Bernarda Žarn
A ni bila Nuška nekam drugačna v obraz, tako pomlajena? Nekaj si je dala spremeniti. Nina mi je taka super oseba, Bernarda pa samovšečna b…., ki se je zasidrala tja na Rtv in misli, da je pojedla vso pamet sveta. Naj si raje najde moža in ustvari družino, pa bo videla kaj je to resnično življenje, ne pa samo oblekice, botoks, šminke, potovanja in večerje. Sicer je pa za bogate poslovneže pri njej že prepozno, taki si najdejo 20 letnice in ne 40 letnice.
Meni je Bernarda super. Se je spomnim iz SŠ. In ji iz srca privoščim uspeh – kakršenkoli že je ta uspeh. Privat zdaj ne vem o njej nič, ko jo vidim na tv, pa mi je simpatična, ima lepo izgovorjavo, znajde se….. Ne gledam je redno, tako da ne vem, o kakšenm norčevanju govorite… meni se zdi vedno spošljiva do sogovornikov.
z dobrim geštelom deluje čisto asexulano in brez ženske miline zaradi zategnjene face okoli ust.., sm pa videl to loreno flego prejšen teden v živo, sm je nism mogel še enkrat pogledat, ker je gledala v moji smeri (ne mene, hehe), jebo te, ta pa res dobro zgleda, tud zelo lepo elegantno ženstveno oblečena, v belem kompletu, čista petka, na petkah seveda….
Bernarda ima eno lušno modrooko deklico in ni suha veja, tudi samska ni, pa četudi bi oboje bila ne bi bilo s tem nič narobe. To moti samo nepotešene tipe, ki fantazirajo o vsaki babi, ki ima tako nesrečo, da pride slučajno mimo njih ali se pojavi na tvju.
[/quote]
Še nikoli slišali, da ima otroka.
Sicer pa je simpatična in luštna sečva.
Bernarda ima eno lušno modrooko deklico in ni suha veja, tudi samska ni, pa četudi bi oboje bila ne bi bilo s tem nič narobe. To moti samo nepotešene tipe, ki fantazirajo o vsaki babi, ki ima tako nesrečo, da pride slučajno mimo njih ali se pojavi na tvju.
[/quote]
Ne kvasi bedarij, čudakinja izvira iz Anž pri Brestanici, je stara teta in čudakinja, nič drugega,. konkurira ji lahko tista Mojca Mavec.
Ne kvasi bedarij, čudakinja izvira iz Anž pri Brestanici, je stara teta in čudakinja, nič drugega,. konkurira ji lahko tista Mojca Mavec.
[/quote]
Kaj je pa tebi naredila, da tako grdo o njej govoriš? A te ni marala? Ali ji zameriš to, da se jo da videt na tv, tebe pa smo po vaških gostilnah?
Skuliraj se malo.
Za tiste, ki se zapletate v gospodična/gospa. Še v EU parlamentu so 10 let nazaj ugotovili, da je za odrasle ženske povsem neprimerno uporabljati drug izraz kot gospa. In to je tudi edino prav.
Kaj je pa tebi naredila, da tako grdo o njej govoriš? A te ni marala? Ali ji zameriš to, da se jo da videt na tv, tebe pa smo po vaških gostilnah?
Skuliraj se malo.
Za tiste, ki se zapletate v gospodična/gospa. Še v EU parlamentu so 10 let nazaj ugotovili, da je za odrasle ženske povsem neprimerno uporabljati drug izraz kot gospa. In to je tudi edino prav.
[/quote]
A se ne sme povedat kake ste zavoženke? Saj tu na monu vas tudi ne manjka, ne? Baba preko štirideset, ki nima za sabo zveze in otrok je pač zavoženka in nesposobna čudakinja, nič drugega. Ubogi vsi, ki tako morajo trpet kjerkoli v kolektivu.