BEYOND BORDERS – Zaključek filma?
Ja. Jaz sicer nisem gledala do konca, me je zmanjkalo. Mož je rekel, da je umrla zaradi mine.
LP
Aha, seveda, umrla, on pa je prišel k njenemu možu očitno ali videt svojo hčerko ali jo celo iskat … kdo bi vedel. Film mi je bil všeč, a sem ob njem trpela, kot je dejal Mavrični … ne želim trpeti …
Konec je bil tak, da ona reši dohtarja, jima rata pobegnit, skoraj pred vasjo pa jih spet dobi una banda in dohtar ji naroci naj pobegne, da njega ne bodo ubil, ona pa naj leti po pomoč. pa so uni kljub vsemu streljal v dr. in ga ranili, ona to vidi in gre nazaj proti njemu, vmes stopi na mino in se ne gane vec. Uni hitijo proti njima, dr. ji vpije naj gre, kaj caka, matra se proti njej, ona pa naenkrat da nogo iz mine in bum vse leti v zrak. Potem pokaze, kako dr. gleda v zrak in vidi helikopter RK, da ga resi in kasneje ga vidimo pred njeno hiso, kako gleda svojo hci, ki igra na klavir isto pesem kot ona takrat tam na zacetku. Nje ne pokaze vec, zato predvidevamo, da je umrla. kaj ves, mogoce bo pa se kmalu drugi del filma. Čudovit film in zaklela sem se, da od mene ne gre stran niti mrvica kruha več, sem se že zmenila z bljižnjim kmetom, jim nosim ostanke hrane za živali. Uf, takole se človek resno zamisli
Jaz pa nisem mogla gledat… Bilo mi je preveč grozno. Gledala sem samo prvih par minut, dokler ona ne pride v tisti kamp v puščavi in ko operirajo tisto žensko, ki jo je rešila. Potem sem raje ugasnila. Že po naravi sem bolj čustvene sort, zdaj v nosečnosti me pa vsaka reč spravi v solze in obup, tako da nisem upala tvegati.
Bi pa rada prebrala knjigo, tako da se pridružujem vprašanj, kako je naslov in kje se jo dobi. A je mogoče v zbirki tistih knjig z mehkimi platnicami, ki se jih dobi povsod?