Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Bernarda Žarn – kako je luštna – preprosto lepa!

Bernarda Žarn – kako je luštna – preprosto lepa!

Svaka čast tej Bernardi Žarn, kako dobro izgleda. Kot da je ves čas stara enako. Tako preprosto lepa je.

Evo, moški pogled, … deluje zategnejno, da te kljub njeni lepoti, ki jo tako opisuješ, odbije. Tista prijaznost, ki sem jo videl po tv, se mi ne zdi naravna.

– Nuša Lesar
– Bernarda Šmon
– Jasmina Kandorfer
– Jasmina Jamnik

Meni je prijazna, iznajdljiva in luštna. Sigurna. Da se znajde – umirjena. Top!
V ta krog uvrščam tudi Mojco Mavec. Vse iz oddaje Dobro jutro.

Še najbolj mi gre na jetra ta ….. ta k je hodila z unmu smučarskim reporterjem – itak se zdaj ne spomnim imena.
Ta ki tudi dela na Dobro jutro. Ki je včasih nesramna, ki se preveč smeji in rezgeta tja v kamero. Čeprav se nič ne dogaja.

Drugače so pa vse ženske carice!

Ughhhh, Bernarda s tistimi na široko odprtimi očmi, ko bolšči v kamero…. kot da bi na trdo kakala….. ali zagledala rednecka s sekiro….
Nope. Še mene je strah, ko jo gledam.

lepa je, ena redkih lepih Slovenk.
Biserček, ki ga rad gledaš in odgovori nekaterih so tipično slovenski-zavist.

Tudi meni je Bernarda lepa, navznoter in navzven in njen humor mi je top.

Katja Tratnik zna bit zoprna, sitna in osorna!!! Oz. ne zna skrit, da je nekdo ‘nihče’, drugim se pa reži kot stara kavka.
To je slaba voditeljica!

Vse druge so pa carice!

Bernarda Žarnjev živo še lepša in še bolj prijazna in še bolj topla. Res top oseba!

Lepa je, prijazna, simpatična.

Kolko je te stara?

trudi se in nič se ne pači.

Če bi bila res tako oh in sploh ne bi bila samska. Meni je Nuša Lesar bistveno bolj topla kot ona

Žal meni tudi ni ravno top. Vedno se sprašujem, kaj vidijo na njej.

Naravna lepotica, prijazna, simpatična in prav nič vzvišena.

Smešno, čim napišeš, da ti kdo ni všeč, si takoj zavisten 🙂
Pač, bejba zgleda ”tupo” v glavo, s tistimi izbuljenimi očmi še posebej.
Meni je ”kr ena”.
In ne, nisem ne ljubosumna, ne jezna nanjo, ne ne-vem-kaj …
vsake oči imajo svojega malarja in meni je v obraz grozna.

To pa ne spremeni dejstva, da drugim bo še naprej všeč in ostalim
še zmeraj antipatična zategnjena in kr ena.
So what 🙂

Bernarda je kul, mičkeno starejša a prijetna. Nuša pa je svež veter in zelo simpatična!

res je, da malo preveč bolščeče gleda..in pa ustnice nelam togo drži, kot da bi imel umetne zobe..drugače pa je simpatična..meni je sicer Mojca Mavec bolj…

No meni je pa ravno Katja top! Pozdrav od bivše sosede!

Same neki stare babe, stare device brez moža in otrok. Mislim na Bernardo Ž in Mojco M. Zakaj jih noben noče?

O Bernardi se ne sme nič negativnega pisat, zbrišejo vse objave. Zato ne bom komentirala 😉

Bernarda je naravno lepa, simpatična in inteligentna ženska. Redke so za katere bi rekel da so 10-ka, ona spada v to skupino. Pri 42 je neverjetno v najlepših letih.
Če ni poročena je to njena stvar, domnevam pa, da če bi hotela bi to zlahka bila.

Nikoli ni neprijazna, vedno vljudna, ljubezniva in spoštljiva do vseh. Je pa tudi uspešna pri svojem delu. Razumem pa zakaj so nekatere ženske ljubosumne. Ampak to pove več o njih kot o njej.

nisem sploh vedla kdo to je,sem poguglala,pol sme s epa spomnila. 🙂 In ja,res je lepa,zelo. Pa po mojem je tudi prjazna,sije tako pozitivno energijo full,deluje mi zlo lep in prijazen človek. lepa je! Taka prava lepotička,svetlolasa…

se strinjam s temle zapisom. Jaz jo ne poznam,sploh slovenskih tračov ne spremljam,ampak evo sme glih oddala komentar da zgleda prijazna in si mi to pritrdila. 42 je stara?? waaaw! Meni zgleda stara 28… čist zares! Eno fotko sme vidla na googlu uff kakšne svilene napete noge ima.. jao da pogledaš moje hahahaha :)) res je lepa,meni je zelo všeč. Naravno lepa <3

😀

Ni reala, na fotkah iz ceste na kolesu, morju,…je ok, ampak je še veliko ravno tako luštnih in prijaznih punc, nič pretresljivega in omembe vrednega.

New Report

Close