Najdi forum

BGV

Imam eno vprašanje zate………glede na to, da je tvoj miško iz O…… ali hodita tudi kaj na grad na pizzo? Če naju kakšen dan pot zanese tja……Sicer sem pred leti full hodila tja gor, potem pa se mi je enkrat nekaj zamerilo….in nismo več šli….Kaj pa vidva?

Uh … seveda hodiva v grad na Pizzo .. še posebej zato, ker se pač poznamo z lastniki in pol veš da naredijo malo boljše … :))))

Sicer je pa vedno full gužva gor … zato večkrat naredimo tako, da naročimo po telefonu in prinesemo domov … :)))) … da pojemo lepo v miru …

Če bosta res kdaj kaj v naših koncih pa le sporoči … gremo na eno kavico …

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hm……..kam pa naj ti sporočim?

Mimogrede…….meni je bila pizza tam gor vedno všeč, potem pa, ko sem enkrat naročila štiri sire, je bil en sir tako na debelo narezan, da se niti stopil ni prav in je bilo…..eh…bolj tako….drugače pa mi je bila vedno dobra. In vem ja, da pride gužva…..Ampak, če rata…

Ja … to je res, da jim ne rata vedno tako kot je treba … :))) … samo čene je pa res dobra Pizza … Moram priznat, da so res pridni …

Hm … kam mi sporočiš? Uff … ja … hm … v bistvu … Tako bo … če boste kdaj pač planirali prist v naše konce mi pač sporočiš na mail in se zmenimo … Seveda sem na mailu “dosegljiva” samo čez teden … :)))

No … sej se zmenimo …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ti nisem mogla prej odgovorit, ker je prišla ravno sodelavka v pisarno in potem……saj veš….

Ja…če se odločiva prej……ti sporočim na mail…..je pa tako, da se večkrat odločiva na en, dva, tri…tako, da……… Mimogrede……….. A se boš priženila blizu picerije?:)))))))))))

:))) He he … no ja … recimo, da se bom priženila enih 200 m stran od Pizzerije … :)))))))))))))

Lp, Bgv

No vidiš……..boš pa včasih prišparala na kuhanju:))))))))))))

New Report

Close