Betrayed with a kiss
Ou hir aj kam……
Ljuba moja banda.
Vsem skupaj in na enem mestu.
Oglašam se vam, ker ne morem drugače.
Ker ste me z lubčki in lepimi željami izbezali iz ilegale.
Da vam dokažem da sem alive and kicking in da sem še vedno tu nekje.
Hvala vam za nepreštete lubčke, maile, mesiđe, klice, poste in kar je tega.
Iskreno sem bil vesel vsakega od vas, njih, in mi je zato toplo pri srcu.
To sicer ne pomeni moje vrnitve, pomeni pa mojo zavezo, da to storim, ko bom spet zrel za to….ko bom čutil, da je čas.
Sicer pa trenutno uživam kot že dolgo ne.
Kdo ne bi na pet tedenskem oddihu, pa četudi se vsakodnevno srečujem z bolnišnicami ipd….
Ampak vzamem samo svetle plati tega.
Pač, ko sem bolezen sprejel, se je začela sukat na bolje.
Sem v dnevnem hospitalu, kar pomeni, da se moram zjutraj narisat tam in enkrat popoldne grem domov. Every fuucking day. (sem nalašč napisal dva u, da mi ne popacka besede :))))))))
Zjutraj grem pod “lučko” na obsevanje, nakar me sestre namažejo, ter zavijejo v rjuho kot kako mumijo in tako pol “oležim” preostanek.
Tisti ki vas je zanimalo malo konkretneje kje vse me namažejo…ufff…ma naglih povsod po celem telesu. Vsak privesek :))))))))
Da ne omenjam tega kak gušt se je ulečt od boga dan na poslo in se prepustit rokam sestre in Predinovemu razmišljanju, če so spodaj res brez lalalalala…čisto joj !!!!!!
Že prvi dan ko se še ni vedelo kako in kaj….ko me je prišla “namalat” je bil probljem. Me je naflaskala po hrbtu, stegnih in riti, pol pa : “Dejte se obrnit”, pa sem se…ona pa :”Joj, gospod Saško, tole pa ne bom imela dovolj kreme za vse tole, veste….”
Zdej že ve, pa jo vzame, tako da prime povsod.
Vsak dan bolj zdrav in vsak dan bolj trd. V obe glavi :)))))
Družba, to bi bilo dovolj za danes, ko bo čas dozorel, se pa sehurnu spet vidimo, beremo, pišemo.
Naj vas nikar ne zapusti smisel za humor, žretje in kurbarijo.
To vam želi vaš omiljeni mafijaš!
Lubčke pa itak vsem že po defaultu.
O hir aj gou.
hehehh…saško……ojla dedec
aj hi ar kam…na kofi gam
čuj…daj no na naslednjo seanso grem pa jaz….čeres setrce tak lepo namažejo………daj brez zajebacije….a te tam doli tudi lepo namažejo…vauuuuuuuuuuuuuuuuu…………čuj ti, da mi ne bi vse zasral in se prehitro pozdravil………hihihiih
KAJ BI MI, TVOJI FRENDI: SP,ALTEK,SINCEJ,DALI da bi nas mlade pupe mazale in to na državne stroške…..vauuuuuuuuu….
drgač pa lepo nastavljaj, naj te kar mažejo-gori7doli dokler ne boš popolnoma okrval
ps…kak pa si drugače’