Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210

Včasih malo poškilim na TV3, pa se spominjam, kako sem to gledala ko sem bila mlajša in mi je tko hecno, 15 let nazaj, frizure, obleke.. Pa očitno na novo prevedeni podnapisi( stari, stara…tko se takrat nismo klicali..).
No ja, saj ni bogve kaj, ampak se mi pa zdijo kakšne najstniške teme primerne in poučne tudi še za današnji čas.
Hej, kako so vsi nekam mladi, takrat pa so to bili starejši vzorniki.. Čas gre dalje, ni kaj…Hvala, TV 3, da mi dovoliš ujeti delec mladosti

ja tudi meni je všeč še mož je včeraj rekel se spomniš ko si gledala beverly hills in melrose place te ni nič zmotlo, jaz sem zraven tebe spal ti si pa bulila in bulila.

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/905782.png[/img][/url]

Tudi jaz se jih spomnim. Pa Melrose Place… He, he, nobenega dela nisem smela zamuditi, ampak potem se je zgodilo, da mi je ravno zadnji ušel… Se pa ne bi branila še enkrat gledati Twin Peaks in Nikite, čeprav nista v istem žanru kot BH in MP.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)
nova
Uredništvo priporoča

Tudi jst sem gledala Beverly Hills 90210 , nisem zamudila nobenega dela. Zraven sem si pa še snemala na videokasete, sicer ne vse dele:)
Imam ene 15 videokaset……če se spomnim za nazaj sem bila skoraj “obsedena” :))))
Najbolj mi je bil všeč Dylan-Luke Perry, no če priznam mi je še zdej full dober!
Tudi jst z veseljem poškilim ponovno kakšen del na TV3!

Lp,bivša fanica BH-ja :)))

Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Sama sem začela gledati Dinastijo, to je bila moja prva maratonska nadaljevanka. Potem je sledil BH in potem MP, katerega sem nato redno spramljala, BH pa ne več.

Pred dnevi sem sinu snela iz emul Zverinice iz rezije, full so mi všeč. Rada bi našla še Moj prijatelj Piki Jakob in Barbapapino družino, pa tega ni. Upam, da nam kdaj uspe, da se katera Tv postaja usmili nas nostalgikov.

LP,*mamuška*

Jaz sem pa na porodniški in sedaj vsak dan dopoldne ko so ponovitve poškilim na tv ko je BH.
Nostalgija, ni kaj.
Ampak Brendon mi je pa še zmeri všeč.:-)))

nostalgija, ja…pa že tolk časa nazaj ali kaj?!
meni je bil všeč steve!!!!!!!!!

Meni je bil tudi bolj pri srcu Brendon.

Tudi jaz sem si jih veliko posnela na vidokasete. Ko sem res delala čistko je smeti romalo ene 40 kaset. Zadnjič pa slučajno na eni odkrijem ravno del, kjer se je zgodil maturantski ples. Takrat se mi je Kelly tako zelo dopadla.

Hvala bogu, sem mislila, da sem edina “čudna”, ki namuzljivo rada poškili popoldne na tv3 in se ob seriji spominja pogovorov s prijateljicami o frajerski Kelly, Brendi, noro privlačnem Dylanu…;))))))))))))

lp,

N.

BH je zakon! :)) Jaz ga tudi gledam, ko naletim nanj na TV3. Res me vrne nazaj v OŠ…

no, to so tudi moji spomini, ko smo še gulili šolske klopi. tudi jaz nikakor nisem smela zamuditi nobenega dela. sem videla, da nadaljevanko spet predvajajao, vendar zraven otrok pač nimam časa, da bi si to spet ogledala. je pa res, da ko sem videla frizure, oblačila, mi je šlo kar na smeh, ker takrat mi je vse zgledalo super oh in ah, vse punce so mi zgledale super, sedaj pa to pač ni več in. široke majice, pisane srajce, zavihani rokavi, da o frizurah sploh ne govorim, pa še posnetki so čudni.

ah, kje so bili ti časi, ko smo še brezskrbno uživali našo mladost…

no, meni je bila najboljša Brenda in mi je bilo škoda, ko je ni bilo več. Sem pa gledala čisto do konca, vseh 10 sezon! Vmes včasih še na Sky one.. Od fantov pa mi je bil najbolj všeč David(kasneje, ko je malo zrastel).. A mislite, da bodo zdaj ponovno rolali vseh 10 sezon??

New Report

Close