Bežeči rusi
Sveder, 05.12.2024 ob 04:48
Vidim da WD ni edini ki si izmišlja novice 🙂
Očitno vseeno nisi tako zabit, fanatičen in nerazumen kot razni Juliji Cezarji in Robiji, če si razumel problematiko in škodo, ki so jo dela milijonom otrok po celotni Rusiji in problem glede zločinov proti človečnosti v Čečeniji in si raje utihnil.
Koki🐔, 05.12.2024 ob 05:01
Očitno vseeno nisi tako zabit, fanatičen in nerazumen kot razni Juliji Cezarji in Robiji, če si razumel problematiko in škodo, ki so jo dela milijonom otrok po celotni Rusiji in problem glede zločinov proti človečnosti v Čečeniji in si raje utihnil.
Veliko skupnega imate vi pro-ukrajinski navijači in ravnozemljaši 🙂
Shizofrena logika in laganje sta standard pri vas 🙂
Sveder, 05.12.2024 ob 11:07
Veliko skupnega imate vi pro-ukrajinski navijači in ravnozemljaši 🙂
Shizofrena logika in laganje sta standard pri vas 🙂
Spet izivaš. 🙂
Ti mi drugače vedno odgovoriš. Toda zakaj pa mi glede tistega nisi upal odgovoriti?
Ja, ja zmanjkalo argumentov.. Upal sem, da si vsaj toliko priseben, da si pomislil, da če je vsaj malo res to, kar sem ti govoril, potem je to zelo narobe. Upal sem, da si vsaj toliko priseben, da si se zavedel tega.
Saj se gre za otroke.
Koki🐔, 05.12.2024 ob 12:49
Spet izivaš. 🙂
Ti mi drugače vedno odgovoriš. Toda zakaj pa mi glede tistega nisi upal odgovoriti?
Ja, ja zmanjkalo argumentov.. Upal sem, da si vsaj toliko priseben, da si pomislil, da če je vsaj malo res to, kar sem ti govoril, potem je to zelo narobe. Upal sem, da si vsaj toliko priseben, da si se zavedel tega.
Saj se gre za otroke.
Nic ne izzivam shizofrenik en 🙂
Pa tudi tam sem ti lepo odgovoril da samo zato ker nekaj trdiš, še ne pomeni da je to res. V tvojem primeru še posebej 🙂