Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bežigrajski dvor

Bežigrajski dvor

Pozdravljeni!

Z možem se zanimava za nakup 3 sobnega stanovanja v bežigrajskem dvoru. Možu je všeč meni pa tako – tako

Ali mogoče ve kdo kakšna je kvaliteta stanovanj in bivanja v tej soseski?
Glede na to, da so te bloki dokaj novi se mi zdi, da so balkoni res minimalni. Pa tudi prostori so čudno razporejeni.
Ni mi všeč, ker so pod zgradbo poslovni prostori, okolica pa je vsa tlakovana in je brez duše. Zanima me tudi kakšni so tam sosedi.

Hvala 🙂 cau

Kaj te pa motijo poslovni prostori? Zobozdravniki, ginekologi… Same mirne dejavnosti, ni kakih glasnih lokalov.

Kot je že bilo omenjeno je veliko privatnih ambulant in to ni tako moteče, vendar pa Dvori mejijo na dve izjemno prometni cesti : Dunajsko in Linhartovo in to pa zna biti hudo moteče, kar se tiče dostopa in miru.

Lokacija je fajn, je pa res, da sta dve prometni cesti in da je parking šit, če nimaš garaže za vse avte.
Bloki so novejši in lepi, okrog pa sam beton.
Najbližji park je kje? Navje? Potem pa šele tam čez, proti Žalam in Gramozni?
Otroško igriče je v Zupančičevi jami. Vrtec je blizu, šola tudi recimo. Tržnica, trgovina, LPP, ZD, knjižnica, torej infrastruktura je kar ok.
Kar se mene tiče, sama lokacije je meni osebno top, vse ostalo mi pa ni. Sicer vsak po svoje in glede na to, da tam živi kar nekaj ljudi, jim že mora bit všeč.

Lp, soseska je odlična, ena boljših v Lj in Slo

Vrtec 50m, gimnazija 50m, zdr. dom 50m, nekaj lokalov za kavo 50m, kino 50m, avtobusi 100m, osnovna sola 100m, parkingov malo morje, podzemne garaze, odlična mesarija Marinček, 3pekarne, lekarna, varnostniki 24h na dan, 1 park je v naselju, drugi večji pa je čez cesto v zupančičevi jami, ni kriminala, ni drog, kraj…

Soseska je zelo draga, 3s stanovanja so tudi cez 300.000€…

Čez teden je veliko dogajanja, ljudje hodijo v zdr. dom, banke, sole, vrtce, ministrstva…

V petek po 17uri pa se vse umiri, in čez vikend ni žive duše, razen domačinov…

Edini “problem” so cene, ki so med najvišjimi v Slo.

Lp, pozabil sem vam napisati glede sosedov.

Sosedje so cenam primerni: zdravniki, odvetniki, upokojeni športniki, politiki, veliko dobro situiranih mladih družinic…

Dvor

Prec bi kupila, ce bi imela denar.

New Report

Close