Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bežeči rusi

Bežeči rusi

Kot so ušli iz Armenije, so ušli iz Sirije. Zadnji kajaki so jo zapustili včeraj. Baza v Tartusu je prazna.

So kot naši gošarji od 41 do 45, bili so prvaki v teku skozi gozd, če bi bila to olimpijska disciplina bi bili zlati

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7521, 04.12.2024 ob 05:49

So kot naši gošarji od 41 do 45, bili so prvaki v teku skozi gozd, če bi bila to olimpijska disciplina bi bili zlati

Ziher si bilo zraven, drugače ne bi vedelo.😂😂😂

Anonimno 2949, 04.12.2024 ob 06:08

Ziher si bilo zraven, drugače ne bi vedelo.😂😂😂

Ne pozabit na belčke, so šli na obisk v južno ameriko.

Anonimno 8568, 04.12.2024 ob 05:38

Kot so ušli iz Armenije, so ušli iz Sirije. Zadnji kajaki so jo zapustili včeraj. Baza v Tartusu je prazna.

Spet se sanja 🙂

Ladica je šla, aeroplančki bojo pa tudi kmalu šli in tako bodo teroristi ostali brez postojanke v sredozemlju.

Anonimno 4974, 04.12.2024 ob 19:08

Ladica je šla, aeroplančki bojo pa tudi kmalu šli in tako bodo teroristi ostali brez postojanke v sredozemlju.

Vidim da WD ni edini ki si izmišlja novice 🙂

Sveder, 05.12.2024 ob 04:48

Vidim da WD ni edini ki si izmišlja novice 🙂

Očitno vseeno nisi tako zabit, fanatičen in nerazumen kot razni Juliji Cezarji in Robiji, če si razumel problematiko in škodo, ki so jo dela milijonom otrok po celotni Rusiji in problem glede zločinov proti človečnosti v Čečeniji in si raje utihnil.

Naj zbežijo na zahod.

Anonimno 5486, 05.12.2024 ob 09:46

Naj zbežijo na zahod.

Ker zahod? Oni sovražijo zahod, kaj pa bodo počeli na zahodu?

Koki🐔, 05.12.2024 ob 05:01

Očitno vseeno nisi tako zabit, fanatičen in nerazumen kot razni Juliji Cezarji in Robiji, če si razumel problematiko in škodo, ki so jo dela milijonom otrok po celotni Rusiji in problem glede zločinov proti človečnosti v Čečeniji in si raje utihnil.

Veliko skupnega imate vi pro-ukrajinski navijači in ravnozemljaši 🙂

Shizofrena logika in laganje sta standard pri vas 🙂

Niti ene stvari nisi napisal po resnici. Lažeš, kradeš čas sebi in Bogu.

Sveder, 05.12.2024 ob 11:07

Veliko skupnega imate vi pro-ukrajinski navijači in ravnozemljaši 🙂

Shizofrena logika in laganje sta standard pri vas 🙂

Spet izivaš. 🙂

Ti mi drugače vedno odgovoriš. Toda zakaj pa mi glede tistega nisi upal odgovoriti?

Ja, ja zmanjkalo argumentov.. Upal sem, da si vsaj toliko priseben, da si pomislil, da če je vsaj malo res to, kar sem ti govoril, potem je to zelo narobe. Upal sem, da si vsaj toliko priseben, da si se zavedel tega.

Saj se gre za otroke.

Naj zbežijo v Severno Korejo.

Koki🐔, 05.12.2024 ob 12:49

Spet izivaš. 🙂

Ti mi drugače vedno odgovoriš. Toda zakaj pa mi glede tistega nisi upal odgovoriti?

Ja, ja zmanjkalo argumentov.. Upal sem, da si vsaj toliko priseben, da si pomislil, da če je vsaj malo res to, kar sem ti govoril, potem je to zelo narobe. Upal sem, da si vsaj toliko priseben, da si se zavedel tega.

Saj se gre za otroke.

Nic ne izzivam shizofrenik en 🙂

Pa tudi tam sem ti lepo odgovoril da samo zato ker nekaj trdiš, še ne pomeni da je to res. V tvojem primeru še posebej 🙂

Kura in sveder, zakaj vidva nista bila v vojski? Starosti sta oba te, ko je bil vojaški rok še obvezen.

Anonimno 1786, 05.12.2024 ob 19:24

Kura in sveder, zakaj vidva nista bila v vojski? Starosti sta oba te, ko je bil vojaški rok še obvezen.

In kdo ti je to rekel? 🙂

New Report

Close