bežanje od žena
Zanimivo vprašanje. Ampak odgovor je vedno isti. Zato, ker so taksni moški izberejo preslabo zensko. Žensko, ki nima kaj ponuditi. Razen seksa seveda. Pa se ta zna biti zanic. Takšni moski, ki bežijo od zenske se mi smilijo. Pac imajo slabo zensko, ki nima česar ponuditi…Do takšnega razmerja najveckrat pride, ko zenska custveno in mentalno manipulira z moskim in ga izkoristi. Pred seksom zahteva zagotovilo za vedo od po seksu izsiljuje vezo. Sama pa v ve,o nima cesa prispevati, saj je na drugi strani veliko bolj zanimiv, uspesen, izkusen moski kot je sama. In pac druzenje ne gre, sport ne gre, inteligentni pogovori ne grejo..pac onan i na njegovem nivoju. Vprašanje tudi kako gre seks. In pac edini nacin, da ima moski kolikor toliko dostojno zivljenje je ta, da cas ne preživlja z njo. Pac kat moski je izkoriscen. Veliko daje zenski, zenska pa nic nazaj, saj ne nezmozna dajati na visjem nivoju…
Kokoši anonimno, 17.12.2023 ob 11:00
Sploh ne vem kaj je moškim, da si uničijo življenje z poroko, da potem bežijo od žene?
Pa saj zadovoljili bi se lahko tudi s prijatelji. Pa še skupne hobije imajo.
S kolegom na pivo, natakarce osvajat, pol k njemu domov, se mal podrajst, potem pa tekmo pogledat na tv.
anonimna žena, 17.12.2023 ob 10:24
Moški res me zanima, zakaj bežite od žena, partneric, ko se enkrat vselite skupaj, prej pa ko še hodita, in se dobivata zunaj, pa se mečete po trepalnicah za njo, prej bi bili cele dneve z njo, vse bi dali za njo, ko pa se enkrat vselite skupaj ,pa se nehate truditi, in si mislite , pripeljal sem jo k sebi, zdaj pa se mi ni treba več truditi okrog nje, in date vse štiri od sebe. Poznam da eni bežijo v gornji štuk k mamici, eni so skozi v garaži, eni po gostilnah…. samo da niso z njo , zakaj tako ?
Zakaj moški toliko bežite od žena, partneric, prej pa ste hoteli biti ves čas z njo ?
Zato, ker ene težite v eno.
Gnjavite in gnjavite.
Avtorica, kot da berem zgodbo svojega zakonskega življenja! Kasneje sva ugotavljala, da je bila v prvi vrsti kriva vzgoja (pravi dedec se ne pusti babi komandirati), posledično seveda alkohol in družba, ki je bila s tem povezana. Moj mož ima sicer končan faks in je dober inženir, življenjska šola pa bolj boga – tam ni diplom… Ko se mu je vse podrlo, tudi finančno, je korenito spremenil življenje in se odpovedal popivanju. Zdaj harmonirava, je bila pa dolga pot. Po njegovih besedah je izostal od doma, ker ni hotel biti copata, ker se mu ni ljubilo ukvarjati z vzgojo otrok in ker je bilo super popivati. Tako ga he naučil oče. Slovenci smo narod pijancev.