Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Beyba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beyba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma ne,dej…. samo videt je nočemo……:)))) Veš kaj je dež? Dež so oblaki, ki pridejo in grejo…… sonce pa vedno je….:))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Zgodi se tistim, ki ta forum jemljejo zaresno.
🙂

Zgleda…

Ampak tak je samo doma, drugje pa full priden…

…dobra primerjava..

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

Aha…

Eni smo pač taki…

..ma to si mi pa danes že povedal…ma ne mi rečt, da ti že spomin nagaja hahahhaa

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

Ma ne vem, če se me bo primlo…..:)))) A se bova mogla dobit? :))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Mimogrede, a že spiš?
😉

Pa kako!
Še vedno ne najdem enega papirja,kr sem ga sam nekam založu.
🙁

…kot bi sebe poslušala….ma boš vidla, da bo kmalu boljše…sam drži se tistega, da mu ne popuščaš…pa velik različnih stvari delajta…

Pametno vprašanje…:)

Na vsak način.

ja kaj naj rečem….to pride z leti…

Sej teorijo obvladam, v praksi pa včasih mal škripa…:)

Si že kaj našla?

Mogoče je na naši mizi…..:))))

Hja.Spomni se tega,ko boš tolk stara, ku jest.

…ma sej je men tud škripal…pa nisem obupala…in evo rezultati so že opazni…

ma najdla velik…sam odločit se ne morem…

Poglej,dej!
Zavarovalna polica za bajto.Moraš met.
😉

..in to bo….svetega nikoli…jih ne bom tolk dočakala…

Dober večer vsem!

Ti,Beyba,pa pusti mojega dragega čisto na miru!!!!
Kapiš???

Lahko noč vsem!

*¨¨¨¨*¨¨¨¨*¨¨¨¨*¨¨¨¨*¨¨¨¨*¨¨¨¨*¨¨¨¨*¨¨¨¨*¨¨¨¨* "Lep je dan in mi z njim."

hahahahha

Če bi bila tudi jaz bolj vztrajna……. Tega mi je vedno primanjkovalo….

Boš,boš.

Kaj ti pa je??? Haloooo

…evo ti si spoznala mojga smrkca…in si vidla, da ne zna bit pri miru niti minute…a zdej v parih mesecih se je fuuuuul spremenil…

New Report

Close