Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Besna kot ris!!

Besna kot ris!!

Oh, punce, ni dobro, da te tako razburjate za malenkosti. Priznam, jaz sem tudi včasih mnogo bolj “v luft skakala” za vsako reč, potem pa se naučiš, da je življenje mnogo prekratko(in tudi pretežko), da bi človek porajtal vsako stvar. Škoda časa, raje malo čez poglejte.

P.s.: moram reči, da so meni klepetave tete prav simpatične, če niso zraven hudobne in škodoželjne. Iz posta MaleZ nisem zasledila, da bi bila njena teta žleht. Samo klepetuljasta je, to se pa meni ne zdi tak greh. Lep dan!

mitrije, če nisi opazila nas je tukaj več, ne samo jaz…
Verjetno se ti sama s seboj pogovarjaš, kar je razvidno že iz tvojega nicka “mitrije” :)))

Tudi jaz sem ocka…,
sam ne tak kot za z nickom Ocka. S tem kar on piše tukaj, se glih ne bi hvalil. Če je zate taka oseba faca, ki pljuva po drugih, pa naj bo zate faca… me ne moti, in da bi bil nanjga še ljubosumen ha-ha-hahaaa

najbolje, da Ocka kar v postelji ostane, pa tam odkimava :)))

Petelinčka sta na goro šla, kikirikiki,
petelinčka sta na goro šla….:)))))).

Bacilka.

Danes sem pred trgovino srečala reveža, zunaj na mrazu je sedel in ogovoril vsakega, ki je prišel mimo.

Ker ne dajem denarja, v štacuno sem pa morala, sem ga vprašala, če mu prinesem sendvič….. POgledal me je, oči so se mu zaiskrile, ko je rekel:
“Ja, hvala gospa. To bi bilo res super!”

Gledal je za mano, jaz pa sem imela cel čas tako prijetno topel občutek :))))
No, dobil je dve veliki žemlji (sem rekla prodajalki naj mi da najmehkejši… za vsak slučaj, če že težko žveči), pa salamo in sir…..

Ehhhhhh, sem bila tolk vesela…. saj ponavadi se sploh ne spomnim, da bi naredila kakšno dobro delo :((
Danes sem pa tko zadovoljna, ker mi je le uspelo opaziti nekoga, ki me je potreboval :))))))))))

Čestitam, Hop Cefizelj! Res lepo. Tudi sama sem že večkrat storila enako. Me pa zanima, kolikokrat je kdo od tistih, ki imajo največji g…c naredil kaj takega!!

jaz nimam največji g… pa kljub temu tega nikoli ne storim in tudi nimam posebne želje da bi kaj takega počel. Imam pač svoje mneje o klošarjih.

New Report

Close