem bila v njenem stanovanju – po pomoti:-)
Še ena iz tistega kupa: zgoraj kraljica, spodaj prasica.

P.S.
Jano pa občasno še vedno kupim.

kaj otrok? Nikoli ni bilo o tem slišati. Verjetno je bila vedno grob za otroke, ki se še niso rodili.

New Report

Close