Bežeči partner
Ali je vam to normalno, da partner preživi cele dneve, ko ni v službi, pri starših namesto pri partnerici???????
Na njegovo pobudo, sem se preselila, k njemu v drugi kraj, spremenila celo svoje življenje pri 40ih, on malo starejši, za kaj, za prazen nič, zato ,da bom sama v njegovi hiši.
Jaz skrbim za celo njegovo hišo, on pa pride samo jest ,pa spat.
Dan poteka tako, zjutraj , k vstane vsede v avto in gre k staršem, kilometer stran, tam je cel dopoldan, opoldan, ga pokličem naj pride na kosilo , po kosilu zopet vsede v avto in je cel popoldan pri starših, do poznega večera, ko pride zvečer domov , se vsede na kavč in gleda računalnik, ko pa bi se rada kaj pogovorila pa sam sika odrezavo,k mu tam cel dan glavo polnijo z neumnostmi.
Že od samega začetka je tako vsaki dan, , ko sem mu rekla, da naj bo malo z mano pa mi je vsakič grdo zabrusil, kaj te čem čuvat tukaj, in gre k staršem!!!!!!!!!!!! Pravi ,da on se ne more na nikogar navezat.
Tako je že štiri leta, in mi že pošteno preseda, da sem skozi sama on pa pri starših. Skrbim za celo njegovo hišo, on pa niti s prstom ne mdrne po hiši, niti moških del ne naredi. za vse vem sama.
Ali je to normalno?????????????????
Kako je pri vas doma??????????????
Ali je tudi vaš partner cele dneve pri starših, namesto z vami??????
On je našel varuško za bajto. Tako da se lahko nazaj preselil in furaš svoj stari lajf, od katerega boš imela več v svojem življenju. A seksualne potrebe pa pri štartnih sosedi poteši? A starše si že spoznala? A praznike, dopust sama preživiš? Tud afutrajo ga lahko njegovi tastari. Če si zgolj varuška in čistilka, gospodinja bajte, ti naj vsaj plača pošteno. Kaj pa misliš ukrent?
Kako je bilo pa prej, preden si se preselila k njemu? Kako sta takrat preživljala dneve? Je tudi takrat toliko visel pri starših? Vprašaj se tudi, zakaj kljub vsemu še vedno čistiš, kuhaš, skrbiš za hišo. Če si bila prej brez pravega doma in v finančni stiski, pa si zdaj normalno preskrbljena, je to vseeno plus in je lepo, da se mu na ta način oddolžiš in vsaj do neke mere sprejmeš njegovo odsotnost. To je lahko čisto pošten odnos, a bi mu težko rekli partnerstvo, ki vključuje tudi čustva. Njemu to ustreza, tebi ne. Problem je v tem, da so vajina pričakovanja različna.
kaj pa, 03.11.2023 ob 10:02
imata kaj otrok?
Kaj pa dela pri starših?
A v službo ne hodi?
Stavim, da ima pri starših kmetijo.
Napisala je “cele dneve, ko ni v službi”. Je razumeti, da je potem takrat pri starših, ko je prost. Odvisno kakšno službo ima. Pa vseeno. Meni se ne bi dalo gloncat njegove bajtice, kuhat in vse ostalo delat, če nisem toliko vredna, da bi bil večino prostega časa Z MENOJ. Greš h staršem, seveda, ampak v nekih normalnih mejah.
Lej, še vedno greš lahko tja nazaj, od koder si prišla. Le upam, da nisi kaj svojega zaradi selitve prodala. Ok, če si oddala, je rešljivo. Počakaš. da se najemniki izselijo (če je taka opcija) in greš domov.
Zame je v tvojem zapisu bistven stavek “da se on ne more navezat na nikogar”. pa saj ti je tako rekoč povedal vse. Čustveni invalid. Nagovoril te je, da si se preselila k njemu. Opravljaš vse “svoje in njegove zadolžitve”, vse je porihtano, sit, opran, spočit in še vedno nezadovoljen in tečen.
Zapravila si že štiri let, če si se preselila pri 36ih, po svoji neumnosti. Zdaj pa na levo krug, spokaj svoje kufre in domov. Ali pa še naprej glumi deklo brez plačila in ne jamraj!
Preden sem se preselila k njemu, , je on prihajal k meni, in sva bila cel dan skupaj. Odkar pa sem se jaz preselila k njemu, od prvega dne je začel bežat od mene k staršem . OK.si misliš se še ni navadil,na skupno življenje, Ampak, po 4letih katastrofa , še vedno isto.
Pravi da je tam pri starših vajen bit od otroštva. Pa jast ki sem zamenjala celo svoje življenje???? Le zakaj neki, zato ,do bom bila sama!!!!!!!!
Po selitvi je pokazal pravi obraz, prej pa obljubljal vse kontra. Človeka res spoznaš šele, ko začneš živeti z njim, prej pa se vsi pretvarjajo, nosijo masko.
In ne njegovi starši nimajo kmetije. Kaj tam dela, nič , tako kot doma nič.
Ja, tudi za praznike je isto , jast sama , on pa pri starših!!!!!
On pa fura svoje življenje, enako kot prej.
Se že dolgo sprašujem ali ima vse skupaj splohk kakšen smisel?????????????
A poznate še koga , ki tako živi????????
A je to normalno??????
sončnica8978, 03.11.2023 ob 13:57
Preden sem se preselila k njemu, , je on prihajal k meni, in sva bila cel dan skupaj. Odkar pa sem se jaz preselila k njemu, od prvega dne je začel bežat od mene k staršem . OK.si misliš se še ni navadil,na skupno življenje, Ampak, po 4letih katastrofa , še vedno isto.
Pravi da je tam pri starših vajen bit od otroštva. Pa jast ki sem zamenjala celo svoje življenje???? Le zakaj neki, zato ,do bom bila sama!!!!!!!!
Po selitvi je pokazal pravi obraz, prej pa obljubljal vse kontra. Človeka res spoznaš šele, ko začneš živeti z njim, prej pa se vsi pretvarjajo, nosijo masko.
In ne njegovi starši nimajo kmetije. Kaj tam dela, nič , tako kot doma nič.
Ja, tudi za praznike je isto , jast sama , on pa pri starših!!!!!
On pa fura svoje življenje, enako kot prej.
Se že dolgo sprašujem ali ima vse skupaj splohk kakšen smisel?????????????
A poznate še koga , ki tako živi????????
A je to normalno??????
poišči svoje prejšnje življenje in se odseli
To je interesno združenje, jaz tebi hišo in da kao nisi sama, ti pa meni gospodinjska opravila in lohk te kresnem, če mi slučajno zapaše, ampak sej to nau velikrat, ker bom več ali manj skoz pri mami in očiju, max 1x na mesec pa še to bo na brzaka. S tako medosebno dinamiko je možno imeti soliden poslovni odnos, transakcijsko zvezo, ki je za oba fer in navzven zgleda stabilno, ampak ljudje smo tudi čustvena in seksualna bitja, rabimo toplino in bližino, zato sploh smo v dvoje, da smo s partnerjem eno, da mamo nekoga radi in on nas nazaj, vse drugo je sekundarno.
Kako vas je tak sploh lahko osvojil, če je očitno emocionalno nezrel in mu čustvene potrebe še vedno zadovoljuje mami, valjda je prva življenjska lekcija za ženske glede moških, da poslušaš kaj govori in obljublja, ampak sodiš ga pa po dejanjih, po tem, ali ima integriteto, ali isto dela in govori?
Kako pa seks s takim zgleda, a hoče, da ga kličete Piki, a kresne on vas ali vi njega, kaže znake dominantnosti ali podrejenosti, hoče, da ga našeškate, če ni bil priden? Je morda hiperfokusiran na prsi in noče in noče stran z dojke, izvaja sesalne gibe in se zdi razočaran, ko kljub vsemu trudu mleko ne priteče ven?